tisdag 28 augusti 2012

Full rulle!

Idag har det varit full rulle hela dagen!
Morgoncardio på trappmaskinen innan jobbet...
Vidare till jobbet där jag tränade 4 kunder...
Mer egen träning på jobbet...
Direkt hem till min pappa som precis flyttat till Stockholm...
Vidare till IKEA för att leta soffa...
Ett besök på IKEAS "restaurang" (som förövrigt är UNDER ALL KRITIK när det gäller hälsosam mat, fy för massproducerad mat som man inte ens kan urskilja vad det är! Skrämmande hur många som trots allt äter där!!)...
Hem till pappa igen...
Snabbt mellanmål: nötter & proteindrink!
Hämta sambon på jobbet...
Handla på vägen hem...
Tillaga denna fantastiskt fina fisk!!
Lite jobb framför datorn...och jag inte kunde låta bli att beställa hem denna grönsakssvarv som man kan göra en massa roliga saker med grönsaker med...tänk grönsaks"pasta", härligt fina sallader, äppelchips osv. Beställde även hem lite andra bakgrejer som jag hoppas hinner komma innan helgen.

Sängdags!!!

Imorgon har jag ett jättegott recept att dela med er! :-)
Sov så gott!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...