måndag 10 juni 2013

Vinnare i tävlingen "Vinn kom-i-form-paket från Proteinbutiken"!


Vilka härliga smoothierecept ni har tipsat om i tävlingen "Vinn kom-i-form-paket" från Proteinbutiken! Jag måste erkänna att jag själv inte är så bra på att göra smoothies, jag gillar att äta min mat och jag bakar oftast (som ni kanske redan vet) med proteinpulvret istället för att dricka shakes eller smoothies...men jag tror jag får tänka om och testa de recept ni skrivit ner!
Det var som vanligt otroligt svårt att välja en vinnare och alla förtjänar ett pris, men det finns tyvärr bara ett paket och denna gången går det till:

Sara sandberg

Här har ni hennes härliga recept och motivering:

Bästa, bästa Sommarsmoothien

Ingredienser 2 personer
- Färsk babyspenat eller frusen, hackad spenat
- 4 Bananer
- 2 Koppar frysta hallon
- 1 kopp frysta körsbär
- 2 dadlar
- 1 dl Whey complete vanilj
- En bit färsk ingefära (stor som en sockerbit ungefär)
- kokos

Blanda helt enkelt alla ingredienser i en blender och mixa till en jämn konsistens. Rör i kokosen och N J U T!

Önskar vinna så att jag kan få proteinpulvret med neutral smak och testa baka dina kesella/ havrefrallor. Man har ju inte alltid råd som student att beställa (läs testa) allt man skulle vilja och därför hade det här paketet varit en riktigt fin & välkommen present i mitt kök!
Blir alltid så inspirerad av dina recept och testar så mycket jag kan, hinner och orkar äta ;)

Grattis Sandra, ett paket kommer hem till dig inom kort!
Håll utkik efter fler tävlingar här på bloggen :)

Nu blir det soffläge för min del, har haft ont i magen hela dagen (nog en släng av IBS som jag tampas med lite då och då) så jag ska bara krypa upp under en filt och titta på en bra film.

Kram på er!

7 kommentarer:

 1. Hej Susanna!
  Tack för en suverän blogg. Läser varenda inlägg av dig och tipsar träningsvänner mm, man kan inte missa dina recept!

  Men nu söker jag något som jag ej hittar hos dig. En kladdkaka med lakritspulver. Doppade bara tungspetsen i burken och oj så gott.
  Har du ett liknande recept på g kanske?

  Kramar från en trogen läsare♥ Ann-Sofie  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack snälla :)
   Ja det kanske jag skulle kunna trolla fram ;) Är inte jätteförtjust i lakrits själv, men vad gör man inte för sina trogna läsare ;)

   Radera
 2. Jag skulle tycka det vore jättekul om du lade ut något smoothierecept. Jag är precis som du, jag vill helst inte dricka min frukost men då brukar jag bara ha i lite mindre vätska så att det går att äta smoothien med sked. Och nu på sommaren lockar en kall frukost mer än gröt, pannkakor, muggkaka eller något annat varmt. En kall, fräsch smoothie med krispig granola... MUMS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska se vad jag kan göra. Jag gillar också krämiga smoothies så ska försöka hitta på nåt! :)

   Radera
 3. Hej tänkte jag skulle testa den där paninin du gjorde. Men undrar om man kan byta ut eller hoppa över fiberhusken? Tack på förhand! /Natta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fiberhusken håller ihop paninin bättre, men du kan testa att ha i linfrön eller krossade linfrön istället.

   Radera
  2. Tusen Tack för svar! Krossade linfrön har jag hemma dessutom :)) nu ska jag testa

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...