tisdag 26 november 2013

Missa inte senaste numret av Hälsa & Fitness

Ni missar väl inte senaste numret av tidningen Hälsa & Fitness?
I denna månads nummer har jag gjort en artikel med en massa nyttiga och proteinrika brunchrecept, recept som jag inte publicerat eller postat på blogg eller Instagram tidigare. Jag älskar frukost och brunch och det var riktigt roligt att få göra lite nya versioner av klassiska brunch-tillbehör :)
Numret finns i butiker från idag så köp en tidning och bjud in vännerna till en härlig och nyttig vinter-brunch :)




9 kommentarer:

 1. Kul! Då ska jag köpa tidningen, för första gången :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt då ska jag köpa den tidningen idag;)ha en fin dag kram

  SvaraRadera
 3. Hej Susanna! Nu i jultider så blir det en del bortbjudningar, vilket hör till. Julbord är väl en hyfsat enkel grej att äta nyttigt vid då det är buffé och man kan välja i princip vad man vill (det svåra är väl att stå emot vissa frestelser). Men nu ska vi ha julfest med jobbet och det är en förbestämd 4-rätts meny som i princip bara innehåller kolhydrater och fett. Hur skulle du göra? Man vill inte bara peta i maten för då får man bara en massa frågor och konstiga blickar, men samtidigt vill man äta nyttigt och bra med protein. Jag är inte en person som tycker om flottiga potatisrätter eller fetaostsallader med oljig dressing.

  Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jo jag vet, det är mycket som kretsar kring mat nu vid jul och nyår :) Det där är alltid jättesvårt, man vill inte verka konstig eller otrevlig som "petar i maten" men man vill inte heller äta det som serveras. Om du inte ens tycker om det är det inte så svårt, då är det bara att äta lite av det du tycker verkar ok att äta och sedan kan du säga att du är allergisk eller helt enkelt inte tycker om det. Jag brukar försöka välja ut ett av julborden där jag antingen inte kan påverka maten eller om det är ett julbord jag verkligen tycker verkar bra. Då äter jag lite av det jag tycker om, oavsett om det är nyttigt eller inte och sedan försöker jag äta bättre de andra julborden/middagarna.

   En måltid som inte blir "perfekt" kommer absolut inte betyda något negativt för formen, men blir det många middagar måste man absolut tänka och planera lite. Du kan ju äta ett mellanmål med protein innan så att du ändå får i dig ditt protein den dagen?
   Men tycker du verkligen inte om maten, då får du kanske stå på dig lite och verkligen säga att du inte tyckte det var så gott om folk undrar....

   Men som sagt....det är alltid jättesvårt..

   Radera
 4. Du är sååååå duktig!!

  SvaraRadera
 5. Kul att det går så bra för dig! Bra jobbat! Kram/Åsa

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...