måndag 31 december 2012

Gott Nytt År!!

bild från vallentunafria.se
Gott Nytt År mina vänner!

Har ni skrivit ner några nyårslöften?
Jag brukar inte direkt ge några nyårslöften utan jag sätter mer upp mål och saker jag vill uppnå under året. Så här kommer de så jag har det nedskrivet:


 • Bli bättre på att disponera min tid och även avsätta tid för att ta det lugnt!
 • Ta 110 kg i marklyft (tar 95 kg just nu)
 • Vara bättre på SM 2013 än förra året
 • Ta tag i möjligheterna att skriva en kokbok

bild från rasundaliv.blogspot.com
Med det vill jag bara önska er en fantastisk nyårsafton och att början av året blir riktigt lyckat. Precis som jag skrev inför julafton så tycker jag det är helt ok att "fuska" lite under högtider, så länge det är du själv som väljer tillfällena och så länge du äter bra mat i övrigt och rör på dig. Detta kan jag inte påpeka tillräckligt. Vi alla kan äta vad vi vill och när vi vill och det ska ingen annan säga något om. Man ska inte behöva äta för någon annans skull eller för att det finns tillgängligt! Jag äter en efterrätt ibland men jag väljer själv NÄR jag vill att det ska vara, jag gör det inte för någon annans skull. Och väljer jag att äta en efterrätt njuter jag av det och sedan går jag vidare och fortsätter med mina vanliga måltider.

Inför 2013 tycker jag att vi alla ska hjälpas åt med att försöka informera de som tycker att vi äter annorlunda  om vikten av att äta för hälsans skull! Om vi sprider budskapet så kanske Sverige kan blir ett ännu hälsosammare land :) (oj vad det lät seriöst, ha ha). Ni förstår vad jag menar....
Foto Kyle Quimro

Vi hörs nästa år ;)
Kram på er alla!

17 kommentarer:

 1. Gott nytt på er! Ses nästa år;)

  SvaraRadera
 2. :) Gott Nytt År fina du.
  Kloka ord om kosten fina du...jag håller med dig !!!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år! Hoppas att ni fick ett fint avslut på 2012 och en minst lika fantastisk start på 2013! Nytt år, nya möjligheter!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma!
   Nytt år och nya mål ;)
   Kram

   Radera
 4. Gott nytt år!!! Undrar om du har några fler enkla nyttiga soppor att bjuda på förutom tomatsoppan som du skrivit om tidigare. Tack på förhand

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag nog kunna leta upp! Kommer snart :)

   Radera
 5. gott nytt år!!
  hitta nyss hit och måste säga att du är grym!! riktigt god blogg!!
  keep it up :)

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År!
  Jag önskar Dig verkligen all framgång med Dina mål vad de än är, som Du skriver så handlar det helt och hållet om vad man själv vill med sitt liv, inte om vad någon annan tycker är rätt eller fel eller vad jag borde göra.
  Tack för alla fantastika recept,jag upptäckte Tasty Health för ett par månader sedan och har provat flera av recepten, helt fantastiskt att det kan bli så nyttigt och gott på en och samma gång! Jag bakar och lagar mat mycket och ofta ;) tränar mycket och är därmed ALLTID hungrig. Min make är glutenintolerant (tränar tyvärr inte men det är hans val) så recepten passar utmärkt för oss båda. Tack än en gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack snälla för de fina orden. Jättekul att du gillar bloggen och att du testar mina recept. Visst är det kul att laga mat och baka?! Och dessutom kul när det går att göra allt lite nyttigare ;)
   God fortsättning och jag hoppas du gillar kommande recept lika mycket!

   Radera
 7. Äntligen kom mina questbars och pb2. Peanutbutter barsen, muuums, lemonpie muuuums, choklatbrownies- inte goda. Pb2 underbart :) pb2 choklad- underbart.

  Tack för din blogg och inspiration (och stöd i mitt fall också) 2013 ska bli det år jag vägen 55 kg och har en kropp jag är bekväm med.
  -johanna-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa smaker är bättre än andra, jag håller med :) Chokladen är god om man micrar den i ca 15 sekunder ;)

   2013 är ditt år Johanna, vi ska tillsammans få dig nå ditt mål, jag tror på dig och du har gjort det fantastiskt bra hittills!

   Radera
 8. Excellent post and very informative as well. Your knowledge appears very well on this topic and the way you have explained it, any new person can understand it easily. I would like you to keep writing like this and share your information with us. buy cotton bed sheets online , bridal bed sheet set with price in pakistan

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...