Nu efter lunch njöt vi av mina mandelmusslor (som svärmor gjort i riktiga formar, de blev så fina) med keso-kräm och hjortronsylt, mums!
Nu under julhelgen, välj huvudsakligen mat som du vet kommer göra din kropp (och själ) gott och krydda till det lite extra med någon liten godsak om du känner för det. Imorgon är det en ny dag och kom in i dina vanliga rutiner igen så att julen inte slutar i en flera dagars matfest.
Om du väljer att äta en måltid med mat som kanske inte är det bästa (för vikten och för hälsan), kom ihåg:
1. Inga skuldkänslor! Om du tillåter dig själv att känna skuld missar du poängen med måltiden.
2. Planera vad du ska äta. Äter du okontrollerat är risken att du äter FÖR mycket överhängande.
3. Glöm inte att kontrollera dina portionsstorlekar även om du äter en "fusk-måltid". Ett fusk-mål betyder inte att det är fritt fram att hetsäta!
4. Gå vidare! Fortsätt äta bra måltiden efter och tillåt inte en måltid trigga igång flera dagar av dåliga mat-val.
Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Kolla in det HÄR.
bild från jojjjjohs.se |
Mysigt :). God Jul fina du.
SvaraRaderaSunt tänk =)
Detsamma önskar jag dig :)
RaderaGod fortsättning!
SvaraRaderaHoppas att ni hade en fin julafton och att dagarna som nu följer blir lika härliga de!
Kram
Tack detsamma!!
RaderaHoppas du haft en underbar jul och kunnat njuta ordentligt :)
Kram
Hur mycket är en CUP ? Deciliter? tack :D
SvaraRadera