onsdag 17 april 2013

Min radiodebut på Sveriges Radio P4

bild från www.sverigesradio.se
Medverkade, som jag skrev igår, på Sveriges Radio P4 med Lotta Bromé idag på eftermiddagen.
Jisses vad nervös jag var men tror det gick bra, intervjun var över på 5 sekunder kändes det som! Det blev lite stressigt innan jag skulle dit och jag stod och kladdade med mina muggkakor på jobbet innan jag skyndade mig till Radiohuset.
Väl framme piffade jag till muggkakorna lite och sedan fick jag sitta och vänta en liten stund tills det var dags att kliva in i studion. Lotta var jättetrevlig (även hela hennes team) och jag var ändå ganska lugn även om jag var sjukt nervös innan.
Hur som helst så var det jätteroligt att vara med och nu är man en erfarenhet rikare :)

Här har ni en LÄNK till SR P4's hemsida där man kan lyssna på intervjun, den är i slutet av programmet.

bild från www.sverigesradio.se
Vill passa på att påminna er om workshopen som jag och Anna från Proteinpow har den 7:e maj. Mer info hittar nu här. Vi har nu endast 5 platser kvar så glöm inte att anmäla er om ni vill vara med och lära er baka proteinmuffins, proteinkakor och proteinpizzor :)

12 kommentarer:

 1. Åh härligt =)
  Har vår radio debut imorgonbitti... Blev bestämt idag på f.m så knappt någon förberedelse alls... =/ Har donat lite mellisar nu ikväll som ja ska plocka med... Men shit... Oj oj undra om man får sova i natt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad spännande! Vilken kanal? Jag håller tummarna!!

   Radera
 2. Du gjorde det toppenbra! Kram / Lena

  SvaraRadera
 3. Kul att du uppmärksammas i radio, du är fantastisk och värd all marknadsföring!
  Beställde ju hem Annas kokbok men vart så mkt det sista så inte hunnit bläddra så mycket i den, men hade du något favoritrecept som funkar även under diet där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Har inte heller hunnit bläddra så mycket i den och nu har jag dessutom förlagt den :( Ska få en ny av Anna i maj, vet mer då :)

   Radera
 4. Detta får jag lyssna på under dagen, spännande!!

  Men jag måste hylla dina äpplepaj proteinpannkakor med vaniljkräm och äpplekompott, JÄKLA VAD GODA dem var. Åt dem till frukost idag innan jobbet. Dessa kommer jag göra om och om och om igen :)

  Har en liten fråga. Imorgon tänkte jag springa till jobbet. Det betyder att jag startar löprundan ca 6.00 och den är 13km lång. vad skulle du ätit innan rundan och skulle du ätit något särskilt på kvällen innan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad kul att de blev bra :)
   Jag skulle nog gått upp lite tidigare 1-1,5 timme innan för att få i mig något och hinna smälta det lite. En smoothie med banan, havregryn, bär, yoghurt och proteinpulver kanske?
   På kvällen skulle jag ätit som vanligt, kanske en liten portion kolhydrater om du inte brukar äta det normalt sett. Långsamma kolhydrater dock :)

   Radera
  2. Tack för svaret!
   Det blev en celcius, ett äpple och en vassledrink ca 40min innan. Gick faktiskt väldigt bra det var första gången men inte sista gången :) Ha en fin fredag!!

   Radera
 5. Du är sååååå värd denna uppmärksamhet <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulliga du! Tack så mycket :)
   Stor kram och hälsa familjen :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...