torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullens dag


4/10, kanelbullens dag. Ganska lustigt egentligen att man tillägnar en dag åt en kanelbulle, en dag då allt för många kommer köpa en bulle bara "för att", inte för att man är så sugen eller behöver en egentligen ;-)
Bild från kryddburken.se
Men visst, kanelbullar är ju faktiskt gott och det är ju VÄLDIGT svenskt så varför inte? Jag tänker i alla fall inte äta någon, det skulle vara att förstöra 20 veckors slit :-)  Men även om jag kunde äta bullar skulle jag nog faktiskt göra min egna, nyttiga variant. Det kan ni också göra, receptet hittar ni HÄR.

Idag är det två dagar kvar till SM!!! Ikväll blir det mest packning, förberedning av matlådor och försöka vila. Idag har jag börjat minska på saltet och vattnet och imorgon är det INGET salt överhuvudtaget. Däremot ska jag börja äta kolhydrater och det blir framförallt sötpotatis och riskakor, som jag har längtat!!
Det kanske inte blir så mycket uppdateringar eller recept nu närmsta dagarna, av förklarliga skäl :-) Jag kommer däremot uppdatera på min Facebook-sida och även på Instagram: tastyhealth.

Under dagarna framöver utan recept får ni hålla till godo med några bilder på recept som kommer framöver :-)
Önskar alla fina läsare en trevlig helg!!! <3


2 kommentarer:

 1. Jag går in i din blogg 100ggr/dag för att jag längtar så på ett nytt recept. Här önskas proteinvofflor:)
  Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för uppehållet, nu är jag tillbaka :-)
   Proteinvåfflor kommer inom snart framtid!!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...