onsdag 18 september 2013

Tack!

Tack till alla er som taggar mig på Instagram (#tastyhealth) när ni testat något av mina recept! Jag blir alltid lika glad när jag ser era kreationer och ännu gladare när ni nämner mig :) Jag lägger ner mycket tid på recepten och på bloggen och att ni delar dem med andra är så himla kul, framförallt när ni nämner att jag har gjort dem!
Det här är bara ett litet axplock av alla taggar jag fått :) Jag måste ha de bästa läsarna någonsin!!!


Dags att återgå till jobbet. Ha en trevlig dag och fortsätt tagga (#tastyhealth) mig med era fina kreationer!!

6 kommentarer:

 1. Har läst din blogg ett tag nu, faktiskt den enda jag någonsin läst och fortsatt att följa! Har testat att baka och laga ett 20-tal av din recept, vissa flera gånger. Ändrar oftast lite i dem eftersom jag varken använder stevia eller proteinpulver, men det har blivit bra resultat ändå. Brukar söta med banan eller honung, om det behövs, sen tex använda mer kvarg i bakningen för att öka proteinet, samt ha något sådant till. Ville egentligen bara skriva något tillbaka för allt du delar med dig. Ett stort tack för all inspiration! /A-S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att experimentera?! Oftast behöver man bara lite inspiration, sen kan man byta ut och lägga till saker efter smak och tycke :)

   Tack för din kommentar!

   Radera
 2. Oj !! Där fanns det många godsaker =) Mums !! Vilken är favoriten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, svårt att säga! När jag såg bilderna blev jag lite sugen på att göra mina saffranstryfflar igen :)

   Radera
 3. Vad tycker du om Carb Zones low carb bar? Den innehåller väldigt lite kolhydrater och 22 g protein/bar ändå! :) Det är dock lite skumma ingredienser, och jag vet inte riktigt ifall de är bra eller dåliga! Jättebra blogg, keep it up!! /Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte så förtjust i den. Dels för att den innehåller an massa tillsatser (Vitchoklad med sötningsmedel 18% (maltitol, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj), hydrolyserat vetegluten, maltitolsirap, fuktighetsbevarande medel (glycerol), hydrolyserat mjölkprotein, sojaprotein, mjölkprotein, oligofruktos, blåbär 1,6%, sojaolja, sojakrisp (sojaprotein, tapiokastärkelse, salt), arom, surhetsreglerande medel (citronsyra), emulgeringsmedel (sojalecitin). Denna produkt kan innehålla spår av nötter, jordnötter, och sesamfrö. OBS! Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt.....från carb zones hemsida).
   Dels för att jag inte riktigt gillar smaken :)

   Hemgjorda bars eller Questbars är betydligt bättre!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...