lördag 1 mars 2014

Och vinnaren är......

Det var otroligt många som var med i utlottningen, betydligt fler än jag hade trott, jättekul!!!

Som vanligt gick utlottningen till så att jag skrollade ner i kommentarsfältet, blundade och pekade på en kommentar och den här gången blev vinnaren:

Malin Hübinett

Grattis Malin, jag kontaktar dig via mail och jag hoppas du gillar produkterna.

Tack alla ni som deltog, det kommer fler chanser till fina utlottningar framöver :)

10 kommentarer:

 1. Hej! Tack för en grym blogg!! Du är så kunnig och inspirerande :)

  Jag undrar vad är dina bästa tips för att klara en dips på egen hand? Hur många set och reps? Val av övningar och utförande? Jag kan inte gör det idag och det är mitt mål att klara en dips och en chins. Jag kämpar idag i dipsmaskinen, men det händer inte så mycket :(

  Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)

   Oj, svårt, det beror lite på din nuvarande styrka och vad du tycker känns bra. Antingen skulle du kunna köra negativa dips, dvs hålla emot på nervägen (ca 3 sekunder) och hjälpa till med fötterna på vägen upp.
   Du kan också köpa gummiband och köra med dem.

   Lägg dipsen först i passet och kör 4-6 set. Hur många reps beror lite på vad du kör på för övning men om du kör i assisted dips-maskin så skulle du kunna köra på ca 70% av ditt max och köra 6-8 reps. Veckan efter kör du på 80% av max (ca 3-5 reps) osv.

   Radera
  2. Tack så mycket för svar! :)

   Radera
 2. Först måste jag bara säga detta.. Aldrig i hela mitt liv kunde jag tro att hälsosam mat var SÅHÄR gott. Hamnade på din blogg av ren slump. Jag är en av dom som avskytt att stå och laga mat, har hellre levt på knäckebröd och kvarg, någon bränd köttbit då och då. Men nu står jag mer än gärna, och ofta i köket med ugnen igång. Dina recept är syndigt goda och ibland har jag svårt att förstå hur det kan vara så nyttigt och gott samtidigt?. Vilket fantastiskt jobb du gör för oss läsare. Tack till dig, och fortsätt med det du gör :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Li!

   Du anar inte hur mycket det betyder att läsa din kommentar, tack så mycket!!!
   Jag var precis som du tidigare och tyckte det var så tråkigt att laga mat, det blir ju så mycket roligare när det både smakar gott och ger kroppen bra energi och näring :)

   Tack igen Li!!

   Radera
 3. Hej! Du kan ha en av de bästa hälsobloggarna!

  Jag har en fundering. Jag har en vän som äter ca 1200-1500 kalorier per dag i rent socker. Oftast äter hon det mitt på dagen, mellan 12-16. Sen äter hon ingenting mer förrän nästa dag. Och hon går ändå ner i vikt. Vad beror detta på? Och framförallt, vilken roll spelar maten man äter för ens viktnedgång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack!

   Antagligen ligger hon på ett kaloriminus, trots det höga intaget av socker. Oavsett vad du äter så kommer du gå ner i vikt om du äter mindre energi än vad du förbrukar. Sedan kommer valet av mat påverka din hälsa, din vän får antagligen inte i sig någon näring eller byggstenar vilket kan leda till hälsoproblem i framtiden (näringsbrist!!).
   Du går ner i vikt av ett energiunderskott, men VAD du äter spelar enormt stor roll. Att enbart äta socker kan leda till diabetes, försämrad insulinkänslighet, sämre immunförsvar mm.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...