måndag 17 december 2012

Paket från Iherb!

 Äntligen har jag fått min senaste beställning från IHerb! Det är som julafton varje gång man får hem paket från dem.Denna gång blev det:

Questbars i smakerna Lemon cream pie, coconut cashew och vanilla almond crunch.
Coconut cashew var riktigt god! Mina favoriter hittills är cinnamon roll, chocolate brownie och coconut cashew.
Jag gillar verkligen Questbars! De innehåller endast naturliga ingredienser, det är endast ca 180 kcal per bar och de är riktigt sega och goda (och blir riktigt mumsiga om man värmer dem i micron i ca 10 sekunder).
Walden Farms pancake syrup Sockerfri (innehåller sukralos) och riktigt god att ha på pannkakor!
Yacon sirap En sirap med lågt GI och som inte påverkar blodsockret så mycket. Har inte testat den tidigare men ska testa att baka med den.
PB2 Jordnötsmjöl (avfettat) som man blandar med vatten för att få en jordnötssmörsliknande konsistens, men med endast 35 kcal per matsked. Helt naturlig! Jättebra att baka med också.
Celestial seasonings te med sugar cookie-smak. Supergott, smakar vanilj och lite apelsin.
För er som aldrig beställt från IHerb tidigare, kan jag verkligen rekommendera dem. Snabb leverans, JÄTTEbillig frakt (jag betalade 100 kr i frakt), tullen kostade ca 150 kr och de har bra produkter som inte finns i Sverige.
Om det är först gången ni beställer kan ni använda en rabattkod som jag fått: TMC520 som ger $10 rabatt på första beställningen.

Kram på er!

14 kommentarer:

 1. Åh blir så sugen på att slänga iväg en beställning också! Hur lång är leverenstiden på ett ungefär? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick det på ca 5 dagar :) Grymt snabba!

   Radera
 2. Ooh, vilket härligt paket =)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag ska få min leverans till jobbet imorn, längtar! Ska testa questbars Chocolate brownie och PB2 bl a. Spännande! :) Lade min beställning förra tisdagen och hade gjort ett leveransförsök till min hemadress i fredags, supersnabbt! :)

  Vilka är dina favoritrecept med PB2? Så det kommer till användning nu när jag köpt det! :)
  Å nu längtar jag efter ett recept på pepparkakstryffel, hoppas det kommer snaaart! :)

  Kram! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh spännande!!
   Jag brukar ha i PB2 i pannkakssmeten eller nån msk i muffins (istället för typ mandelmjöl) eller helt enkelt blanda med vatten, lite kakao och stevia och ha som topping på gröt, pannkakor eller keso. Man kan även göra sås med den (soja, PB2, kryddor) och ha till kyckling och grönsaker. Finns hur mycket recept som helst :) Kolla på PB2's hemsida så finsn det recept där också...
   Kram :)

   Radera
 4. Hej, jag undrar om det är farligt att äta för mycket proteinpulver? Äter mellan 1-2 skopor per dag och i några enstaka fall har det blivit 3 skopor per dag. Tränar inte alls ofta. Har hört att det är skadligt för njurarna att äta för mycket protein, vet du om detta stämmer?

  Åh, nu blev jag sugen på att också beställa lite från Iherb!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte farligt med för mycket proteinpulver. Det enda är väl att magen kan bli lite känslig. Om det blir FÖR mycket av samma så kan man utveckla en proteinallergi så det kan vara bra att variera proteinpulver efter ett tag. Det är inte farligt för njurarna om om du är fullt frisk och om du inte redan har en njursjukdom.
   Jag har ätit 1-3 skopor protein per dag i väldigt många år och har inte fått några som helst problem av det :)

   Radera
  2. Tack för ditt svar!
   När du säger att man inte ska äta för mycket av samma proteinpulver utan byta ibland, menar du då byta märke eller bara byta mellan vassle/kasein?

   Radera
  3. Jag menar att man kan byta märke under en eller ett par veckor och sedan gå tillbaka till sin favorit, bara för att kroppen inte ska vänja sig. Det är inte säkert att man utvecklar en allergi, man måste ofta dricka väldigt mycket proteindrinkar, men det är värt att försöka undvika det så gott det går :)

   Radera
 5. Vilken typ av orderleverans väljer du? jag förstår inte hur du betalar endast 150 kr i leverans för allt det där? har skickat efter tidigare men i mindre mängder och betalat 6 dollar då det var under 1840 g eller vad det nu är det ska va :)
  Grymt bra och inspirerande blogg måste jag säga också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väljer det billigaste alternativet, det som tar 1-3 veckor men jag har alltid fått leverans inom en vecka.
   Jag vet, frakten är sjukt billig. Sen tillkommer ju lite tull också men det är det värt ;)
   Tack så mycket!!

   Radera
 6. Har väntat på mitt paket i 2,5 vecka nu :( har du varit med om det någon gång? Funderar på om det fastnat i tullen. På trackingnumtet har det stått "Shipment information received" sedan 21/3.

  /Ida (det går inte att fylla i namn på kommentaren i mobilen, därför valde jag anonym)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej det har jag inte varit med om. Jag skulle maila deras kundservice och höra. Även om det skulle fastnat i tullen (vilket det inte gör om du inte beställt något som inte är lagligt i Sverige) så borde någon hört av sig. Kolla som sagt med dem :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...