måndag 24 mars 2014

Team Proteinbutiken-helg, Rapunzel och tips till våffeldagen

Helgen har dominerats av jobb med Team Proteinbutiken och det är så roligt! I fredags kom Masha Khatibi (som bor i Göteborg) till oss på Bosön och vi körde ett riktigt bra pass där vi gick igenom teknik på marklyft, knäböj och bänkpress samt lite annat smått och gott. Hon slog pers efter pers och hon drog upp 105 kg i mark för första gången, grymt bra!! Masha siktar på att tävla i Body Fitness på Luciapokalen så vi har gott om tid på oss att göra justeringar :)
På söndagen kom Anna Enoksson och Nathalie Persson ut till Bosön och jäklar vad de fick slita. Vi övade posering, körde ben respektive överkropp och sedan fick de köra den fasade släden som HIIT. Det går inte att förstå hur jobbigt (och roligt) det är förrän man provar!!
Nathalie ska tävla i Body Fitness på Tammerpokalen i juli och Anna i Bikini Fitness på Luciapokalen i december.
Sedan har jag och David (mest David) suttit och skrivit upplägget för sista dietveckan inför tävling till Li Videll som ska tävla i Body Fitness nu på lördag på Battle of Scandinavia i Alingsås. Jag tycker det är så häftigt hur kroppen kan förändras så mycket bara sista veckan och det är verkligen en hel vetenskap att pricka formen. Jag och David åker i alla fall ner till Alingsås på fredag och jag ser verkligen fram emot det!

Jag har länge funderat på att sätta in lite extensions i mitt hår och efter att jag var på Rapunzel för drygt en vecka sedan (de är proffs på extensions!) så kände jag "varför inte?". Idag gick jag dit och blev ompysslad och jag är jättenöjd!
Jag hade ganska långt hår innan så jag satte inte in så många utan gjorde det mer för att få det lite tjockare (har ju ärvt mammas fina tunna skandinaviska hår, ha ha). Jag kan varmt rekommendera Rapunzel!

I morgon är det våffeldagen, det har ni väl inte missat? Här kommer lite tips på nyttiga våfflor:
Hoppas ni får en riktigt fin våffeldag :)

1 kommentar:

  1. Snygging! :)

    Har en fråga som jag hoppas du har lust o svara på, det här med salt? Alltså jag vet ju att det inte är bra att äta för mycket salt när det gäller hälsa i allmänhet typ högt blodtryck osv, men hur är det med salt och viktnedgång egentligen? Om man skippar salt så kan man ju gå ner i vikt rätt fort = tappa vatten... MEN om man äter "mycket" salt kan det på något vis påverka en viktminskning negativt?

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...