torsdag 27 mars 2014

Snart åker vi! (+sneak peak på Li)

I morgon bär det av mot Alingsås och Battle of Scandinavia där Li Videkull ska tävla på lördag. Li har varit i Stockholm (hon bor i Umeå) sedan tisdags och vi har hållit noga koll på henne så att formen går åt rätt håll. Vi har poseringstränat och i går körde hon sitt sista träningspass innan tävlingen. Nu är det bara äta och vila fram till lördag.

Hon såg lite trött ut när hon körde sista cardion igår men vem skulle inte vara det efter en ca 20 veckor lång diet? :)
Jag älskar det här vädret och solen ger mig så mycket energi! Idag blev det en tidig middag på balkongen i solen och det blev samma som jag lade upp på Facebook-sidan igår, det var så gott! Jag åt på tok för mycket tonfisk under alla mina dieter (jag var kung på att göra tonfisksås!) och jag har inte haft någon lust att äta det så ofta sedan dess, men förra veckan kom helt plötsligt ett sug efter tonfisk....mycket konstigt!
Middagen bestod i alla fall av tonfiskröra (0,75 burk tonfisk, 0,5 dl kvarg, timjan, persilja, salt och peppar), ugnsbakad sötpotatis, frästa grönsaker med fetaost och avokado. Mycket gott!

Vi har precis kommit hem efter att ha varit över och tittat till Li för att kolla formen och se om vi behövde justera något i hennes schema. Allt går enligt plan och hon tightar till sig mer och mer för varje dag. Det ska bli så kul att se henne på scen!
Nu blir det tidigt i säng eftersom vi åker ganska tidigt i morgon bitti. Jag uppdaterar med bilder på Tasty Health Facebook-sida och Instagram så klart.

Innan jag åker iväg måste jag tipsa om att Proteinbutiken fyllt på lagret med Questbars så passa på, de säljer slut på nolltid!

10 kommentarer:

 1. Åh mums vilken god middag!! Avokad och fetaost är underbart!! Välkommen västerut ;)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag hoppas det går bra för Li!

  Jag har ett förslag på recept, pajdeg/pajskal baserat på havremjöl :) Ifall man vill äta en del kolhydrater (alltså inte baserat på nöt/kokosmjöl)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även recept på piroger respektive pizza baserat på havremjöl skulle också vara kul! :)

   Radera
  2. Jag ska se vad jag kan göra :)

   Radera
  3. Vad kul, tack!!
   Även nyttiga recept på pajdeg, pizza, pirog baserat på bovetemjöl respektive dinkelmjöl skulle vara toppen!
   Är så svårt att hitta nyttiga recept på detta. De flesta recept som finns är antingen baserade på vetemjöl och smör alternativt kokosmjöl eller mandelmjöl (low carb).

   Radera
 3. http://emmakrantz.net/2014/march/hamburgare.html
  Testade ditt recept på burgare & bröd igår. Succé!! Tack för en underbar inspiration och blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra, ska kika in på din blogg :)

   Radera
 4. så till tonfisk röran använde du alltså "vanlig" kvarg och inte lätt kvarg? :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...