torsdag 21 mars 2013

Paket från Iherb!

Jag, som ni kanske märkt, att beställa produkter på nätet och framförallt från Iherb. Dels för att de har många produkter som inte finns i Sverige, dels för att frakten och tullen är billig och beställer man ett par grejer blir det oftast billigare än om man köper det i Sverige.
Om ni är sugna på att beställa har jag en rabattkod TMC520 som ger er $10 rabatt på första köpet. Frakten baseras på vikt men jag har aldrig betalat mer än 200 kr och tullen brukar bli 100-200 kr. Frakten brukar ta ca 1 vecka.

Nu har jag varit i farten igen och idag fick jag hem mitt paket. Denna gången blev det både gamla favoriter och lite nya grejer.
PB2: Jordnötsmjöl som jag skrivit om tidigare. Torkade och avfettat jordnötsmjöl som man blandar med vatten och som du kan äta som jordnötssmör, som sås till pannkakor, i bakverk osv men är betydligt fettsnålare än riktigt jordnötssmör.

Sriracha-sås: En stark chilisås (utan socker såklart) som är grymt god att ha på maten.

Quest bars: Cinnamon roll-smak...behöver jag ens säga igen att jag älskar dessa bars?? :)

Gaspari Myofusion: Ett bland-proteinpulver (blandning mellan whey, mjölkprotein och micellar casein) som jag velat testa ett tag. Bra smak men Proteinbutikens Super Protein Complex är mycket godare!

Greens +: Ett "superfoods"-pulver som man blandar med vatten och dricker en gång per dag. Innehåller näringsrika gröna superfoods (bla spirulina, grönt te, vetegräs), alger, örtextrakt som bland annat sägs hjälpa immunförsvaret och öka energinivåerna. Jag gillar det!

Walden Farms Pannkakssiprap och chokladsirap: Jag gillar de här produkterna. De övriga Walden Farms-produkterna smakar riktigt illa men de här är kanon att ha på pannkakor och mugg-kakor.

Äppelfiber: Fiber från äpple helt enkelt. Ska testa att baka med det och tillsätta i gröt.

Sweet Leaf sweet drops: Stevia droppar i olika smker, jag beställde English toffe. Recension kommer senare.
Nu ska här experimenteras!! :)

21 kommentarer:

  1. Hej Väntar oxå på leverans från dom men så är det att bo i norrland... En fråga är liten sugen att prova på PB2 choklad har du provat det? Barsen har jag inte provat ännu men det får oxå bli nästa leverans.../ Du är så inspirerande tack //L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, ja ni norrlänningar kanske får vänta lite längre. Har inte testat PB2 choklad, tänker att det måste vara samma som att tillsätta kakao till vanlig PB2? Barsen måste du prova, de är fantastiska!!
      Tack Lotta :)

      Radera
  2. Hærlige produkter. Jeg bruker ofte Iherb :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, de har riktigt bra produkter och billig frakt. Tummen upp :)

      Radera
  3. Kan man köpa PB2 på någon affär i Sverige? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det fanns tidigare på www.usagodis.se men de har slut och det kommer inte in på ca 10 veckor. Annars vet jag inte tyvärr...

      Radera
  4. Det finns självklart många saker som lockar med landet i väst, shopping i allmänhet och matshopping i synnerhet. Hoppas verkligen att det kan bli en resa senare i höst...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen...försöker spara ihop lite pengar så man kan åka iväg, saknar USA! :)

      Radera
  5. Tack för tipsen :-)). Men en fråga, det står på Iherbs hemsida, om srirachas innehållsförteckning; 1gr socker/serving, dvs 1gr socker/ 5 gr sriracha. Är det den du använder, lr är det en annan? kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den jag har hemma innehåller inget socker så det borde vara en annan än den de beskriver....men det heter Sriracha chili sauce....konstigt?!

      Radera
    2. Och det är den du beställde från Iherb? Skulle du kunna länka till den produkten isdf? O stod socker ej med på innehållsförteckningen när du beställde? För isdf kanske den du köpte tagit slut och de tagit in den vanliga.. :-P

      Radera
    3. Det är jättekonstigt, men den jag beställde är den som finns på hemsidan, men den jag fick hem innehåller inte socker....mycket skumt! Kan inte annat än säga att de måste ha blandat ihop dem på något sätt...

      Radera
  6. Hej! har precis lagt min första order på iherb. funderade bara lite på, får du alltid betala tull från dem? :) / Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte Iherb som man betalar tull till utan tullverket i Sverige för att de hanterar paket som kommer från utlandet. Så ja, du måste alltid betala tull :)

      Radera
  7. Hej!
    Väljer du alltid DHL fraktalternativet? Läst att en del delar upp det de beställer på flera paket men jag underar om det blir så mycket billigare? Hur brukaar du göra?
    För övrigt, tack för en sååå inspirerande blogg!!
    Sen den där nya smaken på barsen, den finns ej att köpa där än eller?

    // Jess

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Jag väljer alltid det billigaste alternativet, tror det är DHL. Jag beställer alltid allt i ett paket, tycker det blir så krångligt annars men kan förstå poängen med att dela upp beställningen i och med att frakten endast blir $4 om paketet väger under 2 kg (tror jag att det är).
      Nej den nya smaken finns inte än, men de ska få in den snart :)

      Radera
  8. Er den shiriaka sausen sukkerfri? Den eneste jeg finner på iHerb er med sukker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den jag har hemma är sockerfri, men ser att den som finns på Iherb innehåller socker. Vet faktiskt inte varför de är olika men om man tittar på Iherb står det socker som en ingrediens?

      Radera
    2. Ja, det gjør det
      http://www.iherb.com/Huy-Fong-Foods-Inc-Sriracha-Hot-Chili-Sauce-17-oz-482-g/33415

      Other Ingredients
      Chili, sugar, salt, garlic, distilled vinegar, potassium sorbate, sodium bisulfite as preservatives, and xanthan gum.
      Contains sulphite (sodium bisulfite)

      Radera
    3. Mycket konstigt. I den jag har hemma (som jag beställde från Iherb) står det inte socker, men även om det skulle vara ett par gram per servering tycker jag det är ok, det är så pass lite man får i sig :)

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...