tisdag 11 december 2012

Bilder från Fitnessfestivalen

Hej alla fina läsare och ledsen om jag inte uppdaterat på ett par dagar. Helgen bara flög iväg och jag har haft så himla roligt! Tack alla som kom och hälsa på i Proteinbutikens monter, det var jätteroligt att träffa er.

Resan ner i fredags gick jättebra trots att väglaget inte var det bästa. Väl framme checkade vi in på Scandic Crown där vi blivit uppgraderade till en svit...helt ok :)
Sängen på hotellet, sov så skönt!
Vi tog en vända på stan men det var så himla kallt så vi gick till en restaurang som vi fått rekommenderad, Caleo, och åt middag. De hade en GI-rätt med en grillad biff, rostade rotfrukter, kikärtsmos och yoghurt & mynta-sås. Riktigt gott! Måste erkänna att en efterrätt slank ner också ;)
På lördagsmorgonen blev det först en rejäl frukost på hotellet och den var verkligen bra. Det fanns glutenfritt bröd och förutom det blev det keso med quinoapuffar, frön och fruktsallad, ägg, mager ost, kalkon och grönsaker.
Hotellfrukost när den är som bäst :)

Vi begav oss mot Svenska mässan och mötte upp alla som skulle jobba i Proteinbutikens monter. Jag stod bland annat med "min" David såklart, Millan Sandberg (och hennes man Danne), Nina (och hennes Tobbe), Björn Albinsson och anställda på Proteinbutiken. Det var otroligt mycket folk i montern och vi bjöd bland annat på Proteinpannkakor med caseinfluff, caseinfluff med hallon, proteinchokladbollar och den nya BCAA Complex. Pannkakorna var otroligt populära och vi sålde slut på alla burkar på 4 timmar!! (Jag använder ofta denna produkt och tycker den är riktigt bra i och med att den endast innehåller havremjöl och äggvitepulver. Riktigt smidigt om man har bråttom men vill ha en god frukost).
Vi kollade på Luciapokalen på förmiddagen och hejade på de tävlande för Team Proteinbutiken. Det gick riktigt bra för alla och den fantastiska Åsa Hällstorp kom 2:a (på samma poäng som 1:an) och Johan Gustafsson kom 2:a i Classic Bodybuilding.
Åsa Hällstorp och Johan Gustafsson
Mellanmål medan vi kollar på tävlingarna: en Questbar
Åsa kom förbi montern efter prisutdelningen
Kan man se lite löjligare ut? :)

Det var riktigt kul att stå i montern och träffa alla träningsintresserade människor och timmarna bara flög iväg. Jag och David hann gå iväg och köpa en sallad på mässan för att få något i oss.
På kvällen samlades hela Proteinbutiken-gänget och åt middag på en italiensk restaurang. Efter middagen blev det en liten sväng upp på Heaven 23 men vi skulle ju jobba även på söndagen så det blev inte alltför sent ;) Vi hade så trevligt och jag är riktigt stolt över att vara en del av Teamet, ett riktigt härligt gäng!

Jag och David, smickrande bild ;)
På söndagen kunde vi tyvärr inte bjuda på några pannkakor eftersom vi sålde slut på dem under lördagen men jag och Millan gjorde proteinchokladbollar och bjöd på proteinfluff.
Nina och Björn drar till med en dubbelbiceps :)
Vägen hem från Göteborg till Gävle, där vi skulle hämta upp våra hundar var inte lika rolig och det tog oss nästan 11 timmar att komma hem. Vi gjorde en massa stopp, bland annat på Max (de har verkligen grymma alternativ om man vill äta nyttigt, be om en delifresh med low carb-bröd).

 Det har verkligen varit en toppen-helg och jag ser redan fram emot nästa år. Då kommer antagligen några av Team Proteinbutikens Utvecklingsteam att tävla och jag och David kommer att coacha dem under hela året 2013. Det finns fortfarande några platser kvar i Teamet så har du planer på att tävla men vill ha hjälp och stöd på vägen kan du kontakta mig på info@tasty-health.se. Vi kommer under året att organisera flera Teamträffar där vi umgås, tränar, äter god (och nyttig mat) och övar posering mm. Kommer bli riktigt kul!

Imorgon är jag tillbaka med recept som vanligt ;)









9 kommentarer:

  1. Hej,

    Proteinfluffet ni bjöd på ser supergott ut :) Hur gör man?
    Undrar också hur jag gör bra fluff på kasein protein. Har holistics vanilja samt choklad hasselnöt från fitnessguru.

    Måste bara säga att din blogg är så bra ;)

    Mvh, Josephine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Jag har gjort ett inlägg tidigare på hur man gör casein fluff och whey fluff. Kolla på det så ska du hitta hur man gör :)
      Holistic har bara vassle protein har jag för mig och hasselnöten från Fitnessguru, är inte det också whey?

      Tack så mycket :)

      Radera
  2. Det låter verkligen som om ni har haft en riktigt bra helg nere i Göteborg. Kan man annat än älska den staden.

    Såg dig då du stod och stekte pannkakor, men det var så mycket folk i montern och du hade fullt upp så jag kom mig aldrig för att säga hej.
    Hade i alla fall en härlig dag på mässan och kom hem med en massa ny inspiration.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med!
      Vilken synd att vi missade varandra, det får bli nästa år ;)
      Kram

      Radera
  3. Men åh va mysigt ni ser ut att ha haft. Längtar redan till nästa år ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt mysigt! Nästa år är det du som står på scen och glänser ;)

      Radera
  4. Jätteroligt att få se lite från mässan och ert härliga engagemang ;)
    Kanske blir ett besök nästa år. Vore skoj att se en sådan stor och kanske träffa dig Sanna.
    Jag ska även försöka besöka amatörtävlingen Alströmerpokalen igen i Alingsås nästa år. Då vi ev. har en kille fr Herrljunga som ska vara med och tävla för dxb Nutrition (Alingsås). =)

    /Maria C.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Menade Alströmertrofén =)

      Radera
    2. Det kommer massor med bilder från årets fitnessfestival imorgon. Jag tycker absolut att du ska åka dit, massor av inspiration :)

      Kul, då ses vi säkert då!

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...