tisdag 3 december 2013

Bildbomb från Fitnessfestivalen 2013

Vilken helg det har varit!! Jag trodde jag skulle hinna uppdatera er lite under helgen, men det fanns ingen tid över utan hela helgen gick verkligen i ett.
Vi kom hem igår och idag snurrar tankarna och det kommer ta tid att smälta alla intryck och de upplevelser vi fått under dagarna i Göteborg. Först av allt vill passa på att tacka Proteinbutiken för att detta år med Teamet varit möjligt!! Tack till Ove Rytter och Catharina Rytter för en helt fantastisk mässa, samt SKKF för att det finns så pass många bra tävlingar i Sverige.
Jag måste också såklart berömma Team Proteinbutikens utvecklingsteam för en otrolig insats i årets Luciapokal, ni är helt fantastiska!!! Det känns riktigt vemodigt att året med er snart är slut.

Här kommer bilder från helgen, det här blir ett långt inlägg :)

Fredag
Vi checkar in på Gothia Towers vid 3-tiden på eftermiddagen, riktigt härlig utsikt över Liseberg!
Kl 17 möter vi upp de flesta i teamet vid hotell Panorama där inregistreringen för helgens tävlingar ägde rum. Allt gick smidigt och efter invägning och registrering var det dags för Linda och Rickard som skulle tävla i Bodybuilding på lördagen att lägga första lagret brunfärg. Efter färgningen kom båda upp till vårt hotellrum för att kolla formen och för att vi skulle se hur det skulle lägga upp matintaget och vattnet sista dagen. Linda såg riktigt tight ut!
Det var Kittys födelsedag så på kvällen tänkte vi gå ut och äta för att fira henne lite, men efter att ha gått runt hela Göteborg utan att få plats på en enda restaurang (aldrig varit med om att så många restauranger varit fullbokade!), slutade det med att vi trötta och hungriga fick ett bord vid baren på Heaven 23 och fick tillslut en jättegod middag. Både jag och Kitty tog ångad torsk med potatispuré och fänkål.
Sedan var det bara att hoppa i säng, lördagen började tidigt!

Lördag

Jag och Kitty går ner till Lindas rum kl 06.00 för att hjälpa henne med sminkning och att fixa håret.
Efter det äter jag , Kitty och David frukost på Heaven 23's frukostbuffé. Behöver jag säga att jag älskar frukostbufféer? Det var lite stressigt så vi hann inte sitta och njuta så länge, men gott var det!
Kl 8 möter vi upp Rickard och Linda backstage på Svenska mässan och nu börjar uppladdningen inför förbedömningarna.


 Linda kliver först upp på scenen och går vidare till eftermiddagens final.
Man skulle aldrig kunna tro att Linda är 3-barns mamma!!
Sedan är det Rickards tur att pumpa upp och sedan kliva upp på scen. Även han går vidare till final.
Vi får en liten paus på nån timme och vi köper lite lunch som vi äter på hotellrummet. Det fanns en Ica-butik i närheten och de hade en salladsbar där man kunde plocka sallad, quinoa, bönor, kyckling, ägg, tonfisk mm. Riktigt bra och jag tog även lite frukt till efterrätt.
Vi hann också ner en snabbis till Proteinbutikens monter. Vi trodde vi skulle hinna stå där längre men all tid gick till att coacha Teamet.
Bild från Fever Productions
På eftermiddagen var det dags för final och det slutade med att Linda hamnade på 2:a plats och Rickard på en 5:e plats.
Vi mätte Rickard dagen innan tävlning: 1,73% fett, det ni!
Efter finalerna mötte vi upp resten av teamet på vårt hotellrum för att kolla formen, poseringsträna och hjälpa till med lite bikinifix.
Sparris och vit fisk...klassisk dietmat
Efter de gått hjälpte Kitty mig att fixa håret (jag testade att sätta in Rapunzel-clip on hår, riktigt kul att få lite tjockare hår utan att behöva göra hårförlängning) till Guldhjärtat-galan. Jag visste nästan redan innan att jag inte hade vunnit eftersom de borde ha meddelat mig vid det laget (som arrangör vill man ju att de som vinner ska kunna vara där och ta emot priset) men jag ville gå på galan ändå. Jag och David mötte upp min kollega Helena för att kolla på prisutdelningen.
Stort tack till er som röstat och för allt ert stöd, jag får försöka igen nästa år :)

Efter prisutdelningen var vi helt slut och vi hade inte ätit någon middag så vi våldgästade Kitty som bodde i rummet bredvid oss och beställde den berömda räkmackan från Heaven 23. Jag vet inte om jag är kräsen men jag tyckte inte att den var så fantastisk som alla säger. Mycket räkor vad det i alla fall.
Sen somnade vi på 2 sekunder!

Söndagen
Frukostbuffé igen och sedan var det dags att möra upp resten av teamet (Sandra, Hanna, Elaine, Pernilla och Marie) backstage.
Det var betydligt fler människor backstage på söndagen och det var riktigt trångt och varmt.
Frida hjälper Elaine med sminket
Sandra på väg att lägga på olja över färgen
Hanna pumpar upp
Elaine på scen

Marie och Sandra på scen

Hanna på scen
Alla har gjort ett så jäkla bra jobb, att ta sig igenom en diet och ställa sig på scen är en sinnessjukt bra prestation! Både jag och David är så stolta över alla och vi kunde inte vara nöjdare. Det var riktigt stora klasser och konkurrensen var stenhård så alla fick tyvärr inte chansen att gå vidare till eftermiddagens finaler.
Pernilla är glad ändå!
Marie gick vidare till final på eftermiddagen och vi övade lite T-walk innan det var dags för henne att kliva upp på scen.
Även Marie är 3-barns mamma!
Det slutade med en 4:e plats för Marie och sist men inte minst var det dags för Ulf att tävla i Classic Bodybuilding.
Uffe gick inte heller vidare till final men jäklar vad han har jobbat hårt den här dieten! Jag kommer snart göra ett inlägg om alla medlemmarna i teamet och ni kommer inte tro era ögon vilken transformation Uffe har gjort.
På kvällen gick vi alla ut och åt en mysig middag på Hard Rock Café, riktigt bra avslutning på helgen.

måndagen kunde jag och David njuta lite längre av hotellfrukosten och vilken utsikt!!
I skrivande stund sitter vi redan och planerar inför nästa års team Proteinbutikens utvecklingsteam och för er som är intresserade har vi ett fåtal platser kvar i teamet (både killar och tjejer). Läs mer om teamet HÄR och maila oss på teamproteinbutiken@gmail.com om ni har frågor eller vill ansöka.

 Tack till alla jag träffade på Fitnessfestivalen som förgyllt min helg!






20 kommentarer:

  1. De ser ju inte så hälsosamma ut, men då vet jag inte mycket om sånt där :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en sport. Denna sport är dock betydligt hälsosammare än många andra sporter då det är betydligt färre skador inom fitness.
      Om det är hälsosamt eller inte får stå för var och en, men jag kan försäkra dig om att alla mår kanonbra och är otroligt lyckliga.

      Radera
    2. Jo, jag vet ju att det är en tävling i utseende, men jag hoppas bara att ingen mår dåligt i kroppen av det. Men du säger ju att alla mår bra och är lyckliga och det är allt som betyder något :)

      Radera
  2. alltså "ser inte hälsosamma ut".. det är en BEDÖMNINGSSPORT. Man ska SE UT (jaaaa YTA shit pommes) på ett visst sätt, och det är frivilligt. De ser ut såhär vad.. några dagar? Sen lite vätska direkt efter första målet efter... sen några kilon upp... sen åter till normal kroppshydda. Den här formen är ju NOGA UTRÄKNAD av Sanna och David. För att i den här sporten, i den här tävlingen, är det "såhär man ska se ut". I andra tävlingar är det annat som krävs, simple as that. Jag säger inte att det här är mitt (eller ett eftersträvansvärt) ideal, MEN jag är fruktansvärt imponerad över allas insatser, allas disciplin, kampen och energin och tiden som lags... superhäftigt! En dröm att göra det själv en dag..
    Ni är grymma! :* <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är grym Fanny, saknade dig nere i Göteborg :) Nästa år!

      Radera
    2. Fanny: Min kommentar var inte menat som någonting ont, mer jag som inte vet hur den "världen" fungerar. Men som sagt, så länge alla mår bra (i kropp och knopp) och är lyckliga så är det allt som betyder något :)

      Radera
  3. Tack för utförlig rapport! Blir riktigt intresserad av kroppsbyggande som sport - har inte alls varit inne i den världen förut annat än i fråga om förundran över knepiga dieter. Jag kan hålla med om att det inte ser så hälsosamt ut, men som sagt - det är en sport, med ett regelverk, och deltagarna har kämpat oerhört för att nå dit de är/var på tävlingen. All respekt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen riktigt intressant, framförallt med tanke på att man med kost och träning verkligen kan förvandla kroppen! Precis, det är en sport och trots att man kan tycka att det inte ser hälsosamma ut så har vi stenkoll på hur de mår :)

      Radera
  4. Vad roligt att du testade vårt clip-on set, hoppas du blev nöjd :) :)

    Mvh Rapunzel Team

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är supernöjd! Kommer använda det OFTA! :)

      Radera
  5. Tack Sanna, för fina bilder. Är lite kul att få se backstage, förberedelser osv. Och som tur är ser de inte ut så här jämt utan bara inför tävling :-D Måste kännas hur gott som helst att få äta som "vanligt" igen efter deras tuffa diet :-).

    /Maria C.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, de ser inte ut såhär jämnt utan sakta men säkert kommer de går upp lite i fettprocent.
      Ja nu efter får de definitivt äta sig mätta :)

      Radera
  6. Vilken helg ni haft! Förstår att ni är fulla av intryck, inspiration och fina upplevelser. Tar några dagar att smälta.
    Jag var helt slut efter bara en dag på mässan. Väldigt bra i år dessutom! Roligt att äntligen få chansen att träffa dig och säga hej också. Så här i efterhand inser jag att jag hade tur som lyckades tajma er i montern.
    Grymt kämpat av alla i teamet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var jättekul att träffa dig Ellinor!! Ja det var inte länge vi stod i montern så det var riktigt kul att vi tajmade in det :)

      Radera
  7. Så otroligt glad att jag fick träffa dig ska du veta! :D Gjorde min dag och hoppas jag fick fram vilken stor inspiration du är för mig! (Var tjejen med rött hår och sprang runt med systemkamera om du minns, hahaha!) Tack för att du är så grym! ^^ Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma Eveliina!!
      Klart jag minns, hoppas bilderna blev bra :)
      Kram på dig!

      Radera
  8. Vilket härligt inlägg! Vilken fantastisk helg ni varit med om! Och imponerad blir man verkligen av alla både tävlande o coacher. :) Blir själv mer o mer sugen på att satsa o skulle det inte varit så att jag bodde en bit ifrån sthlm skulle jag sökt till ert utvecklingsteam. Tack för att du delar med dej o inspirerar! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en helt fantastisk helg :)
      Man behöver inte bo i Stockholm för att vara med i teamet, vi har medlemmar från hela Sverige, coachingen sköter vi online och sedan har vi teamträffar under året i Stockholm eller Gävle :)

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...