onsdag 21 augusti 2013

Vinnare i utlottningen av Questbars är.....

Gud vad roligt att det var så många som var med i utlottningen, betydligt fler än jag hade trott och jag har faktiskt läst allas kommentarer! Det är riktigt roligt att se vilka era favoritrecept är och blir alldeles rörd av alla fina kommentarer. Visst tar det tid att handla, baka, näringsberäkna, fota, redigera bilder och svara på kommentarer, men när jag läser det ni skriver så är det såååå värt det!! :)
En hög med Questbars väntar på att skickas till vinnarna :)
För att göra det enkelt för mig så skrollade jag helt enkelt genom kommentarerna, blundade och pekade på datorn. Fingret hamnade på två vinnare, men när jag utsett två stycken kände jag mig lite extra generös,
så jag bestämde mig faktiskt att den här "tävlingen" får 3 vinnare. Dessa är:


 • Julia Lindberg
 • Katarina Carlsson
 • David (D.ruiz.lit@gmail.com)

Grattis till alla tre!
Jag kontaktar er via mail senare idag för att få era adresser.

Tack till alla som deltagit och kommenterat. Jag kommer hålla fler tävlingar och utlottningar så håll utkik!

9 kommentarer:

 1. SHITT!! VAD GLAD JAG BLIR!! TACK SOM FAN!! :D

  SvaraRadera
 2. Tackar tackar! Nu kommer experimentera lite med nya recept med de här questbars :-)

  SvaraRadera
 3. ÅÅH vad kul! TACKTACKTACK!!! :D

  SvaraRadera
 4. Jag är lyckligt ovetande om vad jag missar men eftersom alla andra är så exalterade över questbars vore det hel underbart om du kunde experimentera fram något veganskt, gluten- och sojafritt som påminner om dem:-). Då kan jag nämligen också testa!
  Tack för din fina och inspirerande blogg (och instagram)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var en utmaning. Jag har inget veganskt pulver hemma just nu men ska se vad jag kan få fram. De flesta vegetabiliska proteinpulver smakar inte så gott, i alla fall inte de som finns att köpa i Sverige. Ska fundera lite... :)

   Radera
 5. Håller verkligen med om att veganpulvren är otäcka! Innan min lillkille blev överkänslig mot soja använde jag pro 92 som är helt ok men innehåller sötningsmedel. Nu testar jag sunwarrior risprotein naturell. Ingen höjdare. Det blir lite mjölig konsistens om jag har den i smoothies men i scones funkar det. Hampaprotein är bra i chokladsmakande grejer men proteinhalten är rätt låg (50%). Det är väl mina tips...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så trist att det inte finns något som smakar gott i shakes. Jag har bakat pizzabottnar och bröd med ärtprotein och gjort brownies med banan i med hampaprotein, men där går gränsen för mig. Att baka muffins osv blir inte bra med de pulver som finns på den svenska marknaden.

   Radera
 6. Det kanske fanns fler Julia Lindberg för jag hade visst inte fått något mail? Tänkte bara säga att om det var jag som vann så har jag två "i" i "juliia", dvs juliia.lindberg@hotmail.com. Om inte så hoppas jag på bättre lycka nästa gång :) så tack ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mailat dig på adressen ovan. Har du inte fått något, maila mig på info@tasty-health.se

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...