måndag 24 december 2012

God jul och mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar på Proteinpow

God Jul mina vänner och hoppas ni får en skön och avkopplande dag med en massa god (och hälsosam) mat. Till frukost åt jag lite av min nyttigare Tomtegröt med mjölk, kanel och stevia strö samt mitt glutenfria Vörtbröd med 10% ost och julskinka, gott!! :)
Nu efter lunch njöt vi av mina mandelmusslor (som svärmor gjort i riktiga formar, de blev så fina) med keso-kräm och hjortronsylt, mums!

Nu under julhelgen, välj huvudsakligen mat som du vet kommer göra din kropp (och själ) gott och krydda till det lite extra med någon liten godsak om du känner för det. Imorgon är det en ny dag och kom in i dina vanliga rutiner igen så att julen inte slutar i en flera dagars matfest.

Om du väljer att äta en måltid med mat som kanske inte är det bästa (för vikten och för hälsan), kom ihåg:

1. Inga skuldkänslor! Om du tillåter dig själv att känna skuld missar du poängen med måltiden.
2. Planera vad du ska äta. Äter du okontrollerat är risken att du äter FÖR mycket överhängande.
3. Glöm inte att kontrollera dina portionsstorlekar även om du äter en "fusk-måltid". Ett fusk-mål betyder inte att det är fritt fram att hetsäta!
4. Gå vidare! Fortsätt äta bra måltiden efter och tillåt inte en måltid trigga igång flera dagar av dåliga mat-val.


Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Kolla in det HÄR.

bild från jojjjjohs.se





5 kommentarer:

  1. Mysigt :). God Jul fina du.
    Sunt tänk =)

    SvaraRadera
  2. God fortsättning!
    Hoppas att ni hade en fin julafton och att dagarna som nu följer blir lika härliga de!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma!!
      Hoppas du haft en underbar jul och kunnat njuta ordentligt :)
      Kram

      Radera
  3. Hur mycket är en CUP ? Deciliter? tack :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...