måndag 11 februari 2013

Kan man äta godis och "skräp" och ändå vara i form?

bild från www.sverigesradio.se
Jag fick en kommentar från Martina på mitt inlägg "Vad gör jag för fel?" som löd:
"Jätteintressant inlägg! Men jag har hört många dietister och personliga tränare som säger att i slutändan så handlar det om "kalorier in, kalorier ut", hur ställer du dig till det? Jag vet också många träningsbloggar som faktiskt äter godis och annat socker minst en gång i veckan men som ändå har väldigt fina kroppar och vars muskler är väldigt markanta, utan att gå upp i vikt. 
Jag kan förstå att det är svårare att bygga muskler på dåliga kolhydrater som kommer genom sötsaker, men det verkar vara möjligt? Det verkar även som om det är möjligt att hålla vikten på sådant intag? Några bloggar som jag läser äter dåliga kolhydrater dagligen och är ändå mer vältränad än många!

Även Anonym skrev:
"Detta har jag också tänkt på några gånger.. Jag tycker att din blogg är jättebra och du har många bra idéer och recept! Men jag tycker att det ligger en lite dålig aura kring sötsaker som inte innehåller proteinpulver och andra nyttigheter. Det framstår som om det är nästintill omöjligt att ha en fin kropp om man tillåter sig sån kost och så tittar man på andra träningssidor som unnar sig allt från dagligen till en dag i veckan men som ändå har en kropp i nivå till din och då blir man lite fundersam. 
Jag hoppas att du inte tar illa upp av min kommentar för jag menar verkligen inget taskigt! :-)

Jag känner att jag måste förklara hur jag tänker och min åsikt kring detta.
Visst är det så att det i slutändan är kalorier in, kalorier ut som gäller! Jag skulle kunna dieta mig i tävlingsform på att äta Ahlgrens bilar, så länge jag ligger på kaloriminus, men hur bra skulle jag må?
De som tränar mycket (framförallt de som tävlar) äter oftast väldigt restriktivt i veckorna för att sedan unna sig ett eller ett par "fusk-mål" i veckan. Äter man bra mat minst 80% av tiden så kan man absolut äta lite godis/sötsaker och ändå hålla formen. Fanny har skrivit ett jättebra inlägg om 80/20-regeln, ni kan läsa det HÄRÄven jag äter efterrätter eller tar en fika ibland (även om det är vääääldigt sällan) och jag håller formen ganska bra ändå.

För mig handlar mat om så mycket mer än bara vikt och att vara i form. Maten vi äter är ju i grund och botten byggstenar för våra kroppar! För att vi ska må så bra som möjligt, ha energi, förebygga sjukdomar, vara starka och friska så gäller det att äta så näringsrik mat som möjligt.

En annan orsak till att jag sällan äter godis är att det triggar igång mitt sockersug. Äter jag en godisbit har jag enormt svårt att sluta och det slutar ofta med att jag äter upp allt som finns hemma. Sötsuget håller ofta i sig ett par dagar och jag tycker det är otroligt jobbigt att behöva gå och vänta på att sockersuget försvinner. För mig är det inte värt det!
Jag har inte heller "ätardagar" som många har när de dietar, just av denna anledning. Det triggar igång sötsuget och försvårar min diet. Jag har hellre "påfyllnadsdagar" då jag äter mer mat, men då riktig mat med mycket näring som ger mig energi att träna hårdare...och inte gör mig slö och trött.
Många av mina kostrådgivningskunder har ofta problem med sötsug och för att de ska lyckas med sin viktnedgång (om de har det som mål) rekommenderar jag inte att de "unnar sig" sötsaker, det skulle enbart trigga igång sötsuget ytterligare. För någon som tränar mycket och regelbundet är det en annan femma. Då kan man oftast hantera sötsaker bättre (bättre insulinkänslighet) och man har oftast bättre rutin på att äta hälsosamt.

Så för att summera det hela:
Självklart kan man äta godis och sötsaker och ändå vara i form, allt handlar om den totala mängden kalorier man äter. Är du en person som kan hantera socker och sug utan problem så är det kanon, men för många så kan socker bli till ett beroende och leda till viktuppgång, sjukdomar och till och med diabetes. Du måste själv lista ut vad som funkar för dig!




270 kommentarer:

  1. Håller med dig till fullo. Kloka ord !!! =) Allt som heter sötsaker har jag lagt på hyllan, just för att sötsuget triggas igång samt att jag inte mår bra av sötsaker. Men jag tycker det är tråkigt att man alltid ska få så negativa kommentarer pga ett sådant val.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med! Trist att man ska behöva försvara sig när man har gjort ett val som man själv mår bra av!

      Radera
    2. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
      4. Viktminskning spell
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
    3. Jag AMANDA KARIPETRA, som bor i USA, jag har lidit av herpes, därför att för många år, period av 7 år, utan att läka. På en trogen dag såg jag en artikel på internet, en kvinna talade om läkare ISE och hur denna läkare permanent botade henne om HIV. Jag kontaktade honom via hans e-post: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM och berättade för honom om min sjukdom. Denna rost man läkt min herpes infektionssjukdom. Han skickade mig örtmedicin, som helt botade mig. Idag lever jag lycklig och fri från herpes. Jag har kommit till slutsatsen att det inte finns något botemedel, han är ägare och grundare av ISE HERB FORSKNING CENTER [IHRC] Dr .ISE har bota hiv, Zika, HPV, astma, diabetes, syfilis, lågt spermieantal, cancer, sinnessjukdom, hepatit, bakterier och parasitiska infektioner, och andra besläktade virusinfektioner. Han hade tillbringat 15 år i öva spiritism, rådgivare, med hjälp av örter och andliga sätt att bota sjukdomar i hela världen. Den främsta anledningen till att jag skriver detta vittnesmål är att informera hela världen om hans stora gärningar, och han är en herbalist som kan läka dödliga sjukdomar. Han är också en stor trollkarl som jag inte hade sett någon läkare lika kraftfullt som denna riddare man, hade han en hel del liv. De når honom; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

      Radera
    4. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
    5. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
    6. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
    7. THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
      https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar

      Radera
    8. FÖR ALLA HJÄLP AV DU ANVÄNDER I LIV ELLER I DIN FÖRBINDELSE KONTAKTA MIN TEMPEL I DAG FÖR ENDAST LÖSNING. (WhatsApp: +2347067468416 eller E-post: zuluspelltemple@yahoo.com eller zuluspelltemple02@gmail.com)

      Får du frustration på grund av det faktum att du vill ha din ex älskare tillbaka och det fungerar inte bra? Vill du återställa den förlorade kärleken och få honom eller henne att älska dig ovillkorligt? Om så är fallet är förlorad kärleksspell en av lösningarna; Som är centrerad för att lösa kärleksproblemen som ger dig det bästa tillfälle att få din förlorade älskare tillbaka, vilket gör att din ex vill komma tillbaka till dig. Att kasta den förlorade kärleksspellan är det effektiva sättet att få din förlorade älskare tillbaka för gott, ex man Eller ex fru tillbaka med dig och undvik något otäckt drama i processen. Till exempel kan du få reda på att din ex partner är i en relation med någon annan. I sådana situationer kanske du tycker att dina chanser att få den personen tillbaka till dig är väldigt smala om du inte använder den oemotståndliga strategin. Det här är när du får se den obestridda kraften i den förlorade kärleksspellan på grund av sitt hemliga vapen är att återställa känslorna och hjälpa dig att få din förlorade älskare tillbaka med dig för gott. Konsult Dr.Zulu (WhatsApp: +2347067468416, Email : Zuluspelltemple@yahoo.com eller zuluspelltemple02@gmail.com) och omedelbart förena med din älskare.
      BELLOW ÄR TJÄNSTERNA JAG ANBJUDER:
      ÄLSKAR SPELAR, HEMLAGSPELAR, PENGAR SPELLAR, SKÖNHETSPELAR,
      WEALTH SPELLS, SEXUAL ATTRACTION SPELLS, * HIV CURE SPELLS,
      FJÄRR KURS SPELAR, SKYDDSPELAR, LOTTERIELLA SPELAR,
      GODA LYCKLIGA SPELAR, GÄRDHETSPELAR, GAY SPELLAR

      Radera
    9. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Radera
  2. Jag är ny läsare (hittade hit via Instagram) och jag måste bara tacka för en superbra blogg som ger mycket inspiration! Jag har precis börjat äta rent och träna LiveFit-programmet och tycker att det ibland kan vara svårt - särskilt när man är sugen på lite choklad eller så, därför älskar jag dina inlägg som handlar om just "sötsaker" men som är rena och inte påverkar min diet för mycket. Har en liten fråga: hur mycket sådant kan man unna sig (t.ex proteinbars, proteinpannkakor o.s.v.) utan att det påverkar ens diet för mycket? Tack än en gång! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och tack, jättekul att du gillar bloggen :)
      Det mesta av de saker jag gör (tex muffins/bars) är sånt man kan äta till mellanmål utan att det förstör dieten. Pannkakorna innehåller också sånt som står på mitt kostschema just nu så det är inget jag känner att jag "unnar mig". Men visst är det så att ju striktare du är med kosten, desto bättre resultat får du. Jag äter mest pannkakor på helgerna men proteinbars och muffins äter jag regelbundet. Till och med Jamie Eason som har gjort LiveFit programmet bakar ju proteinbars :)

      Radera
    2. Du är grym, Susanna!
      Du och Jamie kan nog vara två av världens snyggaste kvinnor! Jag brukar titta på era bilder när jag behöver lite extra motivation!

      Radera
    3. Tack Jasmine, gullig du är :)

      Radera
    4. OTROLIGT MEN SANT!!! för mer än 9 år nu, jag har drabbats av HIV och en av mina vänner kopplade mig med Dr Molemen, jag kontaktade Dr Molemen via e-post, jag berättade för honom om min hälsostatus och jag också begärt för hans helande medicin, han berättade för mig att inte oroa dig att han skulle bereda vissa örtmedicin för mig som jag var att dricka för några dagar , han gav mig anvisningar om hur man får sin medicin efter alla processen fick jag den vissa växtbaserade läkemedel från Dr Molemen som han skickade till mig här i mitt land, jag använde dem dagligen som jag var regisserad och nu har jag återfå min hälsa.
      Jag gjorde några par av test för HIV igen och jag var bekräftad negativ från olika sjukhus, den här mannen riktigt frälsa själar och jag uppmanar alla att träffa honom för något problem eller sjukdom.
      Du kan kontakta honom på (drmolemenspiritualtemple@gmail.com / dr.molemenspiritualtemple@yahoo.com) eller ring honom på +2347036013351).

      Radera
  3. Haha den sista bilden föreställer ju ett tidigare jag! Många som skulle behöva läsa detta inlägg, väldigt bra skrivet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, samma här...blir ett monster om jag äter sötsaker...framförallt godis ;)

      Radera
    2. Jag är likadan och har hamnat i en svacka där jag inte alls trivs. Äter sådant som jag vanligtvis inte äter och som min kropp inte mår bra av, men ändå fortsätter jag att äta och allt började med att jag åt godis.. Suck! Nu har detta beteende hållt i sig alldeles för länge! Har du tips på hur man blir av med sötsuget?

      Radera
    3. Det bästa är egentligen att försöka stå emot! Suget är bara ett sug och du dör inte om du inte äter det du är sugen på :) Äter du bra och näringsrik mat ger du kroppen det den behöver och suget försvinner så småningom. Jag brukar äta lite kesella-glass (kesella med frysta bär) och lite nötter när jag är sugen.

      Radera
  4. jag håller med och tänker också att det är svårt det här med att veta när det är + och när det är -

    det finns formler som folk räknas och typsiffror på hur mycket en gör av med när denne tränar och så kör de stenhårt på det men tappar ändå inte i vikt

    vi glömmer bort hormoner och basalförbränning när vi räknar, får vi med det tror jag definitivt på räknande.
    även om jag tror att det tar massor med tid och blir lite trist

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Det är mycket mer än kalorier som spelar in. För många räcker det oftast med att räkna en eller ett par gånger för att se om man ligger högt eller lågt i kalorier, man ska inte behöva räkna hela tiden. Det är ju trots allt mat vi äter och inte kalorier så det är bättre att kunna lära sig att se med ögonmått vad som är lagom :)

      Radera
  5. Mycket bra inlägg. Kosten handlar om väldigt mycket mer än kcal in/kcal ut. Att äta massor av mättade fetter kan t ex hämma P-140 som transporterar GLUT-4 att ta in glukos i cellerna vilket i slutändan kan leda till diabetes och såklart en hel del annat negativt. Sedan är det ju inte bra att bara äta antioxidanter för att "hålla sig frisk" och liknande. Kroppen är mycket finurlig och fria radikaler finns där av en anledning, de också :)

    Luddigt, men yeah. Väl skrivet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, kroppen är en komplicerad manick :) Men viktnedgång behöver inte vara så svårt. Äter man näringsriktig mat (gjord från grunden) i rimliga portioner så kommer kroppen svara på det. Förstår inte folk som äter köpta soppor eller bars och byter ut mot måltider. Skulle man äta havregryn, kyckling och grönsaker istället skulle man definitivt gå ner i vikt av det (om man inte ÖVERäter såklart ;)

      Radera
  6. Amen to that!

    Och - vem vill ge sina älskade dyrbara barn sånt som är farligt för deras kroppar? För dem handlar det inte om kalorier in och ut - i alla fall i betydligt mindre utsträckning än för oss vuxna - utan där handlar det VERKLIGEN om byggstenar för kroppen! Värt att tänka på... Därav att såna som du Susanna ger oss stressade småbarnsmorsor som ändå älskar träning och bra mat härlig inspiration och framtidstro! Hejja dig!

    P.s har en brorson som fick POMMES FRITES och choklad innan han var ett år - gör ont i mig att se sånt..brr..och så undrar de varför han inte äter vanlig mat..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla :)

      Ja det är hemskt!!! Kroppen kanske klarar av att hantera skräpet när de är små, men hur bra kommer de må av en sån kost när de blir äldre?

      Radera
  7. Jag håller helt med dig! Minsta lilla jag "unnar" mig så är det minst två dgr sockersug av helskotta. mår så dåligt att jag vill skita i allt och bara äta allt som finns. Till och med det tråkiga vita brödet i skåpet ropar mitt namn! Så nej det är inte värt det alls! Skönt att veta att du vet hur det är!

    SvaraRadera
  8. Väl skrivet Sanna!

    /Monica

    SvaraRadera
  9. kanonbra skrivet Sanna.
    Härligt med inspirerande kollega.
    jag delar denna hos mig.
    Hälsar Mia - Lev ditt liv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mia!
      Jättekul att du delar inlägget...tack!

      Radera
  10. Hej Susanna. Väldigt bra skrivet, spiken på huvudet, det där med sockersuget är förfärligt! Jag skulle verkligen kunna äta ihjäl mig på allt, jag menar verkligen allt både mat och sötsaker. Jag tränar mycket men helt annan typ av träning än vad du gör, jag kör långdistans på cykel och då menar jag LÅNGT, allt ifrån 40-50 km på ett kortare träningspass till 300, 400, 600 och till och med 1200km distanser så jag behöver verkligen äta och jag skulle säkert kunna äta mycket sött utan större fara för vikten men det är ju inte vikten det handlar om!!! Det handlar ju om välbefinnande, det tycker i alla fall jag. Vi är i allmänhet så otroligt viktfixerade, hur ofta har jag inte fått kommentaren "det är ju ingen fara för dig du som är så liten och tränar så mycket, du kan ju äta vad som helst utan att det syns" Men NEJ! Jag kan inte äta vad som helst för då mår jag skit och dessutom orkar jag inte träna som jag vill om jag fyller kroppen med "skräp". Dock tillhör jag dem som har ett ofattbart sötsug, detta är en ständig kamp för mig, så Susanna, dina recept är min räddnig, jag äter kakor utan socker :) jag utesluter till och med stevian eftersom jag tycker det ger en bismak. För att inte tala om alla dina andra smaskiga recept :)TACK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ja det är så trist att allt bara ska handla om vikt och om utseende! Maten vi äter är ju tänkt att ge oss näring och byggstenar för ett långt och friskt liv!
      Visst kan man äta socker men jag (precis som du) vill inte ta konsekvenserna av att äta det....det är inte värt det. Då är det ju ändå bra att man kan hitta bättre alternativ :)

      Radera
  11. Åh, så bra svar!! TACK!! :-D

    SvaraRadera
  12. Jättebra inlägg Sanna, du är så klok! :) För er som vill ha en vältränad kropp och samtidigt äta godis och annat skräp finns det fler aspekter att ta hänsyn till. När socker kommer in i bilden handlar mer än om kcal in och ut. Socker höjer blodsockret och frisläpper insulin = fettlarande hormon och för dem som är känsliga är det omöjligt att gå ner i vikt/ bli fit på sötsaker och frukt. Ska man passa på att "unna" sig saker tycker jag att man ska äta saker som är bra för kroppen och inte stressa den med insulinspikar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med fullständigt! Och tack så mycket :)

      Radera
  13. Bra inlägg, sådana här saker har jag oxå tänkt på. Men oxå kommit fram till som du sanna ,det fungerar inte för mig att ha fuskdag med godis, triggar mitt sötsug enormt.
    Skönt att det är fler;) Och att man verkligen säger det rent ut. Allting i grund och botten? Handlar väl egentligen om att må bra och vara hälsosam. Skulle INTE vilja leva på chips ,men ändå ha en fin kropp. Jag vill ha både och, sund innanför och utanför. Tack för dina "braiga" inägg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja för mig är hälsa att må bra både på utsidan och insidan. Jag mår inte bra psykiskt av att känna sug hela tiden, vilket jag får om jag äter sötsaker. Att äta nyttigare alternativ funkar för mig men det funkar kanske att äta "skräpmat" för andra...man måste själv hitta en livsstil som funkar för en själv :)

      Radera
  14. Superbra inlägg! Jag känner igen mig på det där med att äter jag en godis så tömmer ja allt som finns hemma, haha, verkligen helt omöjligt att sluta. Så länge ja inte äter godis eller något annat sött så går det fint. Tack för härliga inspirerande inlägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här! Håller jag mig borta från godis så funkar allt finfint :)

      Radera
  15. Hej!
    Tack för dina kloka råd och synpunkter. Jag är säker på att du hjälper många att hitta rätt väg med kost och träning.
    Allt gott

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ja mitt mål är att lyckas inspirera och motivera mina kunder till ett hälsosammare liv :)

      Radera
  16. Hej! Jag har en fråga. Jag använder holistics proteinpulver men hittar ingenstans någon information om man kan använda den i matlagning eller i bakning. Vet du det?
    Är en ny läsare av bloggen men har verkligen fastnat! Tack för kloka råd och goda recept :)
    /Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Så länge du gillar smaken kan du använda Holistic till bakning :)

      Radera
  17. Hej! Jag håller helt klart med på det du säger! Jag skulle kunna äta 80/20 bra kost/sötsaker men då får jag tillbaka mitt sjuka sockersug och det är ej värt det! Om jag vill unna mig något så kanske jag tar chips eller något mer kolhydrataktig så jag i alla fall slipper sockret! :)

    Sen vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Jag har testat typ alla dina recept snart! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Isabell!

      Håller med dig helt! Jag skulle kunna hålla mig i form även om jag åt sötsaker men gjorde jag det skulle mitt sockersug göra att jag åt betydligt mer än 80/20 och då är hela poängen med den regeln borta ;)

      Radera
  18. Känner du till Mikaela Strand och/eller Sofi Lindberg? Båda två är väldigt fit och verkar ägna mycket tid åt träning och är, enligt mig, väldigt vältränade. Men de äter ändå som "vanligt folk". Sofi kanske äter lite mer sötsaker än "vanliga Svensson" men Mikaela beskriver sig själv som en "bullmamma" och har både fredags- och lördagsmys, med sötsaker och inte bara olika ersättningar. Skulle du säga att de gör fel? Jag tycker inte att man kan säga att det ena är "bättre" än det andra, utan det är upp till var och en vad man mår bra av. Ni har alla tre snygga kroppar men lever på olika sätt. Vad jag har förstått så anser många som skriver här att man måste överträna för att kunna ha en sådan kropp och äta onyttigt, och visst, Sofi kanske gör det.. Men Mikaela verkar träna regelbundet, inte mer eller mindre, och intar ändå godsaker. Jag tycker att det är kul att läsa alla dina specialarrecept men det är synd att det ibland framstår som det enda alternativet om man vill ha en fin kropp, för det finns så många "bevis" på att så inte är fallet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Sofie är en vän till mig så jag vet hur hon äter och tränar. Jag vet inte vem Mikaela Strand är,men gick in på hennes blogg och kikade. Jag skulle nog påstå att hon är som jag, dvs äter lite godsaker då och då (även om jag föredrar att äta "nyttigare" versioner för att inte trigga igång mitt sockersug) men bra mat i övrigt. Jag förespråkar absolut inte överträning för att vara i form. Ska du däremot komma i tävlingsform (som både jag och Mikaela har gjort) krävs det MYCKET träning. För att hålla en bra form året runt behövs däremot inte alls lika mycket träning.
      Jag tycker inte att någon av Sofie eller Mikaela gör fel men för mig funkar det inte att äta sötsaker så ofta som de gör...jag "går igång" på socker och kan inte sluta. Jag gillar inte heller de negativa hälsoeffekterna som socker ger....maten jag äter handlar om mer för mig än att bara hålla mig i form. Jag vill må bra också och det gör jag inte av socker. Som kostrådgivare och personlig tränare vill jag också leva som jag lär och inte säga åt mina kunder att äta ren mat och sedan själv äta skräp.
      Träningsmängden som behövs för att hålla sig i form varierar också mycket från person till person. Vissa måste träna mer för att komma i toppform medan andra klarar sig på mindre träning. Jag själv skulle önska att det krävdes mindre träning för mig att komma i tävlingsform, men jag måste tyvärr träna +2 timmar per dag mot slutet av dieten för att kunna komma i den form som krävs för att stå på scen.
      Att det ska krävas att äta mina "specialrecept" för att vara i form är absolut inte det jag försöker förmedla! Man kan absolut vara i form och äta "vanlig" mat. Men jag vill, som jag skrivit tidigare, ge min kropp bästa möjliga näring för att må så bra som möjligt och förebygga sjukdomar...det handlar inte bara om att vara vältränad...

      Radera
    2. Fast Mikaela skriver att hon äter godsaker varje helg tillsammans med sina barn och sin man. Och jag får inte uppfattning om att det ingår i din vardag. Men jag tycker att du har en poäng i det som du skriver.

      Ett annat utdrag från Mikaelas blogg som jag har tampats lite med, för jag har alltid fått höra att det är långsam cardio som förbränner mest, att vi har ett så kallat förbränningsintervall där kroppen tar från fettlagret i stället för musklerna, eller något liknande. Hur är det då med det som hon skriver...?

      "Fajtats du fortfarande med de där extra kilona som ligger
      så dumt runt midjan? Du gör några tappra försök med ett par situps
      men det händer inget… Synd att det inte går att punkt förbränna
      bort, situpsen gör att dina magmuskler tränas och kan göra magen
      lite fastare men de tar inte bort den där dumma bilringen. Har du
      provat morgon cardio innan frukost? En timmas rask promenad eller
      jogging på tom mage. Det är först när du lägger in det som det
      verkligen sätter sprutt på kroppen. När jag dietar inför en tävling
      går jag dubbla cardio pass 6 dagar i veckan. Det blir morgon
      förbränning innan frukost och ett cardio pass efter mitt
      styrketräningspass på eftermiddagen."

      Radera
    3. Nej det ingår inte i min vardag, men enbart för att det triggar igång mitt sötsug och gör att jag inte kan sluta äta. Då står jag hellre över. Men man kan absolut äta godis en gång (eller fler) i veckan även under tävlingsdiet. Många som tävlat kör just med ett eller fler "fuskmål" i veckan för att ha något att se fram emot under veckan eftersom man äter så pass lite och strikt och tränar extremt mycket.

      Det hon beskriver är just lågintensiv cardio/förbränningsträning, dvs upp till 65% av max. Jag kör likadant när jag dietar inför tävling, morgonpromenad eller lätt jogg i drygt en timme för att få upp pulsen i ca 130 bpm som för mig är ca 65% av max.

      Lågintensiv träning är när du kör 65% eller lägre av din maxpuls.
      Högintensiv träning är när du ligger på 85% eller mer av din maxpuls.

      Fett är den huvudsakliga energikällan då du kör lågintensiv cardio medan kolhydrater är den huvudsakliga energikällan vid högintensiv träning.
      Det spelar ingen roll vilken typ du kör, skillnaden är att du måste hålla på längre vid lågintensiv cardio för att förbränna lika mycket som du gör under ett kortare men högintensivt pass. Per minut så gör du av med, totalt sett, mer energi vid högintensiv träning i förhållande till lågintensiv träning. För att gå ner i vikt krävs det att du ligger på ett kaloriminus, med andra ord spelar det ingen roll vilken av de två pulsintervallerna du väljer att köra, bara du gör av med energi.
      Anledningen till att många som tävlar ofta kör lågintensiv cardio är att man ofta ligger väldigt lågt i kalorier och att man inte orkar pressa sig så hårt som krävs för att köra tex intervaller. Man äter heller sällan kolhydrater och det är då för nedbrytande att köra högintensiv träning (som kräver kolhydrater som energi). Man "spar" då mer på musklerna...

      Radera
    4. Oj, vilket bra svar! Tack! Så har tydligt har jag nog aldrig fått det beskrivit för mig tidigare, det blev väldigt mycket klarare nu :-)

      Längtar tills din kokbok kommer ut :D

      Radera
    5. Som jag skrev nedan så tillhörde jag gruppen som resonerade som du gör här och jag var en trogen läsare till Sofis blogg. Jag lät hennes livsstil rättfärdiga mitt mat- och träningsbeteende och min lilla "axel-ängel" som talade om för mig att kroppen egentligen inte vill ha den typ av intag tystades ner av hennes blogg. Jag tycker att det viktigaste är att man hittar en livsstil som man själv är nöjd med, oavsett hur andra gör eller vad andra tycker om den. Jag ser inget fel i att fokusera på "kalorier in, kalorier ut" om det är det som leder till att man mår så bra som möjligt, att det är det som gör att man är tillfreds med sig själv och med livet. Jag trodde att jag var nöjd med att kunna äta godis dagligen, jag trodde att det var så jag ville ha det och jag mådde bra av att läsa träningsbloggar som Sofis där detta förespråkas och accepteras. Men någonstans så visste jag att jag inte ville leva så, att jag ville ge min kropp så bra byggstenar som möjligt och att godis inte ingår där. Det var först när denna insikten fick växa sig större än sötsuget som jag lyckades förändra min livsstil. Idag är jag tillfreds med mig själv och min inställning till mat och sötsaker och jag skulle inte vilja ha det på något annat sett :) Men hade jag fortsatt läsa sådana bloggar som förespråkar ett dagligt och/eller frekvent sötsaksintag så hade jag troligtvis fortfarande tillhört den grupp som inte förstår varför det är så fel. Och som sagt, det är inget fel i sig, det beror helt på vad man eftersträvar. Jag dömer ingen, men jag vet hur det är att tro att man är nöjd, att intala sig själv att det är okej och att man mår så bra som möjligt, att ett liv utan sötsaker är tråkigt och att det är socialt att äta godis/bullar/kakor/glass. Jag har använt alla ursäkterna flertalet gånger.

      Radera
  19. Bra inlägg! Tricket är ju som sagt att hitta det som fungerar för en själv, inte följa någon annans upplägg. Undviker som du vet socker (och sötningsmedel eftersom jag tycker att det är sjukt läskigt...) precis som du, och för mig är det inga som helst problem med tanke på att jag tycker att mat är ungefär 1000% godare. Socker är skräp och rena sopor för hela systemet, och min kropp är iallafall värd något bättre. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Helena!
      Ja där är vi båda verkligen lika....mat är ju såååå mycket godare! Min kropp (och mitt huvud) mår så mycket bättre av att äta hälsosam mat lagad från grunden än en massa skräp som bara skadar kroppen. Skrämmande när man tittar i många familjers matvagnar när man är och handlar...tänk vad alla barn stoppar i sig idag, hua!

      Radera
  20. Jag tillhörde den grupp som enbart tänkte på "kalorier in, kalorier ut". Jag åt gärna godis och la den tid som det "krävdes" för att se till att bli av med dessa kalorier. Jag åt gott när jag kände för det och tränade därefter, vilket gjorde att jag höll mig viktstabil men det kunde uppta väldigt mycket av min tid. Sedan kom jag i kontakt med Susanna som satte ihop ett tränings- och kostschema till mig som inte innehöll något socker och inga "fuskdagar". Till en början tyckte jag att det var jobbigt att behöva vara utan dessa sötsaker som jag mer eller mindre ansåg förgylla min vardag, men det tog inte lång tid innan jag märkte hur mycket bättre jag mådde utan det, och framförallt hur mycket piggare jag var och hur mycket bättre jag sov om nätterna - jag var helt plötsligt alltid utvilad och full av energi! Energi som höll sig konstant under hela dagen och inte bara visade sig i toppar och dalar som den gjort tidigare. Tidigare var jag alltid hungrig, trots att jag åt ett större antal kalorier än vad jag gör idag. Nu är jag nästintill alltid mätt och belåten, i harmoni på något sätt :) Jag saknar inte godis längre och jag frestas inte av att ha det i min närhet. Kropp och själ mår så himla mycket bättre av att äta ordentlig och näringsrik mat. Mitt sug har övergått från att rikta sig till onyttigheter till att rikta sig mot olika maträtter och folk blir förvånade över att jag kan känna sug efter en riktigt mör köttbit haha :)

    SvaraRadera
  21. Mitt sötsug är kopplat till mat. Många säger att de blir sötsugna om de äter dåligt, framförallt om de äter för lite för då vill kroppen ha snabb energi. Men jag blir sötsugen om jag äter som man bör. Efter maten vill jag ha något sött, vad beror detta på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svårt att säga vad det beror på så här på rak arm, kan bero på mycket. Du kanske inte äter tillräckligt, fast det känns som du gör det. Äter du tillräckligt med fett? Protein? kolhydrater?
      Är det kanske bara en grej som sitter i huvudet?
      Jag kan ibland också känna sug efter jag ätit...ofta brukar det vara att jag inte ätit ordentligt och regelbundet under dagen. Eller att jag inte druckit tillräckligt. Ibland är det bara så...då får man acceptera att suget finns där men försöka att inte göra något åt det ;)

      Radera
  22. Jag hittade detta inlägg för en stund sen och även din blogg och dina recept är underbara! Jag håller på att gå ner i vikt och söker nyttiga recept på god mat och detta inlägg var verkligen jätte hjälp för mig :) jag hade en "ätardag" häromdagen och idag känner jag av suget efter socker men än så länge har jag inte ätit något onyttigt för jag vill inte helt enkelt, tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  23. Mitt namn är Helen Morgan, Storbritannien. Jag vill dela min vittnesbörd med allmänheten om vad denna andliga läkare som heter Dr okojie har just gjort för mig, har denna man bara tog tillbaka min förlorade Ex make till mig med sin stora stava, jag var gift med den här mannen som heter Morgan vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade oss, men när jag inte kunde ge honom ett barn under 2 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka, tills jag såg en vittnesmål om samma läkare på internet om hur han har härdat så många sjukdomar och hjälpa människor med liknande problem, kommer du inte att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett detta stava och på två dagar efter att han berättade mig att han var färdig med stavnings arbeta min förlorade man kom tillbaka med mer kärlek i hans ögon, och efter en månad som jag saknar min månad och gå för ett test och resultatet anges är gravid är glad idag är en mamma till en pojke , sa han att jag kommer också att bli gravid igen om jag vill tacka er än en gång den stora läkaren för det ni har gjort för mig, om du är ute söker efter något av dessa besvärjelser eller healing:

    (1) Stavnings skydd från fara

    (2) Stavnings för magi

    (3) Stava för samma kön älskar

    (4) Stava för att läka sjukdomar

    (5) Stavnings för osynlighet

    (6) Stavnings efter rikedom och berömmelse

    (7) Stava för att få ett bra jobb

    (8) Stavnings stark kärlek och relationer

    (9) Stava för att få ditt ex tillbaka

    (10) Stava att bli gravid

    Du kan kontakta denna stora läkare på hans email drokojiehealinghome@gmail.com och få alla dina problem lösta .....

    SvaraRadera
  24. Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man .....
    han kan lösa följande ......
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill att främjas på kontoret.
    (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din make / maka att vara
    din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtbaserade vård
    (10) dåliga lucks
    (11) HIV-CURE

    SvaraRadera
  25. Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man .....
    han kan lösa följande ......
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill att främjas på kontoret.
    (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din make / maka att vara
    din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtbaserade vård
    (10) dåliga lucks
    (11) HIV-CURE

    SvaraRadera
  26. Stor spell caster för ditt äktenskap eller förhållande frågor på sin e-postadress; akweshrinetemple@gmail.com

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) du behöver en skilsmässa i er relation
    (3) Du vill att främjas på kontoret.
    (4) Du vill ha kvinnor och män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru att bli din
    alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtbaserade vård
    (10) Herbal bota hiv / aids
    (11) Herbal bota Ebola

    Kontakta honom idag akweshrinetemple@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Min man lämnade hemmet, han återvände aldrig, ingen telefon
    samtal, inga brev, inga mail, inga tecken på honom någonstans. min dotter fick
    sjuka så sjuka, det var så tufft för mig. Jag hade förlorat
    hopp, 2 år sedan, träffade jag en psykisk, sade han att han skulle hjälpa mig, jag betalade
    över $ 6800 och fortfarande ingenting hände, jag tappade hoppet helt, min
    dotters situation förvärrades varje day.Last månad, såg jag ett inlägg
    om goda gärningar templets proffs, jag gav dem en
    prova ... jag betalade ca 2000SEK, för alla tre perioder (Bring Lover tillbaka,
    Healing stava och Karriär besvärjelser). På bara några veckor, min man
    ringde mig och sa att han var ledsen och att han vill komma tillbaka till
    mig och att han skulle förklara allt när han kommer tillbaka, tre dagar
    senare, jag fick ett nytt jobb med ett oljebolag, just nu, min dotter
    villkoret blir bättre varje dag och jag litar på att hon skulle vara bra i
    en fråga om dagar.Jag vill tacka DR Ogun passcaster du kan kontakta dem via e-post: ogunspirituretemple@yahoo.com

    Döm mig inte pls! desperata tider som de säger ....

    Du kan också kontakta honom om du har några problem med att undanta

    1 Få bluff pengarna tillbaka
    2. Föra tillbaka förlorade vännen, även om den går förlorad under lång tid
    3 Ta bort dåliga trollformler från bostäder, affärer och kund attraktion etc.
    4 Få promotion du har önskat under en lång tid på jobbet eller i din karriär.
    5. Läs alla dina problem innan du ens nämna dem till honom
    6 Ta bort den svarta fläcken som håller på att ta dina pengar
    7 Ta reda på varför du inte går framåt i livet och lösningen
    8 Eliminera i familje slagsmål
    9 Se till utmärkta gymnasiebetyg även för barn med psykiska funktionshinder
    10 Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär
    11. Han förstör och kan skicka tillbaka Nicolas begäran
    12. Han läker ofruktsamhet hos kvinnor och störande menstruation
    13. Få dig äktenskap med vännen av ditt val
    14 Garanti du vinner de oroande rättsfall.
    15 Lotteri spell

    SvaraRadera
  28. Jag vill bara säga ett stort tack till Dr.OGUN för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskade och vårda av hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 3 år, med 2 kids, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla höll lura mig, tills jag träffade Dr Ogun, som berättade för mig att allt kommer att vara över .until han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk att inte falla i fel händer utan att kontakta Dr.OGUN som är pålitlig och rakt forword, kan du kontakta honom via e-post lovespelltemplee@gmail.com
    Om du också behöver lösningen till följande problem ska du kontakta honom också.
    1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt.
    (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och vill återhämta du förlorat pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja dig från din man.
    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
    (13) Graviditet stava bli gravida barnet
    (14) garanterar att du vinner de oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur vilket skede
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    återigen e-postadressen är lovespelltemplee@gmail.com kontakta honom direkt

    SvaraRadera
  29. Åtminstone kan jag säga till världen att jag har dragit nytta av de befogenheter Dr.Adodo eftersom genom hans hjälp min brutna förhållande har återställts tillbaka och fylld med kärlek inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. När jag kontaktade Dr.Adodo jag inte hade en aning om vad som väntar men efter ordentlig förklaring och jag följde instruktionen att Dr.Adodo gav och mitt förhållande var avslöja tillbaka, jag antar den som som är i behov av relation hjälp eller någon som har något annat problem kan kontakta DR.Adodo helst genom dessa detaljer: Adodospelltemple@gmail.com eller ring +2348156784928 eller kontakta honom direkt på hans web på adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

    SvaraRadera
  30. Paul Gregg

    Jag är Paul Gregg, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och splittrade hem tillbaka, jag kontaktade honom genom hans e-postadress drsunnydsolution1@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr soligt, han gav mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det kommer till alla typer av pass, jag var täckt att hans trollformler arbetade, om du behöver hjälp, kontakta honom på drsunnydsolution1@gmail.com eller telefonnummer 2348077620669

    HE FIX Följande problem TILL ALLA
    Över hela världen ON:
    1. Att få din älskare eller make tillbaka
    2. Andlig skottsäker
    3. Utbildning
    4. Pengar spell
    5. Lång livslängd spell
    6. Välstånd spell
    7. Skydd spell
    8. Skaffa ett jobb spell
    9. Att bli chef spell
    10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
    11. Få din bluff pengarna tillbaka
    12. Barn spell
    13. Graviditetsstavnings
    14. Frihet stavnings
    15. Kärlek spell
    16, försvinnande stava
    17. Invisible humant stavnings
    18. Framgång eller pa ** spell
    19. Äktenskap spell
    20. Hämnas spell
    21. Popularitet spell
    22. Killing spell
    23. Cancerstavnings
    24. Supernatural power spell
    25. Madness spell
    26. Gratis hus lånpass
    27. Produktions spell av filmer och film
    28. Hiv / aids spell
    29. Tuberkulos spell
    30. Lös vikt och kropps spell
    31 Få visum till något land

    SvaraRadera
  31. TACK TILL STORA DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

    mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år, och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till USA för att se att andra en kvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig en annan man efter min far död så den man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag när jag surfade på min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tycker också om att ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag ringde DR Soligt och han sa dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress broms upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predika i livet. återigen hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE stava.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill att främjas på ditt kontor.

    (4) Om du vill att kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill knyta din man / fru att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava bli gravida bebis

    (14) garanti du vinner de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vilket skede

    (15) Sluta ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom direkt ....

    SvaraRadera
  32. få ditt problem som ska lösas en gång för alla.Jag am
    vittnade om att han lever.
    (1) Om du behöver ditt ex tillbaka.
    (2) om du behöver ett botemedel mot HIV-sjukdom
    (3) Om du behöver för att bota sjukdomen huden
    (4) Om du behöver härda Ebola Warriors
    (5) Det är nödvändigt att bota sjukdomen av övervikt
    (6) Om du alltid har mardrömmar.
    (7) Vill du främjas på sitt kontor.
    (8) Vill du kvinnor / män att springa efter dig.
    (9) Om du vill ha ett barn.
    (10) Vill du bli rik.
    (11) som du vill länka din make / maka att vara
    din för evigt.
    (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (13) Hur du har fuskat och önskemål
    att återhämta sig pengar han förlorade.
    (14) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (15) om du vill skilja sig från sin make.
    (16) om du vill att dina önskemål beviljas.
    (17) för att skydda dina fyra händer fiende
    kontakt. kakutaspellz@gmail.com

    BABA Kakuta kan du ringa det här numret: +2348165915297

    SvaraRadera
  33. Jag vill tacka Gud för att använda (Druwagbale@gmail.com) som min källa

    frälsnings efter 2 års arbetslöshet och min älskare lämnade mig

    ensam i 2 år, bara brustet hjärta tills jag träffade en doktor druwagbale

    på en damer vittnesbörd om hur han fick hjälp av samma Dr uwagbale,

    så jag bestämde mig för att kontakta honom och när jag berättade för honom alla mina problem

    Han skrattade och sade att detta inte är ett problem. allt kommer att vara

    bra i tre dagar. Exakt på den tredje dagen av min ex lover samtal

    mig och förvånade mig och det som förvånade mig var att ett företag i

    gäller för mer än fyra månader sedan ringde de och sa att jag

    bör återgå till arbetet så snart possible.Am mycket tacksam till Dr.

    uwagbale, om du vill kontakta honom, hans e-post är

    (Druwagbale@gmail.com) hans nummer är (2348038498883) kan du också

    kalla honom efter att du har postat honom, och han gör förtrollningen som

    följande (1) Om du vill att ditt ex tillbaka. (2) du behöver en skilsmässa

    din relation (3) Vill du bli
    främjas i sitt kontor. (4) Skulle du vilja män och kvinnor kör

    efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Vill du bli rik.

    (7) Du vill knyta din man och hustru att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) som du vill anta en

    barn, (10) som du vill vara medlem i illuminati.
    Herbal Care Kontakta honom idag (druwagbale@gmail.com) hans nummer

    är (+2348038498883) vara användbart domare synd betona i dag?

    SvaraRadera
  34. Paul Gregg

    Jag är Bravo Gregg, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr.Egbe hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem igen, jag kontaktade honom via hans e-postadress dregbedcaster@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr EGBE, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.Egbe, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av spell jag var täckt att hans pass arbetade, om du behöver hjälp, kontakta honom på dregbedcaster@gmail.com eller telefonnummer +2348077620669

    HE Rätta följande PROBLEM FÖR ALLA
    ÖVER GLOBE ON:
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Andlig skott
    3. Utbildning
    4. Pengar spell
    5. Lång livslängd spell
    6. Prosperity spell
    7. Skydd spell
    8. Skaffa ett jobb spell
    9. Att bli chef spell
    10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
    11. Få din bluff pengarna tillbaka
    12. Barn spell
    13. Graviditets stava
    14. Frihet stavnings
    15. Kärlek spell
    16, försvinnande stava
    17. Invisible humant stava
    18. Framgång eller pa ** spell
    19. Äktenskap spell
    20. Hämnas spell
    21. Popularitets spell
    22. Killing spell
    23. Cancer spell
    24. övernaturliga krafter spell
    25. Madness spell
    26. Gratis hus lånpass
    27. Produktions period av filmer och film
    28. Hiv / aids spell
    29. Tuberkulos spell
    30. Gå ner i vikt och kropps spell

    SvaraRadera
  35. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han bröt upp med henne för tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade det en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner om råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom sin e-post: owolabispellcasters@gmail.com eller hans Direct: +2349037478762.

    SvaraRadera
  36. Mitt namn är Malina, från Storbritannien. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel som kallas (i Drsunny) har gjort för mig, har detta tempel bara tog tillbaka min förlorade ex älskare till mig med sina stora spell arbete, var jag dejting här mannen heter Steven vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig deras kontakt e-post, kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de beredda objekt och kasta förtrollningen för mig och ta min förlorade make tillbaka och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet uppgav att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) Herbal vård
    (6) Du vill bli rik.
    (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
    (10) Mål lösa E.T.C

    Kontakta dem på deras tempel e-post på drsunnydsolution1@gmail.com och få löst alla dina problem

    Tack you.his nummer är +2348077620669

    SvaraRadera
  37. Jag är Deborah Dan, jag hör att ge vittnesbörd om hur jag kom tillbaka min make, vi fick gifta i mer än 2 år och vi har två barn. sak gick bra med oss och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, var jag mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte komma igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sade att han vill ha en skilsmässa och att han hatar mig och vill inte att se mig igen i hans liv, var jag galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag berättade för min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag vill bara att prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr. OGALA på (ogala stava caster@yahoo.com) för återlämnande av min make till mig, berättade de för mig att min make har tagits av en annan kvinna som hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kastade de förtrollningen och efter 24 timmar min make ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer som gör honom lämnade mig. Det var förtrollningen att Dr. OGALA gjutna på honom som gjorde honom komma tillbaka till mig, idag mig och min familj är nu glada igen. Tack Dr. OGALA, för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit någonting idag om inte för din stor hjälp. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta (ogalaspellcaster@yahoo.com) och du kommer att se att problemet kommer att lösas.

    SvaraRadera
  38. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

    Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

    (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

    SvaraRadera
  39. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom owolabispellcasters@gmail.com eller dennes direktlinje +2349037478762.

    SvaraRadera
  40. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin.

    Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen.

    Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Tugala kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Tugala för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom acubespiritualhome@live.com eller dennes direktlinje +2348153363941.

    acubespiritualhome@live.com
    +2348153363941.

    SvaraRadera
  41. TACK TILL STORA vinkeln d lösning för att lösa mina problem HANS e-post (theangledsolution@gmail.com

    Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till {UK} för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och bara älskar henne. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han var nu att Storbritannien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallas theangle lösning och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till theangle lösning och Jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com)

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

    (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

    SvaraRadera
  42. Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till "kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

    SvaraRadera
  43. Hälsningar till varje organ som läser detta vittnesbörd
    Jag och min pojkvän var allvarligt kär i sex år och vi var
    planerar att gifta sig, men en dag kom han till mitt hus och sa att han var
    inte längre intresserade av vår relation bara för att han dejtade
    en annan rik kvinna som lovar att köpa honom en bil och att sponsra deras
    bröllop. Och jag lider heartbreak för sju månader och jag var inte trött på
    älska honom. så jag tar ett djärvt steg genom att kontakta en spell caster som hjälper mig
    föra min fd pojkvän tillbaka. Han är kraftfull och stor hans kontakt ogodomikespells@gmail.com du kan också kontakta honom för att få hjälp

    SvaraRadera
  44. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

    SvaraRadera
  45. It is right to say good of someone that has helped you out of a terrible situation of life because thanksgiving is the application for more, I want to appreciate a great man that helped me bring back my ex love without collecting a dine of money from me, I only get some little items and all was perfect between me and my ex love. My boyfriend had this girl who is ruining his relationships in several years, he broke up with her three years ago, but she still controls him and destroying most of his relationships. I was now a victim. She came back to take him away from me, she tried everything she could, but I kept my faith strong and stayed with my boyfriend without letting her more into him. She confronted me, too, told me that there is nothing I will do to get her to leave him alone; She warned seriously that I endanger my life and soon she will act stronger than ever. I was scared and started with doubts in my strength because my boyfriend has already begun to see her; all hope was almost lost, I do not know how this evil lady guide him since the day it had a dramatic break up. I decided to help save the man I love, even if we will not be together again. I went to friends for advice and visited blogs too. I found the testimony of Dr. Oduduwa love spell and others, but my spirit chose him. I took courage and emailed dr.oduduwaspellcaster@gmail.com and my life has changed since then. The evil lady's power over my boyfriend was destroyed and she has no spiritual reconnect with him. My boyfriend has changed; he is feeling so relieved and healthy now than before. He also emailed thank Dr. Oduduwa for the love spell and encouraged me to also share our own testimonies on blogs here. We are grateful for what you have done. Email him and get your own miracle through his email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  46. Att leva ett liv av en ensamstående mamma för nio (9) månader har inte varit lätt, eftersom far till mitt barn lämnade mig när våra barn var bara tre månader gammal och sedan betala räkningar och ta hand om mitt barn var enorm utmanas och veta att min man är ute tillbringa tid med en annan kvinna gjorde mig mer ledsen som var det ögonblick en vän till mig berättade att hon har läst en hel del bra recensioner om en stor spell caster kallas Dr.Adodo om hur han har hjälpt en hel del människor i det förhållande eller äktenskap problem. Ärligt jag blev chockerad av att sådana saker verkligen existerar i den här världen, men den goda nyheten är att jag hittade verkligen Dr.Adodo mycket användbar eftersom genom hans hjälp min make kom tillbaka till mig inom 48 timmar som förtrollningen har gjuten. Med får sådan stor tjänst och välsignelse från Dr.Adodo jag beslutat att gå de människor som har i ett eller annat sätt hjälpt världen att veta sådan person likeDr.Adodo genom att släppa sina uppgifter som är +2348156784928 eller via e-post (Adodospelltemple @ gmail Com) kan du visa eller kontakta honom via hans hemsida http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

    SvaraRadera

  47. Tack till stora DR Sunny för lösa min problem hans EMAIL är (en drsunnydsolution1@gmail.com

    mitt namn är Miss Fatima, jag var gift med min man för 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en resa där han träffat denna tjej och sedan sedan han hatar mig och barnen och älskar henne bara. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han nu skulle till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter min far död så mannen hon gifte sig med inte var att behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket , så en dag när jag surfade på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponera på mig så mycket jag tänker också på ge det ett försök. Vid första jag var rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa dina problem är löste mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsar av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, Jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer också råd för någon sådan eller liknande problem eller någon typ av problem bör också kontakta honom hans email är) (, drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och dilemman i livet. hans e-postadress är återigen (den drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR SPECIALISERADE PÅ DEN FÖLJANDE FÖRTROLLNINGEN.

    (1) om du vill ditt ex tillbaka.

    (2) om du har alltid dåliga drömmar.

    (3) om du vill att främjas på kontoret.

    (4) om du vill kvinnor/män att köra efter dig.

    (5) om du vill ha ett barn.

    (6) om du vill vara rik.

    (7) om du vill binda din make/maka för att bli din för evigt.

    (8) om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja sig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål ska beviljas.

    (13) graviditet spell att formulera baby

    (14) garanti du vinna de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vad stage

    (15) stoppa din äktenskap eller förhållande från bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som H I V, (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

    än en gång se till att du kontakta honom om du har några problem som han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (den drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart... Ring mitt nummer på +2348077620669

    SvaraRadera
  48. Mitt namn är Malina, från Storbritannien. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel som kallas (änglarna lösning) har gjort för mig, detta tempel har just fört tillbaka min förlorade ex älskare till mig med deras stor besvärjelse arbete, jag dejtade mannen heter Steven var vi tillsammans under en lång tid och vi älskade våra self's men när jag inte kunde ge honom ett gossebarn för 5 år han lämnade mig och berättade han kan inte fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och också bli gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig sin kontakt e-post, då du inte kommer tro detta när jag kontaktade dem på mina problem de förberett objekt och kasta förtrollningen för mig och få min förlorade man tillbaka , och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet påstod att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en uppsättning tvillingar, en pojke och en flicka, jag tackar templet återigen för vad de har gjort för mig, om du är ute där passerar genom något av detta problem som anges nedan : Maila drsunnydsolution1@gmail.com

    (1) om du vill ditt ex tillbaka
    (2) om du har alltid dåliga drömmar.
    (3) du vill främjas på kontoret.
    (4) om du vill ha ett barn.
    (5) växtbaserade vård
    (6) du vill vara rik.
    (7) du vill knyta din make/maka för att bli din för evigt.
    (8) om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) låta människor lyda dina ord och göra din önskan
    (10) fall lösa etc.

    Kontakta dem på deras tempel email på drsunnydsolution1@gmail.com och få alla dina problem lösta

    Tack

    SvaraRadera
  49. Mitt namn är Doris Melody från USA , vill jag snabbt berätta
    världen att det är en verklig on line spell caster som är kraftfull och
    äkta , Hans namn är DR Aluebor , han hjälpte mig nyligen att återförena min
    relation med min make som lämnade mig , när jag kontaktade DR Aluebor han
    kasta en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har
    något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig . han är
    tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg . Idag är jag glad att låta er alla
    vet att denna formel caster har befogenhet att föra älskare tillbaka .
    eftersom jag är nu nöjd med min make . Till alla som läser detta
    artikeln och behöver någon hjälp, kan DR.Aluebor också erbjuda alla typer av hjälp
    som återförening äktenskap och relation , Härdning av alla typer av
    Sjukdomar , Graviditet Stava och massor mer . Du kan kontakta honom via
    detta mail Alueborhomeofsolution@gmail.com
    Alueborhomeofsolution@gmail.com
    Alueborogungunspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  50. Mitt namn är Doris Melody från USA , vill jag snabbt berätta
    världen att det är en verklig on line spell caster som är kraftfull och
    äkta , Hans namn är DR Aluebor , han hjälpte mig nyligen att återförena min
    relation med min make som lämnade mig , när jag kontaktade DR Aluebor han
    kasta en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har
    något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig . han är
    tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg . Idag är jag glad att låta er alla
    vet att denna formel caster har befogenhet att föra älskare tillbaka .
    eftersom jag är nu nöjd med min make . Till alla som läser detta
    artikeln och behöver någon hjälp, kan DR.Aluebor också erbjuda alla typer av hjälp
    som återförening äktenskap och relation , Härdning av alla typer av
    Sjukdomar , Graviditet Stava och massor mer . Du kan kontakta honom via
    detta mail Alueborhomeofsolution@gmail.com
    Alueborhomeofsolution@gmail.com
    Alueborogungunspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  51. Jag är Dr Abiku kraftfull spell caster som kan lösa problemet inom 72 timmar eller som ditt fall kan visa sig vara. Jag har varit en hjul i över 29 år och mitt arbete talar mycket för mig. Du kan kontakta mig nedan eller kontakta mig via min privata e-post till drabikuspellhome@gmail.com
    Du går igenom denna situation NEDAN:
    (1) Gillar du ditt ex?
    (2) Är du alltid har mardrömmar?
    (3) Vill du främjas på din arbetsplats?
    (4) Vill du kvinnor / män som kör efter dig?
    (5) vill ha ett barn av era?
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du att din make / maka att bli din för evigt?
    (8) Behöver ekonomiskt stöd?
    (9) Vill du återställa förlorade pengar?
    (10) Vill du stoppa din skilsmässa?
    (11) Vill du ha en skilsmässa?
    (12) Vill du alla dina vill beviljas av någon?
    (13) stavnings tänka en graviditet barn behöver?
    (14) Är du svårt att vinna ett fall i domstol?
    (15) Vill du stoppa ditt äktenskap eller förhållande eller att bryta.
    (16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?

    Återigen, är min e-postadress drabikuspellhome@gmail.com

    Kontakta mig omedelbart till alla dina problem och lösa situationen inom 3days.
    DR. Abiku ...

    SvaraRadera
  52. Jag är Dr Abiku kraftfull spell caster som kan lösa problemet inom 48 timmar eller som ditt fall kan visa sig vara. Jag har varit en hjul i över 29 år och mitt arbete talar mycket för mig. Du kan kontakta mig nedan eller kontakta mig via min privata e-post till drabikuspellhome@gmail.com
    Du går igenom denna situation NEDAN:
    (1) Gillar du ditt ex?
    (2) Är du alltid har mardrömmar?
    (3) Vill du främjas på din arbetsplats?
    (4) Vill du kvinnor / män som kör efter dig?
    (5) vill ha ett barn av era?
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du att din make / maka att bli din för evigt?
    (8) Behöver ekonomiskt stöd?
    (9) Vill du återställa förlorade pengar?
    (10) Vill du stoppa din skilsmässa?
    (11) Vill du ha en skilsmässa?
    (12) Vill du alla dina vill beviljas av någon?
    (13) stavnings tänka en graviditet barn behöver?
    (14) Är du svårt att vinna ett fall i domstol?
    (15) Vill du stoppa ditt äktenskap eller förhållande eller att bryta.
    (16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?

    Återigen, är min e-postadress drabikuspellhome@gmail.com

    Kontakta mig omedelbart till alla dina problem och lösa situationen inom 2dagar.
    DR. Abiku ...

    SvaraRadera
  53. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

    Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
    (10) Stoppskilsmässa
    (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
    (12) vinnande av lotteri
    (13) Cure till HIV / Aids
    (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
    (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
    (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

    E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

    SvaraRadera
  54. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera
  55. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

    Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
    (10) Stoppskilsmässa
    (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
    (12) vinnande av lotteri
    (13) Cure till HIV / Aids
    (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
    (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
    (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

    E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

    SvaraRadera
  56. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

    Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
    (10) Stoppskilsmässa
    (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
    (12) vinnande av lotteri
    (13) Cure till HIV / Aids
    (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
    (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
    (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

    E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

    SvaraRadera
  57. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera
  58. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera
  59. Jag förlorade min man en gång och jag kunde inte råd att förlora honom igen. Jag kunde ha varit en misslyckad mor om jag inte höra Dr IREDIA.
     Min terapeut rådde mig att prova andliga medel på min make och hon rekommenderade Dr IREDIA via drirediaherbalhome@gmail.com eftersom hon vet stort antal människor som han har hjälpt.
     Mitt fall var så fruktansvärt att min man hotar mig alltid att inte involvera mig i någon av hans hemliga angelägenheter, håller han en hel del hemligheter och vi kunde inte vara sanningsenlig med varandra efter 3år av vårt äktenskap. Jag mindes ibland förra året att han försvann för tre månader och verkade dagen jag födde vår son. Jag overhead hans samtal nyligen att han vill flytta permanent till ett land som jag är inte bekant med. Det värsta är att han nämnde aldrig detta till mig innan han började agerar tröttnade och prata om skilsmässa. Han sade att han ångrade gifta eftersom jag håller blockerar hans vägar och lovade att skilja äktenskapet innan han försvinner för att träffa sin nya älskare. Det var då jag ropade och tog ärendet till Dr IREDIA enligt anvisningar från min terapeut. Den verkliga orsaken till hans handlingar avslöjades av DR IREDIA, att min make fångades av en dam som han mötte på Internet som använder onde anden att styra honom. Jag blev glad när jag hörde detta eftersom jag misstänkte att också. Att skära min historia kort; Jag förutsatt pengar för de nödvändiga objekt att kasta förtrollningen. Efter att han hade slutat gjutning passet, den andra dagen, de båda hade ett gräl och han slog upp sin flickvän och han kom tillbaka hem tigger mig att förlåta honom att hans ögon rensas nu att han aldrig kommer att göra något som kommer att skada hans familj igen och lovar att vara en omtänksam far och aldrig att fuska på mig igen. Jag är så glad att jag inte förlora honom till flickan och alla uppskattning går till Dr IREDIA för sitt stora arbete. Jag kommer också att råda dig att kontakta dr IREDIA för alla typer av utmaningar i ditt äktenskap, kommer han att vara svaret på dina problem. Kontakta honom nu med denna e-post ..... kommer drirediaherbalhome@gmail.com för ditt äktenskap aldrig att förbli densamma.

    SvaraRadera
  60. TACK FÖR STOR theangledsolution för att lösa mina problem HANS e-post är (theangledsolution@gmail.com
    Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till {UK} för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och bara älskar henne. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att U K för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallas theangle lösning och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till theangle lösning och Jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kan du ringa honom 2349030731985

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill främjas på kontoret.

    (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din make.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att tänka barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2349030731985

    SvaraRadera

  61. Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com

    SvaraRadera
  62. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  63. Hälsningar till er alla, JAG ÄR BARRY döma enad stat, är jag sänder om hur theangledsolution räddade mitt liv, jag var infekterade med genital herpes för ett år, min medicinska Dr berättade att det inte finns något fullständigt tillfrisknande och jag började att ta piller att upprätthålla mig själv. En dag gick jag för att se min läkare och jag såg en kvinna som var mycket nöjd och jag bad att få veta orsaken till hennes lycka och hon berättade att hon var smittad med simplex HERPES sjukdom och naturläkemedel
    läkare kallas theangledsolutio botade henne med örtmedicin, trodde jag inte så jag frågade min läkare att veta om hon verkligen bekräftat Herpes positiv innan, och min läkare berättade ja det ett mirakel bara hände så jag bad henne att ge mig uppgifter om dr så jag kunde fråga honom om han också kunde bota min och hon gav mig theangledsolution Email: theangledsolution@gmail.com jag kontaktade honom samma kväll och jag förklarade mitt problem för honom och han förberett en medicin och skicka till mig, när jag fick medicin han berättade hur man tar det under en period av dagar och jag tog det precis som han sagt och gick för ett medicinskt test jag var överraskning att se min testresultat som herpes negativt. Jag är så glad, min familj och vänner som avvisade mig är tillbaka, tack Gud. Jag garanterar dig att Dr Alabi har lösningen på alla typer av problem om du står inför någon stress du kan kontakta honom via e-post theangledsolution@gmail.com eller ringa och WhatsApp honom + 2348077620669 ... eller maila honom på theangledsolution@gmail.com

    KAN OCKSÅ bota följande sjukdomar: -

    1. HERPES
    2. Lassafeber
    3. GONORRE
    4. HIV / AIDS
    5. LÅG spermier
    6. KLIMAKTERIET SJUKDOM
    7. EPILEPSI
    8. ASEPTIK
    9. CANCER
    10. ÅNGEST DEPRESSION
    11. GRAVIDITET PROBLEM
    12. närsynthet PROBLEM
    14. Man klimakteriet
    15..EX TILLBAKA

    e igen theangledsolution@gmail.com

    SvaraRadera
  64. WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com.

    SvaraRadera
  65. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  66. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  67. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My heter Mary Clifford, och jag basera i London.My livet är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap, min man lämnade mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter DR SUNNY som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss
    vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr SUNNY kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och vid slutet av vittnesmål hon tappar Dr Sunny e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge DR SUNNY ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr SUNNY är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova den stora Dr soligt idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här hans kontakt: honom e-post, drsunnydsolution1 @ gmail.com Tack stor soligt. Kontakta honom för följande:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset
    (11) Förbindelse Spells
    (12) Miracle Spells
    (13) Beauty Spells
    (14) PROFETIA CHARM
    (15) Sevärdhet Spells
    (16) onda Eye Spells
    (17) Kissing Stava
    (18) Ta bort Sjuk Spells
    (19) VAL vinnande trollformler
    (20) FRAMGÅNG I tentor Spells
    (21) Charm att få som att älska dig.
    (22) Affärs spell
    (23) Ta bort HIV Sjuktrollformler

    Kontakta honom idag på:
    drsunnydsolution1@gmail.com
    2348077620669.
    Du kan även kontakta honom på vad appar på samma telefonnummer.

    SvaraRadera
  68. Behöver du en LÅN OM JA Utför.
    Luis Carlos finansbolag är begränsad till aktiekapitalet. Vi erbjuder lån och
    finansiella tjänster av alla slag. Vår lån varierar från företag till
    personliga lån eller lång eller kort sikt villkor med god ränta
    satser (2%). Vår lån processen är mycket snabb och pålitlig med
    garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post, (luiscarlosfinance@outlook.com) låt oss
    veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi
    hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen
    Nedan. luiscarlosfinance@outlook.com

    Mr.Luis Carlos

    SvaraRadera
  69. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
    4. Viktminskning spell
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings
    11. Lottery spell

    SvaraRadera
  70. Mitt namn är Lena, jag vill ta tillfället i akt att tacka min stora läkare som verkligen gjort mitt liv en angenäm dag. Denna stora man DR IREDIA tog min make tillbaka till mig, jag hade tre underbara barn för min make. Ungefär fyra år sedan, har jag och min man varit i ett gräl med en annan tills han slutligen lämnade mig för en kvinna. Jag kände mitt liv var över och mina barn trodde att de skulle aldrig se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen, men jag kunde inte kontrollera smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag var verkligen kär i min make. Varje dag och natt jag tänker på honom och alltid önskar att han skulle komma tillbaka till mig, tills en dag träffade jag en god vän till mig som var också i en situation som mig men hennes problem var hennes ex-pojkvän som hon hade en oönskad graviditet för och hennes pojkvän vägrade att ta ansvar och dumpade henne. Hon berättade att gruvan var en liten väska och att jag inte skulle oroa sig för det alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mina problem och hon gav mig denna stora man e-postadress. jag tvivla om den här mannen var lösningen, så jag kontaktade denne store man och han berättade vad de ska göra och jag gärning dem alla, berättade han för mig att vänta för bara två dagar och att min man kommer krypande på sina knäfaller att tigga för min förlåtelse så jag troget gjorde vad denne store man bad mig att göra och för att efter två dagar jag knackade på dörren, i min stora förvånad jag såg honom på hans knäböjer och jag var mållös, när han såg mig, allt han gjorde grät och bad mig om förlåtelse, från den dagen, alla smärtor och sorger i mitt hjärta flög iväg, sedan jag och min man och våra underbara barn är glada och vi lever som en familj. Det är därför jag vill säga ett stort tack till DR IREDIA för hans hjälp. Denna stora man fick mig att förstå att det inte finns något problem på jorden som inte har någon lösning så vänligen om du vet att du har samma problem eller problem som är liknande, kommer jag råda dig att komma direkt till denna stora man. Kontakta honom med denna e-post (drirediaherbalhome@gmail.com) han är där för att hjälpa dig.

    SvaraRadera
  71. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller WhatsApp honom 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera
  72. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller WhatsApp honom 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera

  73. i am giving this testimony cos l am happy My name is mrs. Lara Mark from Houston,taxes.i never believed in love spells or magic until i met this spell caster once. when i went to Africa in July this year on a business summit. i ment a man called dr. UKO.He is powerful he could help you cast a spells to bring back my love’s gone,misbehaving lover looking for some one to love you, bring back lost money and magic money spell or spell for a good job.i’m now happy & a living testimony cos the man i had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down cos our relationship has been on for 2 years… i really loved him, but his mother was against me and he had no good paying job. so when i met this spell caster, i told him what happened and explained the situation of things to him..at first i was undecided,skeptical and doubtful, but i just gave it a try. and in 6 days when i returned to taxes, my boyfriend (is now my husband ) he called me by himself and came to me apologizing that everything had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married..i didn’t believe it cos the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all i wanted him to do… well we are happily married now and we are expecting our little kid,and my husband also got a new job and our lives became much better. in case anyone needs the spell caster for some help, email address ukospelltemple@yahoo.com Great UKO i thank you very much thank you in 1000000 times.. if not you i would have been losted and wasted thank you. please make sure you contact him for any financial difficulties okay.. What a powerful man such as Dr UKO.. he is so much powerful..\\ email him for any difficulties.. ukospelltemple@yahoo.com or his website: ukospelltemple.wixsite.com/mysite


    SvaraRadera
  74. VITTNESBÖRD AV hur jag fick botad från hiv herpes simplex-virus tack vare den stora DR. EDEBOR ABU FÖR LÖSA MIN problem med sin naturliga örter, OM du har några problem TVEKA INTE ATT KONTAKTA sin e-post: dredeborlordtemple84@yahoo.com

    God dag till er alla är mycket glad att skriva detta vittnesbörd till hela världen att se det stora arbetet av den store mannen som Gud har använt för att bota mig om min Hiv / stöd sjukdom, är hans namn Dr Edebor Abu. som är väl känd för sina andliga ört i att hjälpa och förbannade människor i alla sjukdom, som hiv och cancer botemedel. Mitt namn är Lucy Mengel och jag bor i Swedish.This är ett vittnesbörd jag vill göra. Jag var HIV-positiv under 8 år tar anti retrovirus. Cirka 5 månader sedan som jag läste på nätet jag såg ett vittnesbörd om bota hiv. först trodde jag det var en falsk kommentar, så två dagar senare beslutade jag att ge ett försök och kontaktade honom för förfrågningar. Nu som talar om det jag är HIV / AIDS negativ. Jag testades 4 gånger i 5 månader efter avslutad botemedel som gav mig av Dr Edebor Abu. Botemedlet är en ren Herby från Afrika levereras till mig genom DHL. Min bota tog om 9days och kom till min dörr steg. så Kära bröder och systrar om du är ute, vänligen det finns ett botemedel så bråttom att få din. Om du är intresserad, kan du e-posta Dr via: (dredeborlordtemple84@yahoo.com) Jag kommer att uppmuntra varje person som kommer att stöta på detta mail för att bota dig själv om du är positiv för HIV / AIDS. (Dredeborlordtemple84@yahoo.com)

    SvaraRadera
  75. Uppmärksamhet, ta dig tid att läsa min berättelse.

    Mitt namn är Norman Sidney från USA men bor i Sverige, jag har en sjukdom och läkaren sa att jag kan inte föda, min make uthärdat med mig och fortfarande älskar mig, en dag han bara ändrade sig och sade att han inte kan fortsätta med mig så här längre, jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, han lämnade mig, jag nästan dödade mig.

    Jag letade efter lösning varje där, tills jag såg ett inlägg på nätet om Dr.Ota Otubu, jag aldrig trott det, men jag bara ge det ett försök, jag kontaktade honom och berätta för honom problemet och han berättade att det inte finns något hans orakel kan inte göra, jag spelade en lång med honom. inom en vecka min sjukdom var borta och han kom tillbaka man att samma vecka, jag har 2 barn nu, vi alla lever lyckligt.

    Jag använder detta medium för att berätta för hela världen att om du har några problem, tveka inte att kontakta Dr.Ota Otubu via e-post otaspellhome@gmail.com eller hans telefonnummer +2349030649833 han är en stor och en verklig spell caster. Om inte för hans hjälp, jag kunde ha begått självmord genom nu.

    Dr.Ota Otubu jag älskar dig så mycket och jag är evigt tacksam för denna underbara sak du har gjort i mitt liv.

    SvaraRadera
  76. Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

    SvaraRadera
  77. Hej, jag är Moren från New York. Att hitta en älskare kan vara lite svårt och
    knepigt men när det

    kommer att få tillbaka din älskare, det är mycket mer stressande och svårt att
    uppnå. De är de

    ord du ange om du ännu inte har övervägt kärlek trollformler för
    relationsproblem. Det tog

    mig lite tid att hitta min själsfrände och jag insåg att hon är en men
    på grund av att påverkas

    av vänner, jag trasslat helt. Av alla mina vänner endast en av dem
    var det när jag hade

    att försöka få tillbaka min sanna älskare. Han rekommenderade att jag skulle prova
    stava hjul. Och jag gjorde

    just det, gick jag till Dr.SUNNY e-post och jag kallade honom. vi ordnade
    allt och förtrollningen

    göts för mig. Med sin kraftfulla förlorad älskare kärlek stava, tog det meless
    än 48 timmar för att få en

    samtal från henne och i dag är vi lyckliga tillsammans. Tack Dr.SUNNY för
    varje sak, kontakta honom

    på drsunnydsolution1@gmail.com eller ring honom på: 2348077620669 eller vad appen honom också

    SvaraRadera
  78. Mitt namn är Jessica från USA. jag önskar att
    dela mitt vittnesbörd med allmänheten om
    En stor spell caster kallas (Dr Kakuta) har gjort för mig, detta tempel
    har just flyttat tillbaka min förlorade ex
    älskare till mig med sina stora stavnings arbete, jag dejta den här mannen som kallas
    Steven vi var tillsammans under en lång
    tid och vi älskade vår jagets men när jag var oförmögen
    att ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och sa
    att han inte kan fortsätta längre då var jag nu
    letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän
    till mig berättade om detta tempel och gav mig sin kontakt e-post,
    kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de
    beredd objekt och kasta passet för mig och ta min förlorade make
    tillbaka, och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och
    Resultatet anges att jag var gravid, är glad idag är en mor till
    en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för
    vad de har gjort för mig, om du är ute passera någon
    av detta problem kan du kontakta denna stora Dr för hjälp som anges nedan:

    Kontakta dem ... kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    (10) Om du inte kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
    kön önskan grund eller
    låg err åtgärder.
    (11) Om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen antar eller över flöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dig, folk
    grund dig ?.
    (13) lösa en markfrågan och få tillbaka.
    (14) Har din familj Denny dig om din
    höger?
    (15) Låt folk lyda mina ord och göra mitt
    önskar
    (16) Har du ett lågt spermie?
    (17) Mål lösa
    (18) Behöver du hjälp att vinna ett lotteri? ETC

    Kontakta dem på deras e-post på

    kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    Och få löst alla dina problem

    Tack.

    SvaraRadera
  79. Hej till alla mina tittare är Diana yang från USA Jag vill ta tillfället i akt att tacka Dr Kakuta som hjälper mig att vunnit summan av $ 66 miljoner dollar. Tack Dr Kakuta för att hjälpa mig att vinna lottery.I har spelat på lotteri för de senaste 5 åren nu och jag har aldrig vunnit. Ända sedan dess har jag inte kunnat vinna och jag var så upprörd och jag behöver hjälp för att vinna på lotteri. så jag bestämde mig för att gå online och söka efter hjälp, det jag såg så många bra vittnesmål om den här mannen som heter Great Dr Kakuta av hur han har kastat tur spell lotto för människor att vinna lottery.I kontakta honom också och säg att jag vill vinna ett lotteri, kastade han en trollformel för mig som jag använder och jag spelar och vann $ 66 miljoner dollar. Jag är så tacksam för den här mannen, bara i fall du behöver honom också att hjälpa dig att vinna, du kan kontakta honom via hans e-post: Kakutaspellz@gmail.com och han kommer säkert att hjälpa dig eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  80. Mitt namn är Kristine Helm. Mitt liv har varit surt eftersom jag blev en krympling vid en ålder av 13 och detta har verkligen påverkat mitt uppehälle. Jag träffade Nelson Justin under OS när jag var 24 år gammal och han var en mycket rolig och omtänksam kille som lärde mig hur viktigt jag är till världen. Han gjorde mig förstår är handikappad är inte slutet av världen för mig och jag var mycket glad att ha honom som min kamrat. Justin var en mycket hårt arbetande kille och han lovar att gifta sig med mig innan han lämnade för affärsresa i Kina. Två månader senare kom han från Kina och aldrig besökte mig. Jag fick veta av min bror som Justin nu går ut med min vän och detta verkligen bröt mig eftersom han är den enda som verkligen älskar mig. Ingen vill gå ut med mig eftersom jag är en krympling. Jag och min bror reste till Sydafrika för att titta på VM när jag hörde om tempel permanent läkning. Jag tror aldrig på Gud eftersom jag är en krympling och jag tror att ingen någonsin kan få mig att gå igen men när jag hörde om hans stora makt, jag bestämde mig för att åka dit. Jag bad min bror att ta mig till templet permanent läkning. Jag tillbringade 7 dagar i hans helande centrum och det förvånar mig att den 7: e dagen, jag kunde stå och gå. Prästen berättade att Justin var under ett pass och han bad för mig att förstöra varje hinder i mitt liv. Jag kom tillbaka hem och jag blev chockad att se Justin. Han kom och bad mig om förlåtelse, kom vår relation tillbaka normala. Jag är mycket glad att informera allmänheten om att jag och Justin är lyckligt gift sedan oktober förra året och jag är gravid. Jag vet att folk kan passera någon problem och jag kommer att råda dig att kontakta tempel permanent healing eftersom hans mirakel är gratis. Hans e-postadress är Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  81. få problem att lösa en gång för all.i är
    levande bevis på det.
    (1) Om du behöver ditt ex tillbaka.
    (2) Om du behöver botemedel mot HIV sjukdom
    (3) om du behöver härda hudsjukdom
    (4) om du behöver härda ebolavirus.
    (5) om du behöver botövervikt sjukdom
    (6) om du alltid har mardrömmar.
    (7) Du vill främjas på kontoret.
    (8) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (9) Om du vill ha ett barn.
    (10) Du vill bli rik.
    (11) som du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (13) Hur du blivit lurad och du vill
    att återhämta sig du förlorat pengar.
    (14) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (15) om du vill skilja dig från din make.
    (16) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
    (17) för att skydda ditt barn fyra händer fiende
    kontakta. kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  82. Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
    2. VINNANDE lotterier.
    3. barnafödande.
    4. bryta GENERATION KURS.
    5. FÅ AV JOBB.
    6. främjande av sysselsättning.
    7. PENGAR stava.
    8. andligt skydd.
    9. HERBAL CARE.
    10. SKÖNHET stava.
    11. Om du vill ta TILL DIN sent en

    kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  83. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  84. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  85. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  86. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

    SvaraRadera
  87. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My namn är Tracy Adams, och jag basera i Kanada. Mitt liv är tillbaka! Efter 2 års äktenskap, min man lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter Dr John som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr John kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och i slutet av hennes vittnesmål hon gav Dr John e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge Dr John ett försök. Jag kontaktade honom med hans via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara två dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr John är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar dr ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova Dr John idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM Tack än en gång Dr John. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
    (11) Förbindelse Spells
    (12) Miracle Spells
    (13) Beauty Spells
    (14) PROFETIA CHARM
    (15) Sevärdhet Spells
    (16) Evil Eye trollformler.
    (17) Kissing Stava
    (18) Ta bort Sjuk Spells.
    (19) VAL VINNANDE trollformler.
    (20) FRAMGÅNG I TENTAMEN stavar.
    (21) Charm att få som att älska dig.
    Kontakta honom idag på: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM.
    SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM

    SvaraRadera
  88. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  89. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  90. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  91. Jag visste aldrig människor fortfarande har befogenheter och göra saker att hända på detta sätt. Jag kommer från Sverige, min make Henry Scot lämnade mig för en annan kvinna för 2 år, ända sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom jag hade två döttrar och en son för honom, en vän till mig Stephanie berättade hon såg några vittnesbörd om denna stora Doctor Isikolo kontakt (isikolosolutionhome@gmail.com) att han kan föra min make tillbaka till mig inom några få dagar och jag skratta och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, hon har hört den stora prästen för min räkning, och till min stora förvåning efter tre dagar min make ringde mig för första gången efter 2 år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde mig passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt, det är bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr ISIKOLO för att föra tillbaka min make och även till min underbara vän STEPHANIE som medlat för min räkning, för vem som helst som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) visningar tack och läsare, så jag önskar er all framgång

    SvaraRadera
  92. I "m Melanie, jag vill dela en mycket underbart vittnesbörd om Dr Adodo stavnings caster som hjälper mig att få min man tillbaka när han lämnade mig för en annan kvinna, kontaktade jag så många spell caster men icke kunde hjälpa mig föra honom tillbaka tills jag kontaktade Dr Adodo och förklara allt för honom, berättade han inte oroa orsak jag kommer att få honom tillbaka på bara 24 timmar med kärleks pass med befogenheter sina gudar och förfäder, jag litade på honom och gjorde allt han ber mig att göra Jag förhoppningsvis vänta på resultatet till min största förvåning mitt ex ringde mig och ber om ursäkt för den smärta han har anledning mig, nu är vi båda lyckliga tillsammans och ännu mer kär än tidigare, om du är ute och du letar efter en lösningen på alla problem vänligen kontakta Dr Adodo genom sin e-postadress på: Adodospelltemple@gmail.com du kan kontakta honom direkt på sin webbplats www.adodospelltemple.com




    SvaraRadera
  93. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  94. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
    Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
    Detta är saker DR Odion gör.
    HIV,
    CANCER,
    ASTMA,
    IMPOTENS,
    LÅG spermier,
    TORFTIGHET / infertilitet,
    Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

    SvaraRadera
  95. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
    Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
    Detta är saker DR Odion gör.
    HIV,
    CANCER,
    ASTMA,
    IMPOTENS,
    LÅG spermier,
    TORFTIGHET / infertilitet,
    Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

    SvaraRadera
  96. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindande Spell.
    6) Breakup Spells
    7) Bannlys en tidigare älskare
    8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  97. THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
    https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar

    SvaraRadera
  98. THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
    https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar

    SvaraRadera
  99. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  100. Jag är fru Danila från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min make John Smith, jag älskar honom så mycket vi har varit gifta i 5 år nu med två barn. när han gick för en semester till Frankrike han menade en dam, berättade han för mig att han inte längre är intresserade av äktenskapet längre och sa att vi skulle gå för skilsmässa. Jag var så förvirrad och söker för hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade min vän miss Edwina som berättade som gav mig lösningen på mitt problem. hon berättade för mig att inte oroa sig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presentera mig för en man som heter Dr ISIKOLO som förhäxat hennes ex och föra honom tillbaka till henne efter 24hrs.I kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min make och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar hans Fram fäder kommer att kämpa för mig. Han berättade med 24 timmar kommer han att återförenas mig och min make tillsammans. Efter två dagars min make ringde och berättade att han kommer tillbaka till sökt ut saker med mig, var jag överraskning när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min make, är hans kontakt adress: isikolosolutionhome@gmail.com. Han är den bästa spell caster på internet så långt e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Tack än en gång far, kommer jag att fortsätta att dela din goda arbete så länge jag lever och jag kommer råd alla i samma situation som att försöka see.email adress nedan isikolosolutionhome@gmail.com och hans telefon cotact är +2348133261196.

    SvaraRadera
  101. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    SvaraRadera
  102. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    SvaraRadera
  103. Jag är Alice, är denna otroliga! Jag fortfarande föreställa sig hur Dr. omosun expresso min man tillbaka till mig på bara 48 timmar. Ingen någonsin kunde ha gjort mig att tro detta vittnesbörd que que jag är på väg att skriva nu skulle faktiskt en dag skrivas av mig. eftersom jag var världens största skeptiker. Jag aldrig trott på trollformler eller något liknande, men jag fick veta av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare till mig) que Dr.omosun är en mycket tillgiven, begåvad och begåvad stavnings caster, och efter mycket övertalning han fick mig att besöka denna e-post: dromosunhealinghome@gmail.com och det var en av de mest utmärkt sak jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Mitt kärleksliv var i full röra upp efter min man dumpade mig för en annan kvinna, och jag ville prova svårare att göra vår relation arbete, men min man inte bry sig. Så, med ingenting men min stolthet att förlora, jag checkade ut. Jag var mållös. Denne man är på riktigt. Han gjorde vad magi han gör, och det och häpna - inte mer än 48 timmar senare hade jag min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Han ville plötsligt gå till äktenskap psykoterapi med den onda kvinnan innan jag kontaktat denna far för att få hjälp, och vi gör mycket bra just nu. och nu har han älskat mig mer än ever.Thank så mycket sir för din kärlek och återförenas för min familj tillbaka sir, är hans e-postadress dromosunhealinghome@gmail.com, eller du kallar honom genom detta nummer, 2348121047613. Du kan också maila mig att tacka mig också när du ge ett försök att dromosun och ha ett bra resultat här är min e-postadress Alicechamp10@yahoo.com.

    SvaraRadera
  104. Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min make tillbaka, vi fick gifta i mer än 9 år och har två barn. saker går bra med oss ​​och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av hur han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad jag har gjort för fel för att förtjäna allt detta från honom, är allt han sade att han vill ha en skilsmässa att han hatar mig och göra inte vill se mig igen i hans liv, jag var galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av byte av min make. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade att kontakta en spell caster hon vet år sedan, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Hon gav mig kontakt mannen jag kontakta honom och förklara allt för honom, berättade mannen för mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon använder en kärleks voodoo stava på min man som är varför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då han berättade för mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast han förtrollningen och efter en vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer för honom att han lämnade mig.
    så glad att Dr omosun kast ut förtrollningen och tillbaka min man tillbaka till sin normala igen i dag, mig och min familj är nu glad igen. Tack Dr omosun för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit något i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom alla den här typen av kärlek problem att få tillbaka sin make, maka eller fd pojkvän och flickvän att kontakta dromosunhealinghome@gmail.com. och du kommer att se att problemet kommer att lösas utan dröjsmål. han berättade att han specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) som du vill ska främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du vill att bota hiv aids
    kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
    problem på Dromosunhealinghome@gmail.com
    Tack sir dr, du är min bästa vän och min far.

    SvaraRadera
  105. HUR JAG FÅR CURED FRÅN HERPES VIRUS Jag har diagnostiserats av HERPES Virus 2014 och jag har försökt allt jag kan för att bli botad men allt till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett hälsofront om en växtbaserad man som förbereder växtbaserade läkemedel för att bota Alla slags sjukdomar inklusive HERPES-virus, jag tvivlade först om det var riktigt men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna herbalist via hans e-post och han förberedde en HERPES-örtbehandling och skickade den till mig via UPS-leveransföretagstjänsten, När jag fick denna växtbaserade botemedel gav han mig instruktioner om hur man ansöker det, när jag tillämpade det enligt anvisningarna, jag var helt botad av denna dödliga sjukdom inom 14 dagar efter användningen, är jag nu fri från den dödliga sjukdomen som heter herpes, Allt tack vare DR.MAGGI. Kontakta den här fantastiska växtbaserade stavningskanalen via hans email: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer (+2347057375409) eller också Whatsap honom på +2348148487280.

    SvaraRadera
  106. HUR JAG FÅR CURED FRÅN HERPES VIRUS Jag har diagnostiserats av HERPES Virus 2014 och jag har försökt allt jag kan för att bli botad men allt till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett hälsofront om en växtbaserad man som förbereder växtbaserade läkemedel för att bota Alla slags sjukdomar inklusive HERPES-virus, jag tvivlade först om det var riktigt men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna herbalist via hans e-post och han förberedde en HERPES-örtbehandling och skickade den till mig via UPS-leveransföretagstjänsten, När jag fick denna växtbaserade botemedel gav han mig instruktioner om hur man ansöker det, när jag tillämpade det enligt anvisningarna, jag var helt botad av denna dödliga sjukdom inom 14 dagar efter användningen, är jag nu fri från den dödliga sjukdomen som heter herpes, Allt tack vare DR.MAGGI. Kontakta den här fantastiska växtbaserade stavningskanalen via hans email: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer (+2347057375409) eller också Whatsap honom på +2348148487280.

    SvaraRadera
  107. Efter många års levande med min man har jag alltid varit den lyckligaste kvinnan men idag är jag här för att berätta för dig hur tacksam jag är för att bevittna hans mäktiga stava som tog min man tillbaka till mig efter att han lämnade hem utan någon anledning och sedan dess jag Gick igenom helvetet för att få honom tillbaka till mig men all min ansträngning var abortiv. Jag är glad den dagen jag kom över kommentaren av hur Dr. ADE kastade en kraftfull stavning och tog tillbaka sitt äktenskap. Och när jag gjorde han pratade med mig om hur jag kommer tillbaka med min man i Just och jag lydde honom och det var så han hjälpte mig att komma tillbaka med min man och förvånansvärt min man som vägrade mina samtal, ringde mig och ber om ursäkt Telefonen och också återvända hem nu vi lever lyckligt efter allt skälet och argumentet vi åkte dock. Om du behöver samma stavning att ta tillbaka din älskare tillbaka till dig om 24 timmar. Kontakta hans email: Adespelltemple@gmail.com eller hans mobil: +2347057375409 eller Whatsapp honom på +2348148487280.
    Än en gång tack till er den stora Dr ADE och Gud välsigne min vän som berättade för mig om Dr ADE.

    SvaraRadera
  108. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn till en annan kvinna i över tre månader, Men när jag träffade en vän som introducerade mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracle of Great Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex-man ringde mig i telefon och sa förlåt för att leva mig och barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör .. tack tack till Dr Ade du kan kontakta Dr Ade Throug H den här e-postadressen, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller Whatsapp honom på +2348148487280.

    SvaraRadera
  109. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig .. Mitt namn är Lionel Eli. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års äktenskap lämnade min man mig med våra tre barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en stavningskastare heter Dr Iiskolo som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kan lösa mina problem. Jag kom över serier av vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade
    Att han återställer livmodern, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det var ett särskilt vittnesbörd jag såg, det handlade om en kvinna som kallades nåd, hon vittnade om hur Dr Sakpana tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 72 timmar och i slutet av sitt vittnesbörd gav hon Dr Iiskolo e-postadress. Efter att ha läst alla dessa beslutade jag att ge Dr Iiskolo ett försök. Jag kontaktade honom med sin via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr Isikolo är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar Dr ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavfel för att lösa det problemet för dig. Prova Dr Iiskolo idag, han kan vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Tack än en gång Dr Iiskolo. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du vill stoppa din skilsmässa
    10) Hjälp att föra människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Miracle Spells
    (13) Skönhetstjänster
    (14) PROPHECY CHARM
    (15) Sevärdheter Spells
    (16) Evil Eye Spells
    (17) Kissing Spell
    (18) Ta bort sjukdomar
    (19) VÄLJNINGSPELAR
    (20) SUCCESS IN EXAMS SPELLS
    (21) Charm för att få vem att älska dig.
    Kontakta honom idag på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  110. FÖR ALLA HJÄLP AV DU ANVÄNDER I LIV ELLER I DIN FÖRBINDELSE KONTAKTA MIN TEMPEL I DAG FÖR ENDAST LÖSNING. (WhatsApp: +2347067468416 eller E-post: zuluspelltemple@yahoo.com eller zuluspelltemple02@gmail.com)

    Får du frustration på grund av det faktum att du vill ha din ex älskare tillbaka och det fungerar inte bra? Vill du återställa den förlorade kärleken och få honom eller henne att älska dig ovillkorligt? Om så är fallet är förlorad kärleksspell en av lösningarna; Som är centrerad för att lösa kärleksproblemen som ger dig det bästa tillfälle att få din förlorade älskare tillbaka, vilket gör att din ex vill komma tillbaka till dig. Att kasta den förlorade kärleksspellan är det effektiva sättet att få din förlorade älskare tillbaka för gott, ex man Eller ex fru tillbaka med dig och undvik något otäckt drama i processen. Till exempel kan du få reda på att din ex partner är i en relation med någon annan. I sådana situationer kanske du tycker att dina chanser att få den personen tillbaka till dig är väldigt smala om du inte använder den oemotståndliga strategin. Det här är när du får se den obestridda kraften i den förlorade kärleksspellan på grund av sitt hemliga vapen är att återställa känslorna och hjälpa dig att få din förlorade älskare tillbaka med dig för gott. Konsult Dr.Zulu (WhatsApp: +2347067468416, Email : Zuluspelltemple@yahoo.com eller zuluspelltemple02@gmail.com) och omedelbart förena med din älskare.
    BELLOW ÄR TJÄNSTERNA JAG ANBJUDER:
    ÄLSKAR SPELAR, HEMLAGSPELAR, PENGAR SPELLAR, SKÖNHETSPELAR,
    WEALTH SPELLS, SEXUAL ATTRACTION SPELLS, * HIV CURE SPELLS,
    FJÄRR KURS SPELAR, SKYDDSPELAR, LOTTERIELLA SPELAR,
    GODA LYCKLIGA SPELAR, GÄRDHETSPELAR, GAY SPELLAR

    SvaraRadera
  111. Mitt liv är vackert på grund av dig Mein Helfer. Ordna dig i mitt liv som ett ljus i mörkret. Du visade mig troens mening med dina ord. Jag vet även när jag grät hela dagen och tänkte på hur du blir bra du sov inte du var kära för mig. Jag kontaktade Dr Itua växtbaserade centrum i västra Afrika. En vän av mig här i Hamburg är hon också från Afrika. Hon berättade om Afrika-örter men var nervös för det. Jag är verkligen rädd när den kommer till afrikan eftersom jag hörde alldeles av fiend saker om dem på grund av min kristendom, ber jag till Gud för riktning, jag tar det djärva steget och kontaktar honom på e-post och sedan flytta till whatsapp frågar han om jag kan komma över för behandlingen eller vill ha en leverans, sa jag jag vill träffa honom Jag köper 2ways biljett ner till Afrika för att träffa Dr Itua, jag åkte dit och jag var mållös Av människor jag såg där. Patenta, sjuka människor. Det Itua är en gud skickad till världen, jag berättade för min pastor om vad som är med, Pastor Bill Scheer Vi har en underbart Real Battle with Spirit Och Flesh.worship samma kväll, Han ber för mig och ber mig att leda, jag tillbringade 2 veckor och 2 dagar i Afrika i Dr Itua Herbal Home, Efter behandlingen frågar han mig att träffa sin sjuksköterska för HIV test när jag gjorde det var negativt , Frågar jag slutligen min vän att ta mig till andra närliggande sjukhus när jag kom dit det var negativt. Jag var överväldigad M med resultatet, men glad i mig. Vi gick till Dr Itua, jag tackar honom men jag förklarar för honom att jag inte har tillräckligt med att visa min uppfattning han förstår min situation men lovar honom att vittna om hans goda arbete. Tacka gud för min kära vän Emma Jag vet att hon kanske läser detta just nu, jag vill säga tack. Och ett stort tack till Dr Itua Herbal Center. Han gav mig sin kalender som jag placerar på min vägg i mitt hus. Dr Itua kan också bota följande diagnos ... Cancer, Hiv, Herpes, hepatit B, leverinflammatorisk, Diabetis, Du kan kontakta honom på e-post eller whatsapp, @ .. drituaherbalcenter @ gmail.com, telefonnummer .. + 2348149277967 .. Han är trevlig Doc, Prata med honom snyggt. Jag är säker på att han också kommer att lyssna på dig.

    SvaraRadera
  112. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  113. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  114. Mitt namn är Hart James och jag talar som den lyckligaste mannen i hela vilda världen idag, och jag sade till mig själv att varje rygg som räddade min familj från vår situation, kommer jag att berätta sitt namn till hela världen vilda och jag är så glad att säga att min familj är tillbaka för gott. Eftersom jag behövde ett lån på $ 100 tusen dollar för att starta mitt liv hela grund av mitt yrke jag en far med 4 barn och världen verkade som om det hängde på mig tills jag träffade GARY MANDELA lån företag som förändrade mitt liv och min familj, ett företag tillförlitlig, Gary MANDELA.He var frälsare sen två rädda min familj och jag först trodde att det inte kommer att vara möjligt förrän jag fick min lån på $ 100,000 USD och jag kommer att råda någon som har verkliga och brådskande behov av ett lån för att kontakta Mr GARY MANDELA, via e-post. garymandela@hotmail.com liksom urgentloanfinancialservices@gmail.com Du kan också ringa text honom med +17372107440

    SvaraRadera
  115. Estoy aquí para compartir mi experiencia con todos ustedes. Acerca de cómo mi esposo regresó, hemos estado casados ​​por más de 9 años y tienen dos hijos. Ha estado bien con nosotros y siempre estamos felices. Hasta que un día mi marido comenzó a comportarse de una manera que no podía entender, estaba muy confundido por la forma en que me trató con los niños. Más tarde ese mes él no vino a casa y me llamó que quería un divorcio, le pregunté qué hice mal para merecerlo de él, todo lo que él estaba diciendo que quería un divorcio que me odia y no quiere verlo de nuevo La His La vida, yo estaba loco y también frustrado No sé qué hacer, he estado enfermo durante más de dos semanas debido al divorcio. Lo amo tanto que él era todo para mí sin él mi vida es incompleta. Le conté a mi hermana mi condición actual y me habló del Dr. Chamberc, me puse en contacto con mi marido volviendo a mí, me dijo que mi marido fue tomado por otra mujer, a quien su esposa le explicó, Por eso me odia y quiere que nos divorcio. Luego también me dio la seguridad de que en las próximas 48 horas mi marido volverá a mí ya los niños después de terminar el hechizo en las próximas 48 horas, mi marido me llamó una excusa para el teléfono y dijo que te amo tanto que No sabes lo que le pasó. Pero hoy mi marido y mi familia son felices otra vez. Gracias, Dr. Camberc, por lo que hiciste. Hoy no habría sido nada más que su ayuda. Ponte en contacto con él a través del correo electrónico chamberc564@yahoo.com
    (1) quiere que su ex de vuelta.
    (2) Siempre tienes pesadillas.
    (3) Promoción en su oficina
    (4) Usted quiere un bebé.
    (5) Usted quiere ser rico.
    (6) desea mantener a su esposo / esposa solo para siempre.
    (7) la necesidad de asistencia financiera.
    8) Quieres estar en control de ese matrimonio
    9) ¿Quieres ser atraído por la gente
    10) Falta de niños
    11) Necesita un esposo / esposa
    13) CÓMO LLEGAR A SU LOTERÍA
    14) DISCURSO PROMOCIONAL
    15) PROTECCIÓN DE LA VELOCIDAD
    16) NEGOCIOS SPELL564 @
    17) BUENA HOJA HECHIZ
    18) cura para cualquier enfermedad.
    (19) Resolución de caso E.T.C
    Póngase en contacto con ellos en el correo electrónico del templo chamberc564@yahoo.com y resuelva todos sus problemas.

    SvaraRadera
  116. Jag är vid namn Keyser Marie från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka den stora DR ADODO för att hjälpa till att få min ex man tillbaka till mig, jag har haft stora smärtor tills jag kontaktade DR ADODO han kastade en kärlek Stava för mig och berättade för mig att vänta på bara 12 timmar som min ex man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt de instruktioner som jag gav honom och överraskande, på 12 timmar ringde min ex man verkligen till mig och började be om ursäkt för allt han Hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ADODO har gjort en underbar gärning i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta DR ADODO och om du vet att du stöter på samma villkor, besök honom idag av Kontakta honom via den här giltiga e-postadressen: Adodospelltemple@gmail.com på mobilen eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704-3225
    Tack...

    SvaraRadera
  117. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    SvaraRadera
  118. Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  119. Jag heter wanda loftis jag bor i norge och jag är lycklig
    Gift med en härlig och omtänksam make, med tre barn. en
    Mycket stort problem inträffade i min familj ett år
    Sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han
    Tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han
    Ville aldrig stanna med mig igen, och att han
    Älskade mig inte längre. Så han lämnade
    Hus och fick mig och mina barn att gå igenom
    Svåra smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom
    Tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta, och han
    Bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han
    Ville aldrig se mig igen.
    Så på en kväll, som jag kom tillbaka från jobbet, jag
    Träffade en gammal vän av min som frågade min man. Så jag
    Förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att
    Enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavning
    Caster, för att det verkligen har fungerat för henne också. Så jag
    Trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än
    Att följa hennes råd. Då gav hon mig e-postmeddelandet
    Adress till stavningsklipparen DR ISIKOLO som hon besökte.
    (Isikolosolutionhome@gmail.com)
    Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon
    Gav mig och stavningskastaren försäkrade mig om att jag vill
    Få min man tillbaka inom två dagar. Vad en fantastisk
    påstående!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig,
    Och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan
    Nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde
    Mig under det senaste året och fyra månader, ringde mig till
    Informera mig om att han kommer tillbaka. Så underbart!!
    Så det var så han kom tillbaka samma dag med
    Mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans
    Misstag, och för smärtan han orsakade mig och mina
    barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu
    Starkare än nu före det, med hjälp av a
    Stavning caster.
    Så, jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka detsamma
    Hemsida (isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196), om du
    Är i något sådant tillstånd, eller du har några problem
    Relaterade till att "ta tillbaka din ex. Inte bara det han kan
    hjälpa .
    1) Få marknadsföring i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar.
    3) Framgång i affärer.
    4) andliga problem.
    5) vinna domstolsfall
    6) Letar efter en bra man.
    7) söker jobb.
    8) vill ha kontroll över ditt äktenskap.
    9) vill lockas till människor.
    10) du har blivit scammed och du behöver pengarna tillbaka.
    11) du har jobbat utan kampanj.
    (12) Om du har symtom på sjukdom som hiv / aids.
    (13) Du har graviditetsproblem med barn

    (14) Om du har problem med din livmoder vill du ha barn.
    Isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  120. HERPES CURED mig och min familly kalla

    Hälsningar till allmänheten, jag är jocke från Falkenberg i sverige, jag vill
    Informera allmänheten hur jag botade min kyla med HERPES Simplex Virus av en läkare
    Kallad DR.Ojukokoro KELLY. Jag besökte olika sjukhus men de gav
    Jag lista över droger som Famvir, Zovirax och Valtrex vilket är väldigt mycket
    Dyrt att behandla symptomen och aldrig botade mig. Jag surfar
    Via Internet söker efter behandling på HERPES och jag såg kommentar
    Av människor som talar om hur DR.Ojukokoro KELLY
    (Ojukokorokelly@gmail.com) botade dem. När jag kontaktade honom han
    Gav mig hopp och skicka ett örtmedicin till mig genom COURIER
    LEVERANSKONTOR som jag tog och det på allvar arbetade på mig och jag var
    Botad, är en fri person nu utan problem, mitt HERPES resultat kom ut
    negativ. Jag ber för dig DR.Ojukokoro KELLY, Gud kommer att ge dig
    Evigt liv, du ska inte dö före din tid för att vara a
    Uppriktiga och stora män litar på. Är så glad, du kan också kontakta honom om
    Du har några problem, du kan också nå honom på personlig e-post
    Adress, ojukokorokelly@gmail.com
    Doktor Ojukokoro KELLY KAN BÄSTA CURRENTEN FÖLJANDE SJUKDOM:

    1. Hiv / aids
    2. HERPES 1/2
    3. KRAFT
    4. ALS (Lou Gehrigs sjukdom)
    5. Hepatitis B
    6. kronisk pankreatit
    7.Emphysema
    8.COPD (kronisk obstruktiv lungsjukdom)
    9.asthma
    10.Avslut vinkelluckan Glaukom
    11.CHRONISK PANKREATITIS
    12 dietmedicin
    Med vänliga hälsningar///

    SvaraRadera
  121. HERPES CURED mig och min familly kalla

    Hälsningar till allmänheten, jag är jocke från Falkenberg i sverige, jag vill
    Informera allmänheten hur jag botade min kyla med HERPES Simplex Virus av en läkare
    Kallad DR.Ojukokoro KELLY. Jag besökte olika sjukhus men de gav
    Jag lista över droger som Famvir, Zovirax och Valtrex vilket är väldigt mycket
    Dyrt att behandla symptomen och aldrig botade mig. Jag surfar
    Via Internet söker efter behandling på HERPES och jag såg kommentar
    Av människor som talar om hur DR.Ojukokoro KELLY
    (Ojukokorokelly@gmail.com) botade dem. När jag kontaktade honom han
    Gav mig hopp och skicka ett örtmedicin till mig genom COURIER
    LEVERANSKONTOR som jag tog och det på allvar arbetade på mig och jag var
    Botad, är en fri person nu utan problem, mitt HERPES resultat kom ut
    negativ. Jag ber för dig DR.Ojukokoro KELLY, Gud kommer att ge dig
    Evigt liv, du ska inte dö före din tid för att vara a
    Uppriktiga och stora män litar på. Är så glad, du kan också kontakta honom om
    Du har några problem, du kan också nå honom på personlig e-post
    Adress, ojukokorokelly@gmail.com
    Doktor Ojukokoro KELLY KAN BÄSTA CURRENTEN FÖLJANDE SJUKDOM:

    1. Hiv / aids
    2. HERPES 1/2
    3. KRAFT
    4. ALS (Lou Gehrigs sjukdom)
    5. Hepatitis B
    6. kronisk pankreatit
    7.Emphysema
    8.COPD (kronisk obstruktiv lungsjukdom)
    9.asthma
    10.Avslut vinkelluckan Glaukom
    11.CHRONISK PANKREATITIS
    12 dietmedicin
    Med vänliga hälsningar

    SvaraRadera
  122. Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  123. Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo. När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

    SvaraRadera
  124. Hej alla här, en bra stavningskastare som hjälper mig att få tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är fru Jessica Butler från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av den damen alla för att hon var rik, min man vägrar att komma Hemma igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar Kommer att kämpa för mig .. han berättade mitt på natten när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom Tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISKOLO om något problem du kan tänka på som:
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer
    Vilken typ av svår situation du kan tycka om att han kan lösa det, så många människor har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje + 2348133261196

    SvaraRadera
  125. Tacksam till enorm och den mest kraftfulla stavningskastaren som tog tillbaka min man att vi båda levde väldigt lyckligt tillsammans. Vi har varit gifta i 2 år utan några problem, förrän en mystisk dam tog honom ifrån mig. Jag blev chockad när min man ljög för mig vid flera tillfällen. Att han inte kommer hem för att hävda att det fanns mycket arbete att göra på kontoret. När jag fick reda på att jag inte kunde fråga honom i ansiktet eftersom jag visste att han Skulle inte berätta sanningen. Jag söker hjälp på internet och jag hittade Dr ISIKOLO hur han har återställt brutit hemma. Efter att ha kontaktat honom på hans e-post försäkrar han mig om att jag kommer tillbaka till mig om 24 timmar. Efter att han har kastat kärleksspell för mig. Min man kom tillbaka och bad om att aldrig lämna mig igen. Han är också bra i att använda sin kraft för att ge hälsa, kraft och magi. Tack till Dr ISIKOLO kontakta hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  126. Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com /

    SvaraRadera
  127. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig .. Mitt namn är Mary Clifford, och jag är baserad i London.My liv är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap lämnade min man mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en stavningskastare som heter DR SUNNY som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kan lösa mina problem. Jag kom över serier av vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Vissa människor vittnade om att han förde sin ex älskare tillbaka, vissa vittnade om att han återställer livmodern, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det var en speciell
    Vittnesbörd jag såg, det handlade om en kvinna som kallades nåd, hon vittnade om hur Dr SUNNY tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 72 timmar och i slutet av vittnesbördet släppte hon Dr SUNNY e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att ge DR SUNNY ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr SUNNY är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare för att lösa det problemet för dig. Prova den stora Dr SUNNY idag, han kan vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: honom email, drsunnydsolution1 @ gmail.com Tack så bra SUNNY. Kontakta honom för följande:

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd
    10) Hjälp att föra människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Miracle Spells
    (13) Skönhetsspell
    (14) PROPHECY CHARM
    (15) Sevärdheter Spells
    (16) Evil Eye Spells
    (17) Kissing Spell
    (18) Ta bort sjukdomar
    (19) VÄLJNINGSPELAR
    (20) SUCCESS IN EXAMS SPELLS
    (21) Charm för att få vem att älska dig.
    (22) Affärsstavning
    (23) Ta bort HIV-sjukdomar

    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com eller whatsapp honom +2348077620669.

    SvaraRadera
  128. Hur min älskare kom tillbaka till mig mirakulöst

    Goddag allihop. Jag har något att dela med dig .. Jag heter RUBBY POGGATS, min flickvän och jag var separerade under en lång period på grund av missförstånd, jag kom över olika stavhjul och de kunde inte alla få min älskare tillbaka. Jag var så ledsen och gav mig nästan upp när jag träffade en stavningskastare som heter Great Doctor Omoluyi som hjälpte mig att få min älskare tillbaka. Ända sedan dess har jag varit så glad och kunde inte tro att det skulle hända. Han hjälpte mig också med framgångsstavning, jag har levt lyckligt med min älskare nu och kommer snart att gifta mig. Här är hans kontakt Email: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER CALL +2348133261196 Om du behöver hjälp med att få din ex tillbaka, sluta ditt äktenskap från att smula eller du behöver framgång i alla aspekter av ditt liv. Han är verkligen en bra stavningskastare. Han är specialiserad i följande spel.
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  129. Hej alla här, en bra stavningskrock som hjälper mig att komma tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är Mrs Silva Lionel Butler är från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av denna dam allt eftersom hon var rik, min man vägrar att kom tillbaka hem igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISIKOLO isikolosolutionhome@gmail.com på något problem du kan tänka på som:

    Vinn visumlotteri till något land
    Förlora din viktstavning
    Hjälper dig att bli gravid stavning
    Få din bluff tillbaka inom 24 timmar
    Hjälp att främja dig på ditt kontor
    rädda dig från hiv-aids och cancer
    göra dig rik och berömd över hela världen
    Hjälpa dig att vinna eventuella rättsfall
    Vill du bli en sjöjungfru?
    Läka dig från det dödliga Ebolaviruset
    Få sex packar även WIN en valstavning
    Vilken typ av svår situation du kan tänka dig att han kan lösa det, så många har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com ELLER whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  130. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr ISIKOLO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 7 mounths. Är Nicole med namn från USA. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr ISIKOLO för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr ISIKOLO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr ISIKOLO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta him.isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
    Lösningar för de följande problemen, kontakta honom så bra.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska dras till dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Stoppar mardrömmar / nattskräck
    (7) Du vill vara extremt rik.
    (8) Du vill knyta din partner för att vara din för evigt.
    (9) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (10) Har du blivit scammed och du vill återhämta dina förlorade pengar.
    (11) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    (12) Om du vill skilja din man.
    (13) Om du vill ha dina önskemål.
    (14) Graviditet stava för att bli gravid baby
    (15) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett hur vilket stadium
    (16) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  131. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  132. Jag är välkommen till ILLUMINATI GLOBAL CLUB Är du affärsman, politiker, musiker, fotbollsspelare eller student och du vill vara rik, kraftfull och vara känd i livet. Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem i Illuminati. Med det kan alla dina drömmar och ditt hjärtatillbehov vara fullt fungerande för att ansluta sig till världens mäktigaste hemliga samhälle Illuminati, kommandot accepteras över hela världen eller ring agenten på +2347082405418, du kommer att styras under hela processen och hjälper dig att gå med i ockulten . Att gå med i familjen Illuminati som ursprungligen kallades ORDER ILLUMINATE; utforska ändamålen av rikedom ... Jag lanserar en öppen inbjudan till alla som håller med på begreppet enskilda rättigheter att ansöka om att bli medlem i Illuminati Order. Ju fler medlemmar där är desto större blir dess inflytande. Gå med i världen av de lyckligaste och mest inflytelserika människorna i världen och bli den första som går med i ditt samhälle och sprida ordet av den berömda. Ring +2347082405418 för att gå med i familjen Illuminati. Berömda upplysta medlemmar Här är en lista över kända upplysta medlemmar (påstådda och beprövade bevis)? Aalyiah-illiminati? Adele-illuminati? Alicia-nycklar lampor? Barrack Obama-illuminati? Beyoncé Knowles-illuminati? Illuminati popen? Drottning Elizabeth II illuminati? George Soros illuminati? Ben Bernanke illuminati? George W. Bush illuminati? Jay-Z illuminati? Kanye West illuminati? Rihanna Illuminati? Bob Dylan Illuminati? Beyoncé illuminati? Lady Gaga illuminati? Jim Carrey Illuminati? Willow Smith illuminati? Nelson Mandela upplyst och många fler. För mer information kontakta james landets agent på +23407082405418 du skickar oss ett mail illuminatitoworldnation@gmail.com

    SvaraRadera
  133. Hälsningar från den stora stora mästaren! INGÅR ATT DU KOMMER EN MEDLEM PÅ DEN STORA ILLUMINATI, VI VÄLKOMMAR DIG. Var del av något lönsamt och speciellt (VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATIENS VÄRLD). Är du en politiker, ingenjör, doktor, underhållare, MOD EL, grader / student eller du har det för att utöka din verksamhet för att bli bra. Det är också viktigt att veta att för att bli medlem, och tjäna summan av $ 100.000 som illuminati medlemslön per månad. Vänligen vara en del av dessa GOLDEN "MÖJLIGHET" Den stora illuminatiorganisationen gör dig rik och berömd i världen, den kommer att dra dig ut från gräsroten och ta dig till en högre höjd där du längtat efter att vara tillsammans och vi ska regera världen med den stora och mäktiga kraften i Illuminati, långt liv och välstånd här på jorden med evigt liv och jubel. INBOX MITT NU OM DU ÄR TILL E-MAIL (adamsruben320@gmail.com) intresserad !! ....... kontakta agenten för mer information att gå med nr +2349035226409 eller ringa in

    SvaraRadera
  134. God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

    SvaraRadera
  135. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  136. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
    1 LOVE SPELL
    2 VIN EX BACK
    3 FRUKTER AV WOMBEN
    4 PROMOTION SPELL
    5 SKYDDSPEL
    6 BUSINESS SPELL
    7 bra jobbspel
    8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

    SvaraRadera
  137. Hej killar, Hur får du din ex älskare tillbaka snabbt.
    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tiden av besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com,
    du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348133261196
    Rebecca, 26 år, Sverige

    SvaraRadera
  138. Hej alla, jag är så upphetsad.
    Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
    Jag heter Amin Wilkie från Norge.
    Min pojkvän av en 4 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har grått mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera sig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta alltigenom igen. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dags klasser, min närvaro har gått ner och är alltid i uni och i tid. Allmänt är han en mycket trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade för en mycket och inte komma med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag har någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och otrogen när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han skriver mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur jag gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig som jag bara vill t för att bedröva smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten. Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 28 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du har något problem kontakta Dr.Unity nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  139. Hej jag är Alexandria, jag läste några vittnesmål om en kärleksspell av Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) om hur han har hjälpt massor av människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom några timmar, med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade DrUnity och Han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 11 timmarna, dr. Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste damen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack går till GUD och Dr Isikolo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DrUnity-mailadressen och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har något problem och jag garanterar att han hjälper dig. Här är hans kontakt. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  140. Hej alla, jag är så upphetsad. Tack till DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för din hjälp.
    Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
    Jag heter Hawo Ali från Sverige.
    Min pojkvän av en 3 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har gråtat mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera sig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta alltigenom igen. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dags klasser, min närvaro har gått ner och är alltid i uni och i tid. Allmänt är han en mycket trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade för en mycket och inte komma med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag har någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och otrogen när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han skriver mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur jag gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig som jag bara vill t för att bedröva smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten. Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 28 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du har något problem kontakta Dr Isikolo nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  141. DR. NATA HAR HELT KURS FÖR HERPES SIMPL EX VIRUS 1 & 2. ÄR EN LIVSTESTIMONI Jag är djärv nog bland många andra att säga att det nu finns en effektiv botemedel mot denna sjukdom, men många är inte medvetna om det och jag upptäckte att jag var infekterad med viruset 3 månader sedan. efter en läkarundersökning Min läkare berättade för mig och jag var chockad, förvirrad och kände mig som om min värld hade kollapsat. Jag dödade långsamt på grund av min doktor, men han försäkrade mig om att jag kunde lämna ett normalt liv om jag tog min medicinering (för att det inte fanns någon medicinsk botemedel mot herpes) Jag gick från kyrkor till kyrkor men insåg snart att mitt fall behövde brådskande uppmärksamhet eftersom jag blev mager på grund av rädslan att dö när som helst snart. För att hitta en bestående lösning på min situation Jag letade efter lösningar i växternas värld. en dag bestämde jag mig för att skära den med en vän som han ledde mig till DR. NATA gav mig sin e-postadress Dr. NATA (en starkt afrikansk örtläkare), som erbjöd mig att hjälpa mig till ett monetärt pris. Jag var tvungen att följa eftersom det var min sista busshållplats för att få en perfekt botemedel. Min sista resolution var att ta mitt liv ensam om denna plan misslyckades. Slutligen fungerade det bra. Han gav mig några steg att följa och jag utförde noggrant alla hans instruktioner. Förra månaden, för att vara specifik, gick jag tillbaka till sjukhuset för att utföra ett annat test och till min förvåning visade resultaten att det var negativt. Du kan befria dig från detta herpesvirus genom att konsultera den här stora afrikanska herbalisten via denna e-postadress: drnataherbalhome @ gmail.com Han hjälper dig och hans örtmedicin är säker. DU KAN OVAN HJÄRTA HEM PÅ +2348118186684

    SvaraRadera
  142. Jag heter Rashida, jag är från Sverige men bor i Texas USA och jag har varit i relation till min pojkvän i 2 år nu och vi planerade att gifta oss snart och plötsligt lämnade han mig till en annan tjej, jag älskar verkligen den här killen och kan aldrig föreställa mig mitt liv utan honom. Jag försökte vidare allt mitt bästa för att få honom tillbaka, men all min insats för att få honom tillbaka i mitt liv gick inte ut. Det var på denna trofasta dag, jag kom över några kommentarer på en hemsida om den här stora stavningskraven heter Dr Isikolo, så många personer hävdade att han hjälper dem att förnya sitt förhållande och ta tillbaka sin ex, jag var tvungen att kontakta honom för att han var mitt sista hopp. Jag kontaktade honom genom hans e-post och han försäkrade mig om att min pojkvän kommer att lämna den andra tjejen och komma tillbaka till mig och det var en mycket stor överraskning att se min pojkvän komma tillbaka till mig efter två dagar. Jag är så väldigt glad idag att han kom tillbaka till mig och jag uppnådde detta med hjälp av Dr Isikolo, och jag rådgör om du behöver hans hjälp också, du kan maila honom på hans direkta email isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  143. 1382/5000
    Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, låg spermieantal, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc är den här stora mannen det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ringa sitt telefonnummer 2347057375409.

    SvaraRadera
  144. Hej killar! fixa ditt brutna förhållande eller få din ex-lover tillbaka snabbt med hjälp av bästa stavningskrock online.

    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Abo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök.

    Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var för, Tack tack till Dr Abo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som Dr Abo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: Abospelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348148487280,.
    Joy Adams, 26 år, Texas, USA

    SvaraRadera
  145. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

    SvaraRadera
  146. Hej, är här för att vittna om vad den här fantastiska stavaren Dr ISIKOLO har gjort för mig. Mitt namn är Kateri Aiyana, bildar Australien. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta meddelande men efter 9 års äktenskap och nästan förlorade min man på grund av att inte kunna få ett barn, svår endometrios och skanning fick jag veta att IVF var det enda alternativet. Det var något vi inte hade råd med och hade nästan gett upphov till hopp om att bli föräldrar. En vän till mig rekommenderade profeten ISIKOLO och övertalade mig att kontakta honom, han gjorde ett andligt genombrott för att jag skulle bli gravid, inom tre veckor var jag gravid (naturligtvis !!!) och födde tvillingar en pojke och en tjej i september. Jag skriver det här meddelandet för de kvinnor som står på det stadium jag var på, deprimerad utan ljus vid tunnelens ände. ge profeten Abulele ett försök att hjälpa dig att lösa ditt problem, och jag försäkrar att du får samma framgång som jag har haft. Här är hans e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har problem med anknytning till äktenskapsproblem och problem eller hälsoproblem som han kommer att lösa det för dig.
    du kan whatsApp via: +2348133261196
    email: isikolosolutionhome@gmail.com.

    SvaraRadera
  147. Jag heter Jean Fedi, jag vill tacka Dr, ISIKOLO för att få tillbaka min man. Ingen kunde någonsin få mig att tro att brevet jag ska skriva skulle faktiskt en dag skrivas. Jag var världens största skeptiker. Jag trodde aldrig på magiska stavar eller något liknande, men jag fick veta av en tillförlitlig källa (en mycket nära medarbetare) att Dr, ISIKOLO är en mycket dedikerad, begåvad och begåvad person. Det var en av de bästa sakerna jag har någonsin gjort. Mitt kärleksliv var i shambles; Jag hade gått igenom två skilsmässor och var på randen av en tredjedel. Jag kunde bara inte möta en annan skilsmässa, och jag ville försöka göra det svårare att göra vårt äktenskapsarbete, men min man tycktes inte bryr sig och han bröt upp med mig igen. Jag var förvirrad och inte vad jag ska göra igen, så jag kommer i kontakt med Dr, ISIKOLO, Email: isikolosolutionhome@gmail.com Han gjorde en kärleksspell som gör att min man kommer tillbaka till mig. Vi är nu väldigt nöjda med vår själv. Dr, ISIKOLO får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för REAL och för gott kan han också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Han ville plötsligt gå till äktenskapsrådgivning, och vi gör det väldigt bra, i vår kärlekslivkontakt Dr, ISIKOLO på hans e-postadress på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

    SvaraRadera
  148. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: chamberc564@yahoo.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) Bindande stavar
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare.
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) Om du vill ha övernaturliga krafter
    10) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning via chamberc564@yahoo.com

    SvaraRadera
  149. Attention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Carol Anderson

    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Carol AndersonAttention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Carol Anderson

    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Carol Anderson

    SvaraRadera
  150. TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

    SvaraRadera
  151. TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

    SvaraRadera
  152. Jag heter karen gary från FL i USA. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr. Adoda. Jag var så förvirrad och förödad när min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskanalen för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Adoda släppte honom, för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksuppbrytning. Maila honom adodalovespelltemple@gmail.com 0r whatsapp honom på +2348112825421.

    SvaraRadera
  153. Omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta DrOduduwas, bestämde jag mig för att ansluta mig till kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min make efter 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade.
    Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan också Whatsapp nummer: +2348109844548.
    Caroline Maclver
    Stockholm, Sverige.

    SvaraRadera
  154. Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

    SvaraRadera
  155. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om det, jag är Julia från Svealand, jag vill vittna om Dr Isikolos goda tjänst för att hjälpa mig att få tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr Isikolo från General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gifta innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr Isikolo. Du kan kontakta Dr Isikolo för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  156. Dr Isikolo, den bästa spellcaster online, återställer mitt brutna förhållande och jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp!
    Min man lämnade mig för en annan kvinna för 3 månader sedan och sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtorsorg och hjärtbrist, för han var min första kärlek som jag har spenderat hela mitt liv med. En vän av mig berättade för mig att han såg några vittnesmål av en stavningskastare, kallad Dr Isikolo, att han kan ta tillbaka älskaren inom några dagar, jag skrattar ut det och sa att jag inte är intresserad, men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, gjorde hon rådfrågade den stora prästen på min vägnar och till min största överraskning efter 2 dagar ringde min man för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde att jag gick igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi lyckliga tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt. Tack Dr Isikolo för att få tillbaka min älskare och också till min underbara vän som interceded på min vägnar, för den som kanske behöver hjälp av denna stora präst här är e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägg till honom på WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  157. Tack så mycket Dr Isikolo FÖR ATT BRING MIN HUSBAND TILLBAKA MIG HEM +2348133261196. Jag och min man hade varit mycket kärleksfull, omtänksam och delat många vanliga saker i nästan 18 år, och i (december 2017) hoppades jag att resa med min man. Vem vi träffade skulle kommentera hur mycket vi kompletterar varandra. Han var en kärleksfull far och man, men han ändrade sig utan att jag såg det. Han medgav till en affär och jag fick reda på en nästa och plötsligt kom han fram med skilsmässans uppfattning. Jag blev deprimerad till självmordstiden. Jag såg aldrig det här kommande. Jag besökte vår äktenskapsterapeut flera gånger, men det verkade allting blev värre. Jag kände mig tom och hopplös om framtiden. Vi båda nyligen pensionerade och jag trodde att jag kunde spendera resten av mitt liv i pension med honom. Jag försökte allt möjligt att komma tillbaka med honom och jag grät 24 timmar om dygnet och visste inte hur jag skulle komma tillbaka med honom tills jag träffade Dr Isikolo som garanterade mig en 24 timmars kraftfull kärleksspell för att få min man att återvända tillbaka till mig igen och älska mig ovillkorligt. Jag var redo att försöka något eftersom jag fortfarande älskade honom mycket och inte ville förlora honom. Nu bor vi lyckligt igen efter att Dr Isikolo gjorde sin stavning på bara 24 timmar, tog tillbaka min man och återförenade min familj tillbaka. Ord räcker inte för att låta dig berätta för dig hur tacksam jag är för dina förklaringar. Tack så mycket Herre för att få mig att börja i år som en glad och uppfylld kvinna. Här är hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com och även hans WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  158. Jag vill använda detta medium för att berätta världen om Dr Isikolo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stavning, min ex och jag var där med missförstånd som ledde till vår uppbrytning, men jag åkte till honom flera gånger för att tacka förlåt och acceptera mig tillbaka för att jag visste att jag förolämpade honom, men varje gång jag gick för att be honom, känner jag mig alltid djupare i smärtor och ångest eftersom han alltid går ut på mig och inte vill lyssna på vad jag måste berätta för honom. På en trogen dag när jag letade efter hjälp för att få min ex tillbaka kom jag upp ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var värre än mina och ändå dr. Isikolo hjälpte henne med hans stavning så jag var glad och kontaktade också Dr Isikolo för hjälp via email (isikolosolutionhome@gmail.com) och sedan berättade för min historia, men det enda han sa var att jag kommer att torka dina tårar ut med min stavning och om två dagar kommer din ex att vara med dig och så lyckligtvis gick det bra för mig precis som Dr Isikolo lovade och just nu har jag fått min fiance tillbaka och vi lever båda lyckligt. Det finns inget som Dr Isikolo inte kan göra med att stava och precis som jag själv lovar, kommer jag att fortsätta att berätta på internet om hur Dr Isikolo hjälpte mig. Är ditt problem större som min eller mindre och jag ger dig 100% garanti för att Dr Isikolo kommer att få ett slut på det med sin kraftfulla stavning, kontakta Dr Isikolo idag för att hjälpa dig på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com och hans WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  159. Jag kände mig som avslutad jag förlorade min man till en annan kvinna för 2 veckor sedan efter 27 års äktenskap. Vi hade ett underbart äktenskap men han började ett förhållande med en medarbetare som jagade efter honom. Han lever i närheten av sitt arbete, och han vägrar att prata med mig eller att komma hem. Jag är förödad och har svårt att klara mig, jag var emotionellt nere. Jag önskar att jag inte älskade honom och att jag kunde gå vidare men jag kan inte. Jag vet inte hur man ska sluta känna så här, jag önskar att jag kunde och det äter mig och jag börjar bli sjuk. Jag har försämrat mig och bad honom att komma hem till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och jag kom också över flera vittnesmål om den här mannen. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en stavning för mig. två dagar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Om du har något problem kontakta honom, ger jag dig 100% garanti för att han hjälper dig, det här är hans detaljer, E-post: isikolosolutionhome@gmail.com, ring eller WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera


  160. Herr Dr Isikolo, tack så mycket för dig äkta stava, min fru är tillbaka !!!

    Tack sir för dina äkta stavar. Det här är verkligen otroligt, och jag har aldrig upplevt något så här i mitt liv. Innan jag träffade dig herre, jag har försökt alla möjliga menar att jag kunde få min fru tillbaka, men jag kom faktiskt in att ingenting fungerade för mig och att min fru hade utvecklat mycket hat mot mig .. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförena med min ex fru och barn. Men när jag läser bra recensioner om ditt jobb sir bestämde jag mig för att försöka och jag gjorde allt du instruerade mig och jag trodde på dig och följde dina instruktioner precis som du har garanterat mig om 48 timmar, och det var exakt när min fru ringde mig .. Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt och så naturligt ut! Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga stavar. Tack sir för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap med brutna förhållanden, vänligen kontakta Dr Isikolo just nu för brådskande hjälp. isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp honom nu +2348133261196.
    website: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera
  161. Am Deguzmna Ceejhay med namn från USA Portland Oregon Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr Isikolo som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr Isikolo sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Dr Isikolo via isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196 mer information

    Om du är ute och går igenom något av detta
    problem som anges nedan är han också perfekt
    (1) Vill du ha din ex tillbaka?
    (2) Har du alltid dåliga drömmar?
    (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
    (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
    (5) Vill du ha ett barn?
    (6) Vill du vara rik?
    (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
    din för alltid?
    (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
    (9) Har du blivit scammed och du vill
    återhämta dina förlorade pengar?
    (10) Du vill sluta äktenskapsproblem och skilda
    Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
    pengar stavar du kan få det problemet löst
    idag på Dr Isikolo Solution Temple ...
    hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...