fredag 28 december 2012

Fortfarande sjuk...

bild från blixablogg.se
Det var en jäkligt envis förkylning det här! Om möjligt så känns det ännu värre idag med känslan av knivar i halsen, snorig och allmänt seg. Har inte direkt någon matlust heller och det är verkligen inte likt mig, ha ha! 

Imorse blev det i alla fall en fantastiskt god skål med:
1. Kesella mixat med frysta jordgubbar
2. Keso mixat med frysta blåbär
3. Kesella blandat med vaniljpulver

Alla tre mixerna blandade jag ihop till en härligt färgglad frukost som jag toppade med lite riven kokos :)

Nu när jag är sjuk och inte kan träna gör jag ju inte av med lika mycket energi som vanligt så det gäller att hålla koll på vad jag stoppar i munnen. Jag kan lätt gå och småäta när jag blir rastlös men det gäller fortfarande att äta bra saker som innehåller mycket näring men med lite kalorier. Det blir mycket frukt och grönsaker kan jag säga! Och som vanligt äter jag så oprocessad mat som möjligt :)


Igår gjorde jag en fantastiskt god sockerfri chokladfondant som passar perfekt som alternativ till nyårsdessert och som jag kommer dela med mig imorgon :)

Trevlig kväll på er!!

4 kommentarer:

 1. Krya på dig!
  Undrar också en grej.. om du kanske kunde skriva om alla saker du köpte ifrån Iherb och typ recensera dom? (framförallt questbarsen) För jag och min kompis hade tänkt att beställa därifrån men vi vet inte riktigt vad och vilka smaker osv..
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Det kan jag absolut göra. Kommer ett inlägg om det efter nyår :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...