tisdag 5 mars 2013

Vinn Questbars och recension av nya smaken

Jag har tidigare skrivit om mina älskade Questbars och jag är verkligen helt såld! De är de enda barsen jag äter numera (om jag inte gör egna förstås) för att de har så fantastiskt bra näringsvärde, de smakar gott och de innehåller bara naturliga ingredienser.
Jag beställer mina på www.iherb.com och det kostar ca $25 för en låda med 12 bars. Frakten beror på vikten på paketet men jag har aldrig betalat mer än 100 kr. Tull tillkommer men inte heller där har jag betalat mer än drygt 100-150 kr. Frakten brukar ta ca 1 vecka.
Om ni är sugna på att beställa så kan ni använda min kod TMC520 så får ni rabatt första gången ni beställer.

Jag vann i förra veckan en hashtag-tävling som Iherb höll på Instagram och priset var 2 lådor med Questbars i valfria smaker. Jag valde "Apple Pie" och den nya smaken "Banana nut muffin". Oj oj oj....båda var riktigt goda!! Banana nut muffins var snäppet godare och gillar man banan var den här grym! De är lite sega i konsistensen och lagom söta. Båda innehåller drygt 170 kcal per bar och hela 20 g protein! Det är 25 g kolhydrater men 16 g av dem är fiber (2 g socker) och 5-6 g fett. Grymt mellanmål!!
Jag har en massa Questbars hemma och tänkte att det vore kul att dela med mig lite, så att även ni får testa dem, så jag har satt ihop en liten "tävling".

Priset:
5 stycken Questbars i smakerna
Lemon cream pie
Coconut cashew
Apple Pie
Banana Nut Muffins
Vanilla almond Crunch
Hur går tävlingen till?
Du skriver en kommentar nedan med recept på ditt bästa mellanmål  (även om du bara skriver 200g kesella, 1 dl bär och 5 nötter, är det ett recept ;)  samt en KORT kommentar om varför du ska vinna. Glöm inte skriva ner din emailadress!! Tävlingen pågår till på torsdag kväll kl 24.00 och jag kommer att utse en vinnare på fredag.

Lycka till!


106 kommentarer:

  1. Mitt absolut bästa och vanligaste mellanmål som jag äter är kvarg/keso (2dl) mixat ihop med jordgubbar och stevia. Lite frön, cocos och nötter på toppen och jag njuter till fullo :)

    (li_dex@live.se)

    SvaraRadera
  2. För två personer: Mixa ihop 1 banan, 2 apelsiner och ca 0,5dl soyakross. Ställ i kylen en stund. Klar att avnjuta! :)

    Jag tycker jag ska vinna eftersom jag nu har kommit igång med styrketräning och har börjat gilla det. Men pga att jag är studerande finns inte alltid pengar över till att lyxa till det med proteinbars :)

    emma8p@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. chokladkaka. 1 port

    2 ägg
    2 tsk bakpulver
    1 mosad banan
    2 msk kakao.

    Mosa bananen, häll i ägg, bakpulver o kakao. Rör om och lägg i en hög skål, och låt stå i micron på full effekt tills den stelnat.

    Topping - varma mosade hallon.


    Jag borde vinna lite goda bars för att jag har kämpat på med diet och sunt leverne och lyckats jättebra på 2 månader ( - 8 kg o ny livsstil ). Så skulle vara roligt att få testa dessa barer och se om det kan vara något gott att ha i stället för vanligt godis/kakor etc.

    Tack för en underbar blogg att läsa.

    Mvh Elin lundberg_elin88@hotmail.se

    SvaraRadera
  4. Bananplättar, 1 banan + 1 ägg + 1 äggvita!:D med kesella + funlight om man vill. Omnomnom

    ea222gw@student.lnu.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde skriva varför jag ska vinna; för att jag vill smaka på dem helt enkelt! Testat olika bars och nu är det questbars tur!

      Radera
  5. Ett skivat äpple kryddat med kanel och stevia strö, in i micron tills det blir lagom mjukt. En kopp gott te till och melliset är komplett! :)

    Eftersom jag stormtrivs på gymmet och likväl i köket :)

    louise_maja@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Kokt ägg på finncrisp är ett riktigt gott mellanmål!
    Jag borde vinna för att en god proteinbar hade vart perfekt att ha med i handväskan när jag behöver ett smidigt/hållbart mellanmål. (Har märkt att ägg&finncrisp blir lite mosigt när det får ligga länge..)
    see_you85@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Bananpannkaka:

    50 g kvarg
    15 g fibergryn
    3 äggvitor
    1/2 banan
    Ev lite mandelmjöl

    Kör i blender, servera med jordgubbar och resten av bananen.
    Toppa med tex kokosflingor och pumpakärnor!

    zanna.lindskog@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj! Glömde säga varför jag ska vinna!
      Jag ska vinna för att det är min tur nu :)

      Radera
  8. I tried the new one - Chocolate chip cookie dough! I actually find the banana nut ones too sweet... but the new choc chip dough... nom nom nom :D - Ana

    SvaraRadera
  9. Mitt bästa mellanmål är bananglass gjort på en frusen banan som man mixar tillsammans med kvarg (efter tycke). Ibland blandar jag i kakao eller jordnötssmör (eller båda två) för att få en annan smak SUPERGOTT!

    Jag borde vinna eftersom jag tycker det skulle sitta riktigt fint med en bar att äta efter träning, som mellanmål eller som kvällsgotte helt enkelt.

    annaljungsberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Kvargplätt med bär!
    1 dl kvarg, 1 ägg, 1/2 dl havregryn. Mixa ihop och grädda i stekpannan. Servera med lite bär och en klick kvarg. Mums!

    Jag vill gärna vinna för att jag i helgen hittade din blogg och jag bara älskar den. Jag har redan hunnit med att göra tex. mugg-kaka, muffins med paprika och fetaost, chokladpannkaka mm.

    asa_east@msn.com

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  12. mitt bästa mellanmål är vanlig enkel havregrynsgröt med lättkesella och massa färska frukter och bär. Min version havrygrynsgröt består av 1dl fiber havregryn, 1tsk krossade linfrön, kanel, en äggvita och 1dl vatten. servera med en klick minikeso och valfria bär :) jag vill vinna detta då jag tycker mitt recept är nyttigt, mättande, enkelt och framför allt underbart gott! kan ätas varmt som kallt, därför kan det även tas med! malinjohansson.1989@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Efter en lång dag i skolan ser jag alltid fram empt ett riktigt gott mellanmål bestående av 1 mosad banan i botten på ett glass, fyllt med ca 2 dl yoghurt blandat med lite kakao och slutligen toppad med lite kokosgrädde (gjord på vispad kokosmjölk) och gärna lite nötter på toppen! Mums, vattnas ju i munnen på mig bara jag skriver om det haha!

    Sen tycker jag oftast om att kombinera detta med en proteinbar av något slag då det inte blir mycket av den näringen i mitt yoghurtglas...dock har jag inte alltid pengarna att lägga ut på sådant var och varannan dag, så ett gäng proteinbars att se fram emot att testa efter skolan eller efter något av mina ansträngande pass på gymmet hade suttit helt rätt just nu! ;)

    SvaraRadera
  14. Jag är ju en sån person som gillar när det går snabbt, så att blanda keso med låg-kalorisylt med ev. lite frö/nötter/kokos. Snabbt, smidigt och enkelt att variera. Lätt att ta med sig! Jag har varit inne på Iherb flera gånger och spanat runt men inte vågat beställa men om man får ett smakprov på dessa fantastiska bars så kanske man få tummarna ur och shoppa loss på allt man faktiskt vill ha där! :)

    Tack för en underbar sida!!
    Mvh Sofie
    fie108@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  16. Turkisk yoghurt me frusna hallon, eventuellt lite lite vispgrädde.

    Vill vinna detta då jag har så dålig fantasi då det kommer till mellanmål. känns som om de blir det vanliga och "tråkiga" hela tiden. Har nog testat några prot.bars, men gillade inte smaken. Kanske detta vore något? :)

    SvaraRadera
  17. Mitt bästa mellanmål är: 2 äggvitor, 200g kvarg, 0.75dl valfritt proteinpulver beroende på vad jag är sugen på(men vanilj är gudomligt), 1 tsk sötströ. Mixxa/rör ihop allt och lägg sen i frysta bär som hallon/blåbär. Antingen kan man sätta detta i frysen i 20-30 min och äta det som "glass" lr äta det direkt som en youghurt. Mättande och väldigt proteinrikt + att det lindrar sötsuget =)
    Jag skulle vilja vinna dessa Questbars eftersom bars räddar mig på fredag och lördagkvällar när sötsuget sätter in. Vore jättekul att kunna få prova dessa ännu nyttigare och se om det är dags för mig att beställa en låda eller två.

    Tack för bra tipps i övrigt!
    vero_true@hotmail.com

    MVH
    Veronica

    SvaraRadera
  18. oops, glömde mejlen, Vikstomida@gmail.com. (jag hade den om turksik yoghurt och frusna hallon)

    SvaraRadera
    Svar
    1. *vikstromida@gmail.com. ska de vara.

      Radera
  19. Något jag äter i princip varje dag är micro-kladdkaka. 1 mått chokladproteinpulver, 1 tesked bakpulver, 1 tesked kakao/canderel samt kanel och kardemumma på det och in i micron.. Så himla lätt och gott!

    Jag har lyckats hålla mig borta från socker sen februari började, mycket tack vare dina recept, och jag hade verkligen haft stor nytta av dessa! När jag är i skolan är det ibland svårt att få till det med mellanmål osv eftersom jag brukar träna direkt efter skolan. Då hade dessa varit alldeles utmärkta för att jag ska känna mig motiverad och få ihop vardagen. Annars är de ju alldeles utmärkta på helgen när man är sugen på något sött :) hade uppskattat det så himla mycket, som en liten present till mig själv från dig nu i allt slit i skolan som jag har! :D

    ninettehansson@gmail.com

    SvaraRadera
  20. =) Vad kul... Har man tid över och vill äta ett riktigt gott mellanmål gör du såhär, smula sönder en dinkelkaka (gärna från märket Kung Markatta), lägg lite i botten på ett glas(gärna snyggt glas, så du får lite lyxig känsla över det)), mosa sedan en banan och blanda den med jordnötssmör eller annat nötsmör som du gillar. Varva detta i olika lager i glaset till det blir slut. Dekorera med en klick kvarg och färska bär. Välkommen till himmelriket :)

    Anledningen till att jag vill vinna är att jag som så ofta aldrig kan köpa sådana bars, eftersom det ofta innehåller saker jag är allergisk mot. Men dessa efter att ha läst innehållsförteckningen är för mig helt fritt fram att käka. Så nu håller jag tummarna :) Kraaam

    SvaraRadera
  21. Mitt mellanmålstips som smakar lika gott som en efterrätt är kvargfluff. Detta gör man genom att vispa en äggvita till ett fast skum. Tillsätt sedan ca 100-150 g kvarg och lite vaniljpulver och fortsätt vispa. Sedan kan man i princip blanda i vilka bär/frukter man vill, favoriterna är hallon eller äppelbitar som stekts med kanel. Toppa sedan med hackade nötter/frön och njut! :)

    Jag skulle vilja vinna eftersom att jag är en fattig student som älskar att träna och bars är perfekta att ha med som mellanmål för att ha energi att träna efter en lång föreläsning. Dock är de flesta bars rätt dyra så det blir inte allt för ofta man får njuta av någon så jag hoppas på lite tur här! :)

    therese.gunnarsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Ett mellanmål jag ofta gör är blanda kvarg/keso/ev lite yoghurt beroende på vad som finns hemma med pumpafrön och solrosfrön eller liknande, mandlar, och Pauluns fullkornsflingor, sen massa kanel på! Rör ihop och ät. Supergott till eftermiddagskaffet :)

    Jag vill vinna Questbarsen för att de verkar så himla goda! men är inget jag skulle unna mig att köpa själv då jag är fattig student.

    sofiae_88@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Mitt bästa (eller kanske bara godaste?!) mellanmål är frukt-och bärsallad med vispad kokosgrädde som är toppad med kardemumma. Paleostyle!

    Jag skulle vilja vinna barsen för jag har länge velat testa dom men inte vågat beställa (för tänk om jag inte gillar dom?) . Men nu har jag ju chansen att provsmaka först. Perfekt mellanmål i farten med fina näringsvärden!

    /Sabina
    sabinagreen@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Mitt bästa mellanmål är omelett med äpple, kanel, kokos, mandel och solrosfrön.

    2 Äggvitor
    1 Helt ägg
    2 Msk vatten
    1 Tsk kanel
    1 Äpple (hälften rivet hälften tärnat)
    1 Msk kokos
    1 Tsk solrosfrön
    8 Hackade mandlar

    Sätt ugnen på 175 grader
    Vispa äggen med lite vatten, krydda med kanel.
    Tillsätt äpplet och rör om.
    Lägg i en mindre ugnsform, och toppa med frön/mandel.
    Ställ in i ugnen tills den stelnat. Ungefär 20 minuter.
    Så stick ut o spring en snabb runda så har du ett proteinrikt mellis
    efteråt =)

    katrine.loo@viktenavhalsan.com

    SvaraRadera
  25. Ett av mina favoritmellanmål är ett substitut till den älskade sockrade risgrynsgröten med kanel (och ev ännu mer socker på ;))

    Blanda 1/2 burk lättkvarg
    1 dl minikeso
    1.5 tsk vaniljprotein
    1/2 tsk kanel
    + ev en skvätt vatten och sötning
    Har man tid brukar jag även toppa med krossat finncrisp och lite lågkalori äppelmos. Muuums!

    Jag tycker att jag förtjänar att vinna dessa för att jag tidigare haft problem med mat och varit underviktig och med bars som dessa som är perfekt att ha med (bara smakat coconut cashew och chocolate peanutbutter än så länge som jag ääälskat) och dina recept mår jag idag mycket bättre fysiskt och framförallt mentalt. Väntar alltid på nya spännande recept från dig! Kram :)

    Idaaalejon@hotmail.com

    SvaraRadera
  26. Hoppsan, glömde skriva varför jag ska vinna.

    För att jag och min sambo just startat ett hälsoinspirationsföretag så det behövs extra mellanmål mellan marknadsföring, träning och "vanligt" jobb.

    SvaraRadera
  27. Hej! Mitt favoritmellanmål just nu är kanelstekt äpple (ca 1/2 äpple stekt i kokosolja) som toppas med kokosflingor, hackade hasselnötter och en klick lättvispad kvarg. Lika gott som en dessert! Är jag hemma när jag äter det så lyxar jag gärna till det yttterligare genom att varva äppelröran med kvargen i ett fint glas.

    Jag skulle vilja vinna barsen för att få ett mellanmålsalternativ att äta på språng när jag inte har tillgång till kylskåp. Frukt och nötter funkar ju men det är alltid kul med variation! :)

    //Frida
    (fridaeklund@hotmail.com)

    SvaraRadera
  28. Hej!

    Mitt bästa, snabbaste och smarrigaste mellanmål är drömgott och smakar som en efterrätt! Men med bra fetter och protein i! :)

    Så här gör man:
    - Värm hallon i en kastrull med stevia och vaniljpulver
    - I en skål, blanda keso och kokosmjölk (extra creamy blir bäst)
    - Häll över de varma hallonen, rör om och NJUT!
    Hur mycket man tar av allt bestämmer man själv men just kombinationen hallon, kokos och vanilj är så gott!

    Jag vill gärna vinna Questbarsen då jag kommer att bli sängliggande några dagar (och behöva vila från träningen några veckor) på grund av en operation (äggstockstumör, troligtvis godartad) Och då behöver jag ett nyttigt, proteinrikt mellanmål när jag inte orkar göra något avancerat själv :)

    Mailadress: jennifer.jonasson23@gmail.com

    SvaraRadera
  29. Alltid lika roligt med en tävling och dessutom med så fina priser i potten. Jag har länge varit nyfiken på att testa dessa bars men ännu inte tagit mig för att beställa några. Denna tävling (och en eventuell vinst) hade därför varit en perfekt introduktion till dessa lovordade produkter.

    Mitt favoritmellis (i lyxtappning) är 1/2 burk kvarg (125g) blandat med 1-2tsk carob/kakaopulver och/eller 1 skopa chokladprotein samt en skvätt agavesirat. Detta toppas sedan med varma bär, förslagsvis hallon och kokosflingor/flakes. En riktig smaksensation och matorgie i all sin enkelthet!

    Kram Ellinor
    zamaster@live.se

    SvaraRadera
  30. Jag är en riktig sucker för tonfiskröra just nu. Mitt favvo är: 3 burkar tonfisk i vatten, ½ äpple, en näve spenat, 1 morot, ½ rödlök, 3 selleristänger, 3 msk linfrön, 3 msk solrosfrön, 1dl kvarg, 1dl Walden Farms majonäs. Jag mixar alla grönsaker i mixer och sen blandas allt samman. Detta recept räcker till många matlador och är perfekt som mellanmål tillsammans med ett ägg eller två. Man kan äta det rakt upp och ner eller ha på smörgås eller som en röra på en avokadohalva. Summan av kardemumman; YUMMY FOR MY TUMMY!

    Varför vill jag vinna? Jag har det knapert redan som det är som student. Att leva sunt och verkligen se över vad man stoppar i sig är inte alltid "student-vänligt". Som kryddan på allt sjunger mina löparskor på sista versen och den här månaden har jag fått prioritera nya skor framför en skor beställning från iHerb där jag bland annat skulle beställa två lådor med dessa utsökta Questbars. SÅ att få en liten låda av dig som plåster på såret har ju varit alldeles, alldeles fantastiskt! :)

    anneliecn@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. Ett mellanmål skall vara enkelt, nyttigt och mättande enligt mig. Jag kör ofta: 1 stekt banan i kokosfett, kokosflarn och jordnötssmör. Mmmmm!

    fotboll_jag@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Två av mina absoluta favorit mellanmål genom tiderna är;
    minikeso mixat med vaniljcasein toppat med svenska jordgubbar - skulle kunna äta det i oändlighet.
    Eller
    dina proteinpancakes, gillar starkt en tiramisuvariant med kaffe/vaniljcaseinfluff till,
    får till det fluffet bäst genom att ha lite "kaffe-slush" i frysen redo att vispas med caseinet. Alltså brygg lite kaffe, ställ i frysen men rör om då och då så du får ett "is-smul" sen är det bara att ta fram när du ska vispa fluff :) NOM NOM!

    Jag vill vinna questbarerna för att du läskat mig så många gånger nu med bilder och recensioner av dem att jag sitter med haklapp så fort jag läser din blogg och det skulle vara den ultimata segermåltiden när jag snart når målet i marklyft på 100kg!!

    ha en superfin vecka! :)

    SvaraRadera
  33. min mail är katarinacarlsson89@gmail.com :)

    SvaraRadera
  34. En smoothie med frysta hallon, en blodapelsin, mjölk och någon matsked turkisk yoghurt är sanslöst gott!

    Jag skulle vilja vinna för jag aldrig har provat proteinbars, men har insett att det vore toppen med något snabbt och lätt efter ett träningspass!

    SvaraRadera
  35. Mitt bästa mellistips är väldigt lätt fixat, men fortfarande fantastiskt gott och lätt att plocka med sig i väskan.(kan vara därför det överkonsumeras hemma hos mig ;) )
    Hallonproteinsmoothie:
    Mixa:
    2 dl lättkvarg
    1 dl lättmjölk
    1 skopa whey (vanilj)
    ca: 100g/1 näve frusta hallon

    För att hålla den kall, häll i en termos och njut sedan när det är mellisstund ^^
    E= 315 kcal
    P= 52 g
    K= 19,6 g
    F= 3,2 g

    Barsen skulle jag vilja vinna för att de är ett perfekt komplement att ta i farten, men också lätt att ha i väskan de dagar när skolmaten inte är på topp (eller slut om man har lunch sent) och man behöver energi för att i somna på sista lektionen ;)

    SvaraRadera
  36. Åh. Jag har femtioelva olika favoriter när det kommer till mellis. Det är liksom lite utav min grej, "det där lilla" som man nibblar av mest hela tiden (framför allt om man som jag jobbar hemifrån...livsfarligt!). Favoriterna, förutom bakverk, är persimon/sharon-frukt i skivor, med ett lager philadelphia+jordnötssmör(chrunchy!)+några flingor havssalt. Alltså det låter simpelt, men det är SÅ gott. Om jag är på språng, gillar jag så kallade "oiaj" (oats in a jar), dvs gröt i någon "rolig" smak, varvat med vaniljkräm på keso/yoghurt/pp/vaniljpulver och smaksättning som bär, hackad proteinbar, nötter, nötsmör... vad man nu vill. Är hur smidigt som helst att ta med sig i väskan och äta var man nu befinner sig :)

    Och varför jag ska vinna? För att jag ALDRIG någonsin vinner någonting, NÅNSIN. Och för att jag behöver lite fina mellisar som inte innebär att jag måste göra det själv, för ibland orkar jag bara inte. Just nu, tex, när jag sitter och skriver och layoutar hela dagarna för att kunna inspirera ANDRA med min receptbok, så skulle en questbar sitta fint (misstänker jag, då jag aldrig unnat mig att beställa hem några så har jag ju aldrig ens smakat. Stackars mig, alltså).
    Hehe.

    Kram på dig, inspirations- och motivations-Sanna!

    SvaraRadera
  37. Mitt favorit mellanmål just nu (varierar, hittar favoriter hela tiden haha) är, lite kesella blandat med keso och ett nersmulat Finn crisp till med funlight och kanel. Grym kombination! ;)

    Har faktiskt aldrig testat just Quest-bars, har dock hört en massa positiva recensioner hit och dit som har gjort mig sugen på att beställa ett par! Tills jag såg att du hade en tävling, skulle varit grymt ju att få hem ett par "gratis" smakprov i hopp om ett nytt favorit mellanmål! :D

    Mail: Emmatheresias@live.se

    SvaraRadera
  38. Turkisk yoghurt med lite honungs melon i bitar, några valnötter ( lite krossade) och lite honung ringlad på toppen är mitt favorit mellanmål just nu. Gott och enkelt!
    Jag vill vinna för att jag behöver bli bättre på att äta regelbundet men mellanmålen glöms lätt bort när jag är ute och flänger runt på dagarna, Så att ha med sig någon proteinbar i väskan skulle nog vara en bra lösning på problemet.
    emelie.gutebo@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Mitt favoritmellanmål är Overnight Oats i en nästan tom jordnötssmörsurk!

    150 g Grekisk Yoghurt
    1 dl Havegryn
    75 ml Mjölk
    1 1/2 msk Stevia Strö
    1/2 tsk Vaniljextrakt

    Blanda allt i en nästan tom jordnötssmörsburk, skruva på locket och ställ i kylen över natten. Blir gott och krämigt med en lätt smak av jordnötssmör! Mycket smart att ta med sig till jobbet också, tack vara burken. :) Kanske lite otympligt om man är ute och svänger mycket, och då kan ju en Questbar vara smidigt.

    Jag har aldrig provat Questbars, men skulle väldigt gärna vilja. Jag har hört så mycket gott om dem. Jag brukar alltid köpa en proteinbar som jag kan äta efter jobbet så jag inte "svälter" innan jag kommer hem, men de jag köper har alltid något tillsatt socker eller konstiga tillsatser som jag inte ens vet vad de är, men det får man ju ta om man vill ha nåt lätt som innehåller protein och inte bara kolhydrater. Man kan ju inte äta jordnötssmörsburk-oats HELA tiden. :P
    För tillfället har jag inte råd att inhandla Questbars, och skulle bli så glad om jag vann!
    Jag bor i Storbritannien dock och vet inte om mitt tävligtbidrag räknas på grund av detta!

    Tack för en underbart inspirerande blogg!


    wiciladith@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Åh kul med tävling!
    Mitt favvomellis just nu är en enkel röra gjord på:
    250 g kvarg + 1 dl lättyoghurt + ca 100 g varma hallon + bananskivor + kokos + lite stevia.. Smakar som en mäktig dessert typ :)
    Brukar röra ihop detta och ta med och äta i skolan. Då hinner det götta till sig i kylen också ;) Jag skulle vilja vinna just därför att jag sitter i skolan hela dagarna och måste förbereda och konka runt på X antal matlådor fram och tillbaka på cykeln varje dag... att ha med en quest bar som mellis skulle vara oerhört smidigt och en perfekt belöning mitt i allt pluggande ;) Som student har jag inte heller råd att unna mig bars och liknande alltför ofta. Har smakat dessa en gång och jag DOG vad goda. Vill verkligen testa den med banansmak eftersom banan är typ det godaste jag vet... (efter choklad då ;). Kan tillägga att jag alltid är med på alla dina (och andra bloggars) tävlingar och hoppas fortfarande på en första vinst!!

    Massa kramar
    lindnercecilia@gmail.com

    SvaraRadera
  41. Hej! Först och främst vill jag tacka för alla fantastiska recept du har! Brukar göra dina pannkakor och sett du gillat mina bilder på instagram (filippafredriksson) på mina gigantiska torn när jag taggat dig. :) Väldigt roligt att du bryr dig om dina läsare :) Inte alla som lägger ner tiden på det!

    Mitt mellanmålstips för tillfället är något jag själv mixat ihop efter vad jag var sugen på. Jag verkligen älskar choklad och havregryn. Blivit helt förälskad i att äta gröt på morgonen. Men att kombinera både choklad och havregryn blir supergott! Ta ca 2 dl kvarg, 1 skopa proteinpulver, två teskedar kakao, ca 1 matsked stevia strö och lite havregryn. Blanda ihop allting och njut! Ikväll testade jag även att varma det i micron, mums! :D

    Varför jag borde vinna är för att jag varit såååå nära att beställa men jag är tveksam på vilka smaker jag ska ta då det finns så många olika. Genom att vinna här hade jag kunnat få smaka, bestämma mig och därefter beställa. Läst flera gånger i bloggen att du rekommenderat just dessa barsen och skulle vara roligt att få testa dem då. Har letat på många olika kosttillskott internetsidor efter just bra proteinbars med högt proteininehåll och inte massa socker... Tyvärr blir man ganska lurad av dem flesta - Det är ju i princip en vanlig chokladkaka med lite extra protein i.. Så efter ha hört så mkt bra om dessa skulle det vara roligt att få testa! :D


    fii-lippa@hotmail.com

    SvaraRadera
  42. Healthyylifestyle5 mars 2013 kl. 22:53

    Det godaste mellanmålet jag hitils har gjort är nog mitt hembakade bananbröd toppat med keso och kanel. Det saftiga och söta brödet får det att bli så gott som att det lika gärna skulle kunna vara en efterrätt eller fikabröd! :)

    Bananbröd

    1 dl kokosnötsmjöl
    1,5 dl mandelmjöl
    kanel efter smak (jag älskar kanel så jag tar massor)
    1 tsk bakpulver
    1 dl grovhackade nötter av valfri sort (jag använde jordnötter och mandel)
    3 mosade bananer
    Sötningsmedel eller honung (valfritt)
    2 tsk vaniljextrakt
    1 ägg
    2 äggvitor

    Gör så här:
    Blanda de blöta ingredienserna tillsammans med bananerna i en bunke, och de torra ingredienserna i en annan. Blanda sedan försiktigt ned de blöta ingredienserna tillsammans med torra och ha sist i nötterna. Häll smeten i en smord brödform och toppa gärna med valfria frön. Grädda i ugnen i 170 grader tills brödet fått fin färg. Super enkelt!

    Toppa sedan brödet med keso och kanel. Gott och mättande! Om man vill lyxa till det ännuuu mer kan man även ha jordnötssmör blandat med kakao och sötningsmedel som pålägg (Din ''clean nutella d.v.s ;)). Då blir det minsan ett himelsk gott och lyxigt pre work out-mål!! :D

    Åh vad lycklig jag skulle bli om jag fick turen att vinna. Jag är ''fattig student'' så jag har ALDRIG råd att köpa sådana där godsaker! Och efter att ha följt dig under en lång tid på instagram så har man självklart blivit oerhört frestad och sugen på att prova dem där godingarna! :)

    Sen när jag ändå skriver så kan jag passa på att tacka dig för all inspiration som du dagligen bjuder på. Och det är faktiskt tack vare dig som jag har fått upp ögonen för styrketräning samt hittat modet att våga ta tyngre vikter.

    jennieedvinsson@hotmail.com
    Instagram: healthyylifestyle

    Nu håller jag tummarna :)





    SvaraRadera
  43. Håper Nordmenn får delta også? :)

    200 gram keso
    1 appelsin
    noen dråper stevia vanilje (eller søtning og vaniljepulver)
    Kanel
    hakkede cashewnøtter (Valgfritt)

    Det er fantastisk godt og har vært en gjenganger siden jeg la om kostholdet. Jeg var også med på konkurransen på instagram men vant dessverre ikke. Jeg har prøvd en questbar til nå, og det som er med questbarene er at de er det nærmeste jeg kommer å spise noe godt. Jeg har slitt med grusomme mageplager som til nå har stjålet vekk over to år av livet mitt. Det gjorde at jeg gikk rundt med kraftige smerter og så gravid ut 24/7. Jeg mistet meg selv fullstendig og fikk en spiseforstyrrelse som gjorde alt verre. I dag er jeg frisk men magen er like ille, jeg har bare lært å takle det litt bedre. Det er hardt, jeg lurer ofte på om jeg orker å fortsette.
    Det å lage god og sunn mat er noe av det som driver dagene fremover og hjelper meg med å holde motet oppe. Jeg får ikke hjelp av leger og samarbeider derfor med noen andre som skal hjelpe meg med å finne ut av dette, om det er intoleranser eller hva det nå er. Det er så mange matvarer jeg ikke kan spise nå. Alt det jeg har forbundet med kos kan ikke spises lenger. Quest er en av de tingene som har blitt et lyspunkt fordi Jeg faktisk kan spise alt som er i dem! En sånn liten bar blir som en stor plate sjokolade for meg.

    Hilsen Friken :)
    pannekake_huset@hotmail.com

    SvaraRadera
  44. Mikrokake:
    1 dl havregryn
    0,9 dl vann + 0,1 dl melk
    Kanel
    1/2 stor, moden banan i skiver
    2 spiseskjeer naturell kesam
    2 teskjeer kakao
    1 teskje bakepulver
    1 eggehvite

    bland alt i en kopp og sett på full guffe i mikrobølgeovnen i 2.20 min :-) dette er et godt måltid hvis man har det travelt!

    Jeg har veldig lyst til å vinne fordi jeg har aldri smakt disse barene, men har veldig lyst! så det hadde vært kjempemorsomt å vinne det!
    emailadressen min er: celiner97@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Mellanmål slutade jag med innan jag ens började. Blir en frukt om jag någon gång kommer ihåg.

    Mina smaklökar skulle säkerligen vrida sig av lycka om de fick något mellanmål så det hade varit skojigt att prova dessa barer.

    pernillabredolt@gmail.com

    SvaraRadera
  46. Mitt bästa mellanmål:
    1 portionsbit lax med lite olivolja, citronpeppar och rikligt med hackad oregano tillagas i micron några minuter.
    Kesella (1%) med pressad vitlök, salt och peppar.
    Några haricot vertes till är inte fel.

    Varför just jag ska vinna: För att jag alltid är så himla hungrig och ständigt på jakt efter allt som kan tänkas ge energi utan att ge en socker- och kolhydratchock.

    moller.ulrika@telia.com

    SvaraRadera
  47. Jag har hittat och mixat lite med allt möjligt och kom fram till ett grymt bra och GOTT mellanmål om man vill ha bröd - och ändå kunna äta de med nöje.

    1 ägg
    2 msk havrekli
    2-3 msk kvarg (0,1%)
    Pepparkakskrydda, häll på så mycket man vill ha. (jag brukar oftast ta kakao men man kan ta lite vad man vill o tycker om!)
    1 tsk salt

    - Vispa allting tills de blir en kladdigare smet, lägg det i en plastform (som man kan värma i mikron) Använd inte heller för stor låda, då brödet kan bli tunt. Lägg in i mikron och ha högsta värme i ca 5 min och TADA!
    Jag toppar alltid brödet med keso, kalkon och lite rucola :)

    Då jag fortfarande går i skola och är glutenallergiker så kan jag oftast inte äta skolmaten - det slutar med att jag inte äter alls på dagarna. Jag har inte hittat någon bättre lösning mer än en frukt men de håller man sig inte länge på. Att testa detta tror jag hade passat mig utmärkt och fått mig att hålla mig både mätt och i form! (så folk också kan sluta tro att jag inte äter nånting överhuvudtaget...)

    Tack för din enormt stora inspiration också!!!

    /emmaaap@live.se

    SvaraRadera
  48. 2 kokta ägg och en banan. Supergott och enkelt att ta med sig om man är på språng! Kräver inte heller några större kockkunskaper eller tid :) Mättande och energigivande är det också :)

    Jag är student och har precis börjat på gym. Pga av min lilla inkomst (studiemedel) har jag inte råd att "lyxa" till det med bars o dylikt. Att vinna denna tävling skulle betyda jättemycket och ge mig fortsatt motivation till ett hölsosamt liv!

    Nystrom_911@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. Jag verkligen ääälskar keso och har ätit det varje dag ända sen denna underbara lilla burk uppenbara sig för mig för cirka 3 år sen, om den inte äts naturell så är det med russin/aprikoser/fikon och hackade mandlar/ casewnötter/hasselnötter *blanda**blanda* servera med osötad äppelmos så har du en nyttig risifrutti! MUMS!

    SvaraRadera
  50. 250 g keso naturell, 1 skivad gul kiwi (ätes lika gärna med skalet på, men skivor är ett måste!), 10 hackade mandlar. MUMMA!

    Jag är oftast på resande fot (mellan jobb och hem) när det är dags för mellanmål. FÄrdiga nyttiga lösningar är därför optimalt för mig och bars är toppen!

    jess.sndbrg@gmail.com

    SvaraRadera
  51. Hej
    Denna smoothie gör vi nästan varje kväll hemma:

    1 citron
    ca 2cm färsk ingefära
    3dl frysta jordgubbar
    1 banan
    4dl apelsin juice

    Hur god som helst!

    Jag vill vinna därför att jag aldrig testat dessa bars tidigare :-)
    josefinstigas@gmail.com

    SvaraRadera
  52. Hej!!

    Jag är smootihe galen =)
    1 skopa why blåbär/vanilj, 1dl kesella, 1/2 dl frysta bär, 1/2 banan, mjölk eler vatten till önskad konsistens bara mixa ihop och hälla upp i ett stort glas. Detta kräver att man är hemma men om man pressar i lite citron så går det bra att ha med sig i en shaker. Kräver kylskåp på dagen men jag har gömt min shaker i snön utanför gymmet så har jag ett perfekt mål direkt efter täningen =)

    Det skulle vara super att få prova dessa bars och se om de är så goda som du påstår ;0)

    duzbuz@hotmail.com

    MVH Jaenette

    SvaraRadera
  53. 2 dl solhavre naturell
    100 gram kvarg
    linfrön
    hallon och granatäpplekärnor
    Mixa allt till en härlig smoothie, mums :)

    Jag tränar hårt inför mitt första maraton och ibland blir det tajt med tid då jag studerar på heltid och har en ganska tuff termin just nu. Ett snabbt och nyttigt mellanmål passar perfekt för mig då jag behöver ladda med bra energi innan mina löppass :) Tack för en grymt inspirerande blogg! :)

    tellan_9@hotmail.com

    SvaraRadera
  54. Malin W: Caseinproteinchokladpudding med chiafrön och ca 20 g valnötter och hallon!!
    Jag blandar caseinproteinet med chiafröna på morgonen, sen får det stå till sig i kylen till en pudding som jag toppar med valnötter och hallon! MUMS!!

    Jag vill vinna för att jag är så grymt sugen & nyfiken på att prova dem å det blir lite dyrt att beställa hem alla smaker på en gång själv ;), Så ett perfekt tillfälle att få smaka lite olika sorter!
    malinjansson25@hotmail.com

    SvaraRadera
  55. För mig är mellanmålet något jag tar en ca en timme innan träning.. Något som ska ge mig energi för att orka träna.. :)
    Så därför kastar jag nu in två bidrag..

    Tränar jag förmiddag så brukar det bli chokladmandel casein från (body science) med 20 g jordnötssmör, blanda i lite kallt kaffe och resten vatten, tänk på att inte ta för mycket vätska... Det ska bli som en pudding!! Smasken till sista slicket!

    Här blir det oftast fiberhavregrynsgröt med kanel och päronsplitt casein från (body science) även här ska caseinet vara tjockt som pudding..

    Jag vill vinna för min vän som var i USA för en vecka sedan, skulle köpa hem ett gäng till mig. Men lyckades inte hitta några... Så jag blev utan :(

    Har dock sökt och letat fram att MM sport säljer dem, och att de är GODA är bara FÖRNAMNET.. Hunnit smaka *lemon Cream pie* och *choklad brownies*

    fruktmaria@spray.se

    SvaraRadera
  56. Jag borde vinna för att jag är i processen att lära mig mer om kost och hälsa och byta ut sådant jag tidigare oreflekterat stoppat i mig mot mer hälsosamma varianter. Tidigare gillade jag risifrutti som mellanmål och har hittat en variant som både är godare och betydligt mer hälsosam, dessutom väldigt snabbt och smidigt att fixa i ordning.

    1,5 dl keso
    ½ dl vaniljprotein – jag brukar använda kasein
    Blanda ut med mjölk eller vatten till önskad konsistens och ät med vanliga hallon och gärna ett gäng pumpafrön för de nyttiga fetternas skull.

    lindamjohansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Förutom sanna's proteinpannkakor så är nedan en favorit - de gånger jag hinner göra nåt :P

    Proteinhavrekakor
    1.5 dl havremjöl
    1.5 dl havregryn
    0.75 dl hackad mandel eller andra nötter eller frön utifrån önskemål/tycke
    1 tsk bakpulver
    0.5 krm salt
    1 tsk vaniljpulver
    1-1,5 skopa proteinpulver (använder neutralt, därav vaniljpulvret..)
    0.5 dl mixade dadlar (ca) eller 2-3 msk sukrin gold (smaka på smeten så du får den så söt du vill ha)
    1 ägg
    1-1,5 msk havremjölk (beror på hur mycket proteinpulver man tar)
    1 tsk kokosolja
    Sätt ugnen på 175 grader.
    Blanda alla torra ingredienser först, ha sedan i de blöta/kladdiga och arbeta ihop degen med en träslev – man får jobba lite men det är värt det! :)
    Gör bollar som du sedan trycker ut till kakor på ett bakplåtspapper på en plåt – välj storlek på kakorna själv :) Jag brukar – de gånger jag hinner baka- göra 3 stora och ha en kaka som mellanmål..
    Tryck i chokladknappar efter önskemål eller ha dem som de är :) Grädda i 5-7 minuter. Övergräddas de blir de torra – goda men torra! :)

    Alla dina läsare verkar verkligen var värdiga vinnare :D Alla inspireras av dig i hopp om att leva nyttigare och friskare :) Häftigt värre! :D Och jag är också en sån - f.d elitidrottare som numer har en liten bebis med sömnstörningar (sover max 1 timme i sträck, sen vaken och skriker..8 månader and counting nu.. :/ )Och jag kämpar för att hitta nyttiga mellanmål som inte kräver tillagning då jag med en bebis på armen har svårt att få till att laga något och skulle såååå gärna testa dessa barer och kanske hitta ett sätt att få i mig annat än kokt ägg till mellis ;o)

    Annars tack för din fina inspirerande blogg!

    Kram,
    Johannah

    johannahnilsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  58. Ett mellanmål ska för mig gå snabbt att göra i ordning, innehålla bra fetter, långsamma kolhydrater och mycket protein. Det ska dessutom vara lätt att ta med, eftersom jag tillbringar långa dagar i skolan utan tillgång till kylskåp. Mitt bästa tips på mellanmål är en smoothie fulproppad med naturliga nyttigheter som hålls kall i en termos tillsammans med några isbitar. Mängden av allt väljer an själv efter smak och tycke, men det är bra om den är ganska tjock i konsistensen. Då blir den bara ännu bättre när isbitarna börjar smälta! :) Det behövs;

    1 banan
    Lättkvarg
    Mjölk
    Jordnötssmör
    Blåbärspulver eller vanliga frysta blåbär
    Frysta björnbär
    Hampaprotein
    (eventuellt en äggvita för den proteinsugne)

    Mixa samman till en härlig lila smoothie och häll över i en termos/termosmugg med några isbitar i botten!

    Jag vill vinna för att jag är så himla feg när det gäller att beställa från utländska sidor, haha! Min studentekonomi tillåter inte att obudgeterade kostnader tillkommer och i och med osäkerhet med tull så har jag helt enkelt inte vågat testa, trots att jag har varit riktigt sugen på att prova just dessa bars! Håller tummarna nu :)

    Tack för en superbra blogg som inspirerar mig mycket i köket. Åt dina kycklingnuggets med lime och kokos häromdagen, helt sjukt gott!

    Kram,
    Katrin

    ottosson.katrin@gmail.com

    SvaraRadera
  59. Mitt bästa mellanmål MÅSTE innehålla JORDNÖTSSMÖÖÖR!!! :D
    Det kan va i princip med vad som helst, bara det är tsm med green choice crunchy PB!
    Oftast blir det kvarg tsm med frysta hallon, massvis av kanel och en stor fet klick jordnötssmör! :D

    Min motivering till varför jag bör få alla dina bars är att jag just nu går sista året och terminen på gymnasiet och har konstant häcken full! Går långa dagar i skolan och brukar ofta bli hungrig framåt 3-tiden, och då är det ofta 2 timmar kvar till jag kommer hem. Finner inte riktigt tid att stå o baka egna små mellis-grejer att ha med mig, eftersom det ska pluggas hela tiden samtidigt som jag försöker hinna med att träna. Har heller inte råd att köpa mellanmål hela tiden att ha med mig.
    Hade blivit jätteglad om jag vann denna tävlingen, så jag kan slippa att nästan somna o bli okoncentrerad under de sista lektionerna + att jag kan spara pengar till min balklänning! ;)

    Tack dessutom för världens bästa blogg!

    Kram, Maria

    PS: Dina pannkakor är att dööö för! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. OOOPS, glömde mail-adressen ju!

      toftagatan@gmail.com

      :)

      Radera
  60. Kvarg, funlight och cashewnötter(eller pb), gott mättande och går snabbt att göra. Jag vill vinna för att jag aldrig smakat dem ,men är väldigt nyfiken. Har hört mycket gott om dem.
    lenagrimen@hotmail.com

    Ha det bäst/Lena

    SvaraRadera
  61. Hej!

    Jag äter ofta kvarg, grynost, hallon, blåbär,kokos och nötter som mellanmål. Jag skulle gärna vinna för jag har aldrig tidigare smakat dessa proteinstänger och så är jag dålig på att beställa från utländska sidor.

    soffisoderberg@hotmail.com

    Tack för en jätte bra och inspirerande blogg.

    SvaraRadera
  62. Mitt tips är äggwraps (vispa ägg med salt och peppar och stek till en tunn pannkaka). Wrapen kan fyllas med allt möjligt. Skinka, keso och avocado är min favorit. :)

    SvaraRadera
  63. Mitt absoluta favoritmellanmål är väldigt enkelt men såååå gott. Havregryn (Så mkt som du vill ha), vaniljprotein 1 skopa per 1 dl Havregryn (Jag använder Super protein complex-blandprotein som jag tycker blir perfekt),vatten och lite salt. Dock är det själva utförandet som gör hela frukosten/mellanmålet. Blanda havregryn och proteinpulver, häll i vatten oh rör om ordentligt så allt är blandat. Låt det sedan svälla ett tag, minst 10-15 min (Eller under morgonpromenaden :)). Beroende på hur mkt gröten sväller och hur mkt vatten du hade i (Jag går alltid på känsla) så kan du behöva ha i lite mer vatten innan/medan du kokar den. Dutta i lite salt och koka sedan gröten på låg värme och var noga med att röra om så det inte bränns i botten vilket är lätt hänt. Även fast man kokar den på låg värme så går det snabbt i och med att gröten fått svälla först. När gröten känns klar så häller du upp den i en fin skål/tallrik som får dig på bra humör oh låter den svalna lite så att smakerna kommer fram lite mer. Valfri topping om man vill ha någon sådan. Mmmm jag vet inte om det är jag som är knasig men mina tankar går till att det påminner om stuvade makaroner när man var liten :P
    Lång kommentar för en portion havregrynsgröt kan man tycka- men den är såå värd det! Som sagt är det utförandet, att den får svälla samt att man valt ett gott proteinpulver som gör det hela :)

    Jag vill vinna dessa bars för att jag alltid har en bar liggandes i min träningsväska. Jag får lätt blodtrycksfall och behöver då snabb energi och då tycker jag bars är perfekt. Speciellt nu när jag börjat köra riktigt tungt och maxar oftare i synnerhet marklyft där blodtrycksfallen kommer oftare så behöver jag ha bars nära till hands. Dessutom är jag otroligt nyfiken på dessa hyllade läckerbitar. :)

    jennysundberg15@hotmail.com

    Tack för en otroligt inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  64. Varma kaneläpplen med vaniljkräm,

    1-2 små svenska äpplen
    Kanel
    (Ekologiskt vaniljpulver)
    (Stevia)

    Lättkesella
    Keso (välj fetthalt själv)
    1-2 tsk ekologisk vaniljpulver
    Sötning efter smak

    Kokosflingor

    Skiva äpplena och rulla i smaksättningen (beroende på hur sötsugen du är kan du ha i stevia och/eller vaniljpulver, annars ta bara kanelen. Kardemumma är också gott att ha i). Sätt i ugnen på 200°C i ca 20 min.

    Blanda ihop ingredienserna till vaniljkrämen. Lägg upp på ett fat tillsammans med kaneläpplena och strö över lite kokosflingor. Busenkelt och supergott!


    Jag skulle gärna vinna då jag igår satte mitt mål sedan flera år tillbaka - 300 kg benpress (!) - och därför skulle behöva lite extra energipåfyllning nu :D
    PS. Tack för din fina blogg, älskar den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde ju att skriva mailadressen kom jag på!
      sofiawickstrom@live.se :)

      Radera
  65. Ojojoj 66 inlägg före mig, inser att chanserna att vinna är ganska små. ;)

    Men mitt grymmaste mellis när man är på jobbet är keso naturell, lite skivad banan, några cashewnötter och kanel.
    Mumsfillibabba!!
    Mellanmål ska gå snabbt att fixa och vara enkelt

    För tillfälllet har jag fastnat i raw-bite bars träsket men dessa verkar ju minst lika mumsiga.
    Hoppas på att få vinna dessa godingar!!! :)

    Tack för en bra och inspirerande blogg!! :)

    Min mail är sara@cleantechostergotland.se

    SvaraRadera
  66. Mellis: kesella, Holistic banan/kokosprotein, kokosflingor:) mums
    grymt nyfiken på dessa bars, provsmakar gärna innan jag beställer
    salenmo@hotmail.com

    SvaraRadera
  67. Linn

    Mitt favoritmellanmål är en salig blandning mellan dom lätta versionerna av keso, kvarg och turkisk yoghurt, smaksatt med kakao och sötning efter smak (jag brukar använda stevia).

    Jag har aldrig testat en energibar, har aldrig riktigt känt behovet att smaka. Men dessa ser så himla smarriga ut att det vore en skam att inte göra ett försök!

    linnlindahl92@hotmail.com

    SvaraRadera
  68. Kvargplättar med hallon!

    1.50g lätt kvarg/lätt kesella
    2.3 äggvitor
    3.15 g havregryn
    olivolja/mandelolja (eller den olja du föredrar att steka dem i)

    ca 1 dl hallon (tinade eller färska gör som du vill)

    Mixa alla ingredienser till plättarna (1-3), låt stå 5-10 min, stek sedan 2 små plättar utav smeten och servera dem antingen med färska hallon eller tinade frysta hallon (brukar värma dem i mikron och mosa så blir det mer som sylt!) och om du önskar lite sötare någon dag så söta med lite sötningsmedel så som stevia! :)

    Jag vill vinna för att jag är väldigt nyfiken på QuestBar och skulle vilja prova dem för att eventuellt kunna rekommendera dem till mina kunder och självklart mina nära och kära så att vi allihopa kan äta hälsosammare även när vi är i farten!

    Petra_bjk@hotmail.com

    SvaraRadera
  69. Mitt favoritmellanmål är 150g kesella blandat med 50g naturell yoghurt (för att få lite lösare konsistens), blandade 1/1 dl bär & lite nötter strödda över :)

    Min motivering:
    Jag har nyligen börjat med en förändring i min livsstil & jag tar mig framåt. Det knepiga kan ju ibland vara att få med sig mellanmålet till skolan eller en annan plats än hemmet. Om jag då fick chans att vinna några av dessa goda energibars, kan jag ha en i väskan varje dag som ett lite mer lättillgängligt men proteinrikt mellanmål. :)

    paula.klang91@gmail.com

    SvaraRadera
  70. Mitt bästa mellanmål: Mixa 1 banan, 1 näve fryst mango,1 näve frysta hallon, 1 skopa proteinpulver (valfri smak!) 2 dl havremjölk + en skvätt vatten i en mixer och tadaa! Världens godaste proteinsmoothie!

    Min motivering är enkel. Ska gifta mig i sommar och det va den perfekta sparken i baken. Tränar stenhårt, håller på att lära mig äta sunt och har börjat älska livet. Barsen hade varit kanon som mellanmål "mitt-i-alltihopa"-stressen.

    lina@epservice.se

    SvaraRadera
  71. Mitt enklaste (och enligt mig såå gott)mellis är hårdkokt ägg som mosas tillsammans med keso, lägg detta på ett riktigt gott hårtbröd och gärna med lite spenatblad - yummi.

    Jag vill vinna dessa bars så att man kan ha en i väskan så när sötsuget kommer när man är ute och handlar så trillar man inte dit och köper något onyttigt.

    katta.sahlin@yahoo.com

    SvaraRadera
  72. Mitt bästa recept är proteinglass! En skopa kasein (25-30 gram) blandas med lite steviaströ och 2-2,5 dl vatten i en liten plastpåse, fördel med zip. Har man t.ex. chokladsmak kan man tillsätta lite kakao, vanlijpulver eller någon arom. Jag har gjort min på päron/vanilj. Sedan tar man en liten större plastpåse och häller i isbitar, ca. 6 dl och omkring 0,5-1 dl salt. Lägger den lilla plastpåsen med proteinblandningen i den stora med isen och förslut den stora. Nu är det bara att skaka och blanda i 10-15 min. Klart och ut kommer härligt protein i glasskonsistens. Servera med nötter, frön eller en klick nötsmör och bär.
    Jag vill vinna för att jag också gillar Questbarsen. Det är goda smaker och värmer man dem i micron lite grann så blir det supergott och smakerna kommer fram mer. För mig som fattig student räcker det med utgifterna på bra mat och råvaror så dessa bars är rena lyxen om jag skulle unna mig att köpa.

    amandaa_s@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Mitt favoritmellanmål just nu är äggpannkaka. Den gör jag på 1 helt ägg + 1 dl och blandar i 1 tsk linfrön,1 tsk psylliumfrön, vaniljessens och stevia och toppar med 50g kvarg blandat med 50g hallon blandat med stevia. Pudrar sedan med kanel. Supergott och bästa målet på dagen!
    Varför jag vill vinna questbars? Det är de bästa barsen jag har hittat då jag är gluten intolerant och laktosintolerant och har svårt att hitta nyttiga bars som är glutenfria och inte innehåller något onödigt socker. Dessa kan jag trotts min laktosintolerans klara av. Jag tycker att det är supergoda och har provat flera sorter men är väldigt nyfiken på den nya banana-muffin smaken. Och som student har man inte råd att beställa sådana saker när som helst! (+ att gluten-/laktosfri kost inte är gratis)

    Tack för en mycket inspirerade blogg som gett mig och min mage många bra tips :)

    Juliaa___@hotmail.com

    SvaraRadera
  74. Mitt favoritmellanmål just nu är äggpannkaka. Den gör jag på 1 helt ägg + 1 dl äggvita och blandar i 1 tsk linfrön,1 tsk psylliumfrön, vaniljessens och stevia och toppar med 50g kvarg blandat med 50g hallon blandat med stevia. Pudrar sedan med kanel. Supergott och bästa målet på dagen!
    Varför jag vill vinna questbars? Det är de bästa barsen jag har hittat då jag är gluten intolerant och laktosintolerant och har svårt att hitta nyttiga bars som är glutenfria och inte innehåller något onödigt socker. Dessa kan jag trotts min laktosintolerans klara av. Jag tycker att det är supergoda och har provat flera sorter men är väldigt nyfiken på den nya banana-muffin smaken. Och som student har man inte råd att beställa sådana saker när som helst! (+ att gluten-/laktosfri kost inte är gratis)

    Tack för en mycket inspirerade blogg som gett mig och min mage många bra tips :)

    Juliaa___@hotmail.com

    SvaraRadera
  75. Banana split är ett jättegott mellanmål! Receptet: Blanda ca 75 g kvarg med 1/2 skopa vaniljproteinpulver, 1 msk sukrin och valfria bär. Dela en banan på längden, klicka ut kvargsmeten som "glasskulor" och strö över lite hackad mandel. Toppa med Caramel Syrup från Walden Farms! Om man vill minska kolhydraterna brukar jag köra en "Berry split" och lägga varma hallon och blåbär i botten i stället.

    Jag vill vinna för att jag tycker det är så himla gott med proteinbars! Bakar oftast själv eftersom innehållet i många bars inte brukar känns snällt mot kroppen, men de här skulle jag mumsa på utan tvekan :-)

    maritajosefiin@gmail.com

    SvaraRadera
  76. I mitt fall är den givna favoriten för tillfället 'chokladpudding' d.v.s. kasein med chokladsmak som fått stelna till lagom konsistens, vilken jag sen toppar med mini-keso, rostade sojabönor, frusna hallon och liiite liiite havssalt. mums!

    varför jag vill vinna? för att questbars är en produkt som jag varit nyfiken på så länge men inte vågat köpa av rädsla för hur min mage ska reagera, även om de sägs vara skonsamma eftersom de enbart innehåller naturliga ingredienser. hade så gärna velat se ifall allt positivt jag hört om dem verkligen stämmer.
    dessutom tycker jag att jag är värd en liten treat och uppmuntran då jag just nu kämpar emot en mångårig anorexi och vad kan vara bättre än ngt som innehåller allt det kroppen under så lång tid försakats?

    tack för en fin blogg

    a.davidsson@mail.com

    SvaraRadera
  77. Jag är nästan beroende av pannkakor. Så här gör jag dem: 1 ägg,1 msk mandelmjöl/hasselnötsmjöl, 2/3 tsk kokosmjöl, 2/3 tsk fiberhusk, ½ dl mjölk och ev. bakpulver + lucumapulver/annan sötning + bakpulver. Vispa ihop och stek. Räcker till 3 små pannkakor. Serveras gärna med grädde/ricotta, bär och honung.

    Jag älskar barer, men det är inte allt för många som passar mig i smaken. Dessa verkar superegoda, hälsosamma med knappt någpot socker alls! Därför vill jag vill verkligen testa dessa! Perfekta för mig som undviker socker :)

    marja.f@hotmail.com

    SvaraRadera
  78. mellisss är mitt absoluta favvo mål på dagen! Dessvärre har jag oftast inte tid att göra den hemma utan måste planera mitt mellanmål! jag går dessutom på ett idrottsgymnasium ( basket) och har både morgon och eftermiddagsträningar så den lilla energikällan måste alltid fyllas på. Att varje dag gå och handla mellanmål på en mataffär funkar inte riktigt för plånboken, även om jag hade velat.. så därför brukar jag på helgerna göra,

    SUPERMEGAGODA FLAPJACKS ( energi-bar)

    med lite havre gryn, bär, nötter mm, som går att ta med i skolväskan under veckodagarna.
    .--> detta recept använder jag mig av http://smakkansla.blogspot.se/2011/04/nyttigt-eller-bara-nyttigare.html ! :D verkligen en HIT!
    Men jag måste fylla på mitt mellis mål yttligare för att klara av de intensiva träningarna och då har jag oftast med mig 2 bananer och chokladmjölk, som även fungerar som en energi-protein-återhämtningskälla efter träniningen, så att jag undviker, bland annat mjölksyra, kramp och skador.

    Jag skulle supergärna vilja vinna och få äran att smaka dessa questbars ( ögongodis). Jag älskar alla slags energrbars och älskar att få berömma sig med lite goda energisnacks! Dessutom är det ibland svårt för mig att få ihop tid att alltid, varje dag i veckan ta med mig mellanmål därför hade det några gånger i veckan varit kanon bra att bara slänga ner questbaren i väska och få snabb energi under dagen!

    din blogg är grym! älskar recepten!

    ellaforsmark@hotmail.com

    SvaraRadera
  79. Helena i Uppsala
    Bästa mellanmålet är en frukt naturell, utan något särskilt recept.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helena i Uppsala
      Varför jag ska vinna:
      Det ser gott ut!

      Radera
  80. tredje försöket till att få allt rättskrivet. jag hade den med turkisk jogurt och frusna hallon. mejlen ska alltså vara vikstromida@gmail.com

    SvaraRadera
  81. Mitt absolut bästa mellanmål är kvarg och keso toppat med bär eller frukt(min favorit apelsin) och med vanilj och mandel granola(ditt recept). Enkelt, snabbt och super gott!

    Jag skulle vilja vinna för att jag har läst mycket om dessa bars men aldrig testat de, av den enkla anledningen att jag har två månader kvar till min 18-års dag och kan då inte beställ från nätet utan mina föräldrar, de hjälper gärna men är inte så jätte sugan på att beställa utomlands och från sidor de inte känner till. Så detta hade varit perfekt, att jag hade kunnat testa barsen innan jag själv kan beställa :)

    Tack för en inspirerande och superbra blogg!
    //Annie
    wimsan95@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. Basen i min bästa mellis-gröt:
    1 banan (helst riktigt mogen)
    4 msk nötmjöl av valfri sort
    0.5 dl mandelmjölk (vanlig mjölk går också bra)

    Goda och valfria tillbehör efter humör:
    1 msk pumpafrö
    1 msk linfrö (valfri)
    1 msk chiafrö (valfri)
    0.5 tsk acaipulver

    Går utmärkt att göra dubbel sats och tillsätta tex mixad blomkål eller äpple för ytterligare mättnad och god smak:)

    Mosa banan och blanda med mjöl och eventuella valfria tillbehör. Blanda sist i mjölken och kör i mikron, full effekt ca 2 min. Klart! Gottsom det är eller toppa med kanel och/eller osötat äpplemos.

    Jag borde vinna därför att det här är något av det godaste och mest näringstäta man kan få i förhållande till insats!

    SvaraRadera
  83. Bästa mellanmålet måste vara proteinpannkakor (ditt recept såklart!) med lite skivad banan och jordnötssmör... Fast turkisk yoghurt blandat med vaniljpulver och hallon är inte fy skam det heller! :)

    Alla recept jag provat från din blogg har ju varit superbra, så då måste jag ju få provat Questbarsen också! :)
    Keep up the good work!
    sandra-isaksson@hotmail.com

    SvaraRadera
  84. Mitt favorit mellanmål är 2 dl kvarg blandat med en skopa jordgubbs-proteinpulver med några hallon, en skivad banan och lite nötter :)

    Jag vill gärna vinna för jag är student och har därför inte råd att lägga pengar på bars så det vore himla spännande att prova :)

    Läser din blogg flera gånger i veckan, superbra :)

    attiz91@hotmail.com

    SvaraRadera
  85. Mitt favvo mellanmål om man är sugen på något extra gott är:

    2 rutor mörk choklad ( ju mörkare desto bättre)
    1 tsk kokosnötsolja

    Smält detta i micron

    100 g kesella

    Blandas med den smälta chokladen till en härlig chokladsmet

    toppa med varma hallon och kokosflingor eller nötter

    Döör så gott det är! :)

    Jag hoppas vinna eftersom jag just nu försöker balansera en stressig vardag med mitt ganska så nyligt påbörjade hälsosammare liv, vilket kan ha jobbiga motgångar då och då (som vi alla säker vet) Lite vardagslyx iform av Questbars ( som jag läst mycket om men aldrig provat) hade gett mig ett lite extra motivationsskutt.

    Kramis

    elina.rautio92@gmail.com

    SvaraRadera
  86. Hej! Mitt nya påfund som är hiiimelskttt (!!!!) Är protein jordgubbs- och blåbärssorbé med varm proteinchokladsås!

    2-3 portioner

    Till sorbén:
    - 0.5 dl blåbär frusna eller färska
    - ca 7-12 frusna jordgubbar beroende på storlek
    - 1.5 dl lättkvarg (gärna icas då den är väldigt krämig och mindre syrlig än ex kesella)
    - stevia

    till chokladsåsen:

    - 0.25-0.5 dl vatten
    - 1 dl kvarg
    - 4 msk kakao
    - vaniljextrakt
    - stevia eller honung


    - Först ställer jag fram blåbär/micrar dem så de blir mjuka (om frysta), och mosar försiktigt så att lite vätska kommer ur dem.
    - Mixa sedan de frusna jordgubbarna till en hyfsat slät sorbé
    - blanda sedan i kvarg och stevia ordentligt till en slät massa.
    - lägg sedan sorbén i en frysbar box
    - rör sedan försiktigt ned de mosade blåbären så det blir som swirls i jordgubbssorbén.
    - sedan kan du välja att äta det direkt då det är som en krämig sorbé då.
    - för en fastare sorbé ställ i frys minst 2-3 h och ta fram tio minuter innan du ska äta så den mjuknar en aning.

    Eventuellt för mer protein kan man även blanda ned en skopa vanilj-eller jordgubbsproteinpulver och då ha i lite mer kvarg.

    För chokladsåsen:
    - värm på vattnet på spisen så det nästan kokar
    - blanda sedan i kvargen så även den värms till rykande - ej kokande. vattnets syfte är att göra kvargen aningen mindre fast för att få mer chokladsåskaraktär.
    - blanda sedan ned kakao, vaniljextrakt och stevia efter smak.

    Även här går det bra att före servering hälla i en skopa chokladproteinpulver för extra protein. Det gör dock att det kan bli svårare att ställa i kyl och ev. värma på igen.


    Ta ett par skopor sorbé och häll över den varma chokladsåsen för ett himelskt mellanmål och totalt sockersugsdödande! Smakar verkligen precis som riktig glass.


    Jag vill vinna för att jag länge har kollat på protein bars men har faktiskt inte råd som ordeeentligt fattig student, jag har nyligen börjat träna riktigt ordentligt och behöver all protein jag kan få i kampen att bygga muskler. Quest Bars verkar vara helt himmelska vad jag förstått från din instagram! Dehär fem barsen vore en fantastisk start för mitt proteinintag.

    anna.mr.pelin@hotmail.com

    SvaraRadera
  87. En ny favorit för mig nu är ca 200g kvarg blandat med 2 msk PB2(helst premium chocolate) som toppas med sockerfri sylt och eventuellt lite banan. Trodde faktiskt inte att PB2 skulle vara SÅ bra. :p

    Jag vill ha Questbarsen för att jag länge kikat på dem på iherb men inte riktigt velat lägga ut så mycket pengar och köpa så stora lådor innan jag vet vilka jag tycker om.. Jag är dessutom urusel på att se till att fixa och ta med mellis till dagen. tweetymad(at)gmail(punkt)com

    SvaraRadera
  88. Hej Susanna!

    Mitt favoritmellanmål är faktiskt det enkla "receptet" som du just skrev. En halv burk kvarg, varma hallon och en massa kanel och kardemumma. Smakar som en kanelbulle och ger mig energi innan träning!

    Just nu bor jag i Singapore där det inte FINNS någon kvarg att köpa. Väldigt tråkigt. Men det jag äter istället är faktiskt proteinbars som jag beställer från Sverige. Dessa skulle vara ett välkommet tillskott i min samling!

    Kram /
    emeliewesterberg@gmail.com

    SvaraRadera
  89. Mitt favorit mellanmål är nog en bra bar, tyvärr inte hittat någon som verkligen känns ekonomisk. Så istället bjuder jag på ett annat favvo recept:
    Blanda kvarg och proteibpulcer (valfri smak) jag föredrar choklad, blanda och låt stå kallt en stund.
    Vips så har du choklasmousse! Avnjut tillsammans med hallon, mums!!

    Jag vill vinna liksom många av de andra, kämpamed träningen, Hr äntligen verkligen börjat gilla gymmet och allt som hör därtill. Men framför allt vill jag vinna för att Lyxa till min vardag lite med något gott och nytt.

    Och du. Tack för grymma tips på bloggen! Hittade den när jag började träna dör någon månad sen och har följt den sen dess, fortsätt så gör du minst en glad.

    /angelica-lundqvist@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. En hederlig smoothie! Älskar nöt, choklad och banansmak tillsammans. Så en banan, en klick jordnötssmör och choklad proteinpulver, eller kakao, mjölk, en klick kvarg eller turkiskyoghurt- mixa och njut! Älskar också stekt äpple i kanel, med solrosfrön och kvarg/ turkiskyoghurt/ keso eller något annat.

    För att jag har en otrolig mellanmålstorka, eller mat-och baktorka i huvudtaget. Och sen har jag aldrig smakat en köpt bar, gillar inte allt dom sätter i men den där verkar faktiskt bra! :)
    / idalindstrom17@hotmail.com

    SvaraRadera
  91. Tänkte först inte tävla då jag såg att det var så många som redan gjort det, men den lilla chansen att kanske få vinna barsen och smaka dem tog över. De ser ju så smarriga ut samt att de verkar ha hur bra innehåll som helst.

    Mitt bidrag till tävlingen är min hemmagjorda ostkaka:

    - 1 dl äggvit
    - 500 g mini keso
    - 1 msk stevia strö
    - 1 msk mandelarom
    - 1 gnutta vaniljpulver

    Vispa äggvitan till hårt skum. Tillsätt stevia, mandelarom och vaniljpulver.
    Till sist rör du i keson och häller i en lagom stor form eller protionsskålar.
    Grädda i ugnen i 175 grader tills den fått fin färg samt stelnat till.

    Serveras med lågkalori jordgubbssylt eller färska bär.
    MUMS!

    amandalandin@live.se

    SvaraRadera
  92. 1 skopa valfritt protein, vanilj eller jordgubb rekommenderas
    100g blandade frukter och bär - frusna!
    2-3msk kesella/kvarg
    1 Knivsudd vaniljpulver
    1 msk jordnötssmör

    Kör allt i en mixer - ät direkt som en "sorbet" eller ställ i frysen en stund för mer glassliknande konsistens. Har du plats i ditt kaloriintag, toppa gärna med riven kokos, hackad choklad, ringla honung över osv. mjligheterna är oändliga.

    Om jag vann dessa skulle jag ge allihopa till min sambo som en present för att ha på jobbet. Han jobbar ibland upp till 17h/per dag och ibland utan möjlighet till något att äta, har då hans matlådor osv tagit slut så får han vara hungrig - och vem vill vara katabol när vi kan vara anabola och mätta i magen? :)
    Mail: wilmas_@hotmail.com

    SvaraRadera
  93. Då jag är allergisk mot mjölkprotein är snabba och behändiga mellanmål svårt som t.ex. keso och liknande. En av mina favvo mellisar (har många), lärde jag mig nyligen och är så enkelt som en halv banan mixad med två ägg, 1 msk kokosmjöl och mycket kanel, in i micron på intervaller och rör om till önskad konsistens! Enkelt, gott, snabbt och proteinrikt!

    Jag är student och snålar med "onödiga" inköp och därför har jag aldrig unnat mig testa en proteinbar. Det skulle ge mig en liten extra guldkant på vardagen om jag kunde dra upp en proteinbar ur träningsväskan direkt efter gympasset!

    Tack för en mycket inspirerande blogg och instagram!

    johanna.olsen.92@gmail.com

    SvaraRadera
  94. Mitt favorit mellanmål är min morotskaks-röra! Eftersom den går snabbt att göra, mättar och är billig och bra när man är studerande!

    Jag blandrar förljade i en skål:
    2 rivna morötter
    1 dl havregryn
    linfrö
    pumpakärnor
    stevia
    kanel
    kryddnejlika
    pommeranskal

    mikrar på full effekt i någon minut och tillsätter antingen äggvia och mikrar lite till eller så rör jag bara ner kvarg :) Gott och krämigt!

    Varför ska jag vinna?
    Jag älskar att träna. Jag älskar bars. Jag har aldrig smakat på dessa. Vill så gärna!

    jessibjorklund@hotmail.com

    stor kram, Jessica

    SvaraRadera
  95. När jag inte använder mig av dina mumsiga recept som inspiration till mellanmål så är detta en stor favorit, nämligen morotskaksmuffins i micro!

    Ingredienser:
    1 dl finrivna morötter
    ½-1 msk kanel
    ½ dl havregryn
    1 msk kokosflingor
    1 msk kokosmjöl
    ½ msk kokosolja
    1 mosad banan
    1 äggvita
    1 ägg
    1-2 krm vaniljpulver

    Blanda ihop alla ingredienserna och fördela i 2-3 muffinsformar. Micra på högsta effekt i 3 minuter, eller tills de stelnat. Klart! Super enkelt, snabbt och smidigt och är dessutom delikata! Ett perfekt mellanmål helt enkelt! Extra gott blir det om man toppar dem med lite kokoschips och kesokvarg, men de är utsökta även utan dessa toppingar.

    Har hört så mycket fina saker om questbars och när jag var och varannan dag ser någon av de utländska instagramkonton jag följer som avnjuter questbars i massor känner jag alltid styng av avundsjuka. Har räknat ner dagarna fram tills min 18-års dag för att kunna göra som du och beställa hem ifrån iHerb, att vinna denna tävling skulle bespara mig 190 dagars väntan och en matdröm som går i uppfyllelse!

    linn_cederwall@hotmail.com

    Tack för en bra blogg och en superinspirerande instagram!

    SvaraRadera
  96. Vill först tacka för en underbart inspirerande blogg som jag kikar in på varje dag! :)

    Russin & mandelbollar med smak av kaffe: Blötlägg 1 dl russin i 1/2 dl kaffe. 1dl mandlar, 1 msk riven kokos, 1 msk rå kakao, 3 msk casein tiramisu, kanel. Mixa samman och forma till bollar & rulla i kanel. GOTT till en kopp kaffe!

    Jag är värd att vinna grymma bars för att jag det senaste 1/2 året förverkligat min dröm. Att få sprida min kunskap genom att motivera och inspirera människor till ett sunt liv genom bra mat och träning. Utbildat mig till kostrådgivare och PT. Fått arbete på en nyöppnad privat träningsanläggning, samtidigt fått flytta till min pojkvän och startat en blogg.
    Tack igen :)

    jenny@dreambody.se

    SvaraRadera
  97. Hej! Det här är et jättegot och mättande mellanmål, (kan även ätas som lunch om man vill)
    2 pers
    1 pkt naturell tofu
    1 avocado
    en näve rucolasallad
    2 msk olivolja
    örtkryddor
    saft av 1 lime
    solrosfrön och pistagenötter
    1 äpple
    keso
    Skär tofun, avokadon och äpplet i tärningar och blanda med allt annat, klart! (Brukar äta med andra grönsaker, frukt och nötter också, men det här är enkelt och snabbfixat!)

    Jag tycker att jag borde vinna för att jag är en väldigt aktiv person, jag håller på med många olika former av träning som ; disco-och streetdans, längdskidåkning, styrketräning, fotboll, cross fit, löpning m.m. och går nu sista året på naturprogrammet på engelska på gymnasiet. Jag känner att det skulle vara enkelt att ha en bar i fickan som ett snabbt mellanmål men har inte så mycket tid att ork för att göra egna bars.. Skulle vara jättekul att få prova de här!

    MVH Lina
    lina.elkott@hotmail.com

    SvaraRadera
  98. Några favoriter som går snabbt, är bus-goda, bus-enkla, nyttiga och näringstäta:
    Pink Lady äpple uppskuret och som sedan ätes tillsammans med jordnötsmör eller mandelsmör.
    Ett annat mellis jag älskar är fryst banan (som smakar som glass, mums :P) tillsammans med mandel- eller cashewsmör.
    Klassikern Keso/Kesella/Keso-kesella med frysta bär går även den alltid hem :)

    Varför jag ska vinna? Därför att jag har blivit allt mer nyfiken på dessa bars eftersom du pratat så varmt om dem ett flertal gånger nu. Och vad vore bättre än att få ett litet smakprov på dessa? Hehe.
    Dessutom så kan man ju inte missa chansen att få prova på ett nytt, nyttigt och praktiskt mellis ;P

    annie.w.074@gmail.com

    SvaraRadera
  99. Är vinnaren uttagen än?
    Mvh lena
    lenagrimen@hotmail.com

    SvaraRadera
  100. Bra mellis, fryst banan samt fryst mango som mixas el körs o glassmaskin till en härlig sorbe.

    Jag vill vinna för i de enkla finner man de goda.
    O med goda bars blir de enkelt.

    Monikastaffansson@gmail.com

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...