tisdag 9 oktober 2012

Bildbomb från SM-helgen

Hej alla kära läsare!

Det var några dagar sedan jag uppdaterade men jag lever och mår bra :-)
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer och alla lyckönskningar inför min tävling, det har betytt jättemycket!
Helgen gick väldigt fort och jag har haft jätteroligt! Jag kom inte vidare till final, men jag är otroligt glad och nöjd med min insats ändå! Jag såg bättre ut än på min senaste tävling och det är det viktigaste för mig, att hela tiden förbättras. Och uppladdningen inför tävlingen var ju inte direkt den bästa i och med att jag blev sjuk veckorna innan, men trots detta är jag nöjd med helgen och min egen "prestation".


Det konstigaste under helgen var ändå uppladdningen med mat på morgonen innan tävling. Jag hade fått order av min coach att köpa en cheeseburgare och en cheesecake och äta tidigt på morgonen för att fylla upp musklerna med kolhydrater, som jag tömt kroppen på under dieten. Detta gör man alltså för att man ska se "fylligare" ut på scenen och få upp trycket i musklerna. Ni som läst min blogg vet redan att inte är så förtjust i skräpmat och definitivt inte Mc Donald´s men man gör det man måste göra...men jag njöt INTE kan jag meddela! Konstig upplevelse att sitta på hotellrummet kl 05 på morgonen och äta hamburgare och cheesecake *skratt*.

Det var otroligt skönt att efter tävlingen få slappna av lite med maten och på kvällen åt vi på Jensens boefhus, det blev en rejäl köttbit med salladsbuffé för min del och även ett glas rött vin slank ner :-) Sedan åkte vi upp till restaurangen som ligger i Skrapan och delade på en efterrätt. Även på morgonen blev det en hel del frukost, jag hade med mig min hemgjorda Proteingranola och mitt cashewnötsbröd.

På lördag ska jag fotas för en grej och kommer därför fortsätta hålla min diet ett par dagar till, efter det är jag tillbaka i köket och lagar mat för fulla muggar! ;-) Men jag har ju en hel del recept på lager som jag självklart kommer lägga upp fram tills dess.


Här kommer lite bilder från helgen...
På väg till Västerås
Jag i mitten
Finalbikinin jag inte fick visa upp

Det var helgen lite kort i bilder. Imorgon är jag tillbaka med nya recept :-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...